Η LG ανακοίνωσε το νέο της line up στις τηλεοράσεις για το LG OLED 2020.

Φυσικά οι τηλεοράσεις που ξεχωρίζουν δεν είναι άλλες από αυτές με την τεχνολογία OLED,όπου συναντάμε τα μοντέλα WX9,ZX9,CX6 και GX6.Οι LG OLED είναι οι πρώτες τηλεοράσεις στον κόσμο που ενσωματώνουν την τεχνολογία NVIDIA G-SYNC,ένα χαρακτηριστικό το οποίο δεν θα μπορούσε να λείπει από τα νέα μοντέλα του 2020.

Μια τηλεόραση που βρίσκεται σε ένα πολυτελές σαλόνι δείχνει μια εικόνα της φύσης από ψηλά

Ο εγκέφαλος πίσω από την οθόνη είναι ο νέος έξυπνος επεξεργαστής α9 3ης γενιάς,ο οποίος χρησιμοποιώντας αλγoρίθμους deep learning,αναλύει το περιεχόμενο της οθόνης και το βελτιώνει.Η εξαιρετικής ποιότητα εικόνας γίνεται ακόμα καλύτερη χάρις στην τεχνολογία Dolby Vision IQ,η οποία ρυθμίζει έξυπνα την φωτεινότητα,την αντίθεση και τα χρώματα,ανάλογα με το είδος του υλικού που παρακολουθούμε.

Την κινηματογραφική εμπειρία συμπληρώνει το Dolby Atmos.Η Bluetooth Surround Ready τεχνολογία,μας επιτρέπει να συνδέσουμε 2 οποιαδήποτε ηχεία Bluetooth και να δημιουργήσουμε εφέ ήχου Surround.

Δεν θα μπορούσε να μην γίνει αναφορά στην ύπαρξη θύρας HDMI έκδοσης 2.1,η οποία μας επιτρέπει να απολαύσουμε υλικό με ανάλυση 4Κ στα 120Hz,και τις τεχνολογίες Variable Refresh Rate και Auto Low Latency Mode,εξαιρετικά σημαντικές προσθήκες για απαιτητικούς gamers.Αν συνυπολογίσουμε το χαμηλό input lag των 13ms και τον χρόνο απόκρισης στο 1ms,το gaming στις LG OLED τηλεοράσεις,πραγματικά απογειώνεται.

Alpha 9 chip ενσωματωμένο στη μητρική πλακέτα της τηλεόρασης.

Το αγαπημένο WebOS μας εγγυάται απροβλημάτιστη χρήση των Smart επιλογών,καθώς και μια πληθώρα εφαρμογών.

Μια γυναίκα που κάθεται σε μια καρέκλα στο σαλόνι με το Home Dashboard στην οθόνη της τηλεόρασης.

Κάτι επίσης πολύ σημαντικό για άνετη και ξεκούραστη θέαση,οι LG OLED τηλεοράσεις έχουν πάρει πιστοποίηση για ακόμα χαμηλότερη εκπομπή μπλε φωτός.

ΠΗΓΗ : lg.com,Δελτίο Τύπου LG