JBL Boombox 2

Η JBL κυκλοφόρησε την 2η έκδοση του φορητού ηχείου Boombox, JBL Boombox 2. Πρόκειται για ένα ηχείο Bluetooth, τo οποίο απευθύνεται σε όσους λατρεύουν τα πάρτυ και την δυνατή μουσική, εντός αλλά και εκτός σπιτιού.

Είναι ένα αρκετά μεγάλο σε όγκο ηχείο, και όχι το πιο ελαφρύ, αλλά μεταφέρεται σχετικά εύκολα μιας και υπάρχει λαβή στο επάνω μέρος του.Το μέγεθος και το βάρος του, ξεχνιούνται εύκολα, καθώς η ποιότητα και η ένταση του ήχου μας αποζημιώνουν. Η έντασή του φτάνει τα 80 W όταν βρίσκεται στο ρεύμα (2 Χ 40 W) ενώ στην λειτουργία μπαταρίας φτάνει τα 60 W (2 X 30 W). Το μπάσο του είναι εξαιρετικά δυνατό και βαθύ, και η JBL είναι περήφανη, καθώς όπως αναφέρει, είναι το δυνατότερο boombox που έχει κατασκευάσει ποτέ.

JBL Boombox 2 review: A beast of a Bluetooth speaker | Expert Reviews

Η ενσωματωμένη και επαναφορτιζόμενη μπαταρία που διαθέτει, μας υπόσχεται συνεχή αναπαραγωγή έως και 24 ώρες, και ο χρόνος που απαιτείται για την πλήρη φόρτιση της, είναι 6.5 ώρες περίπου. Και αν τελειώνει η μπαταρία του κινητού σου ; Κανένα πρόβλημα, μιας και η μπαταρία του JBL Boombox, λειτουργεί σαν powerbank, για να μην ξεμείνεις ποτέ.

Η ποιότητα κατασκευής του είναι εξαιρετική, στιβαρή και από ποιοτικά υλικά. Είναι αδιάβροχο, με πιστοποίηση IPX7, κάτι το οποίο σημαίνει ότι είναι ιδανικό για παραλία, για camping και για εκδρομές.

Η λειτουργία PartyBoost, μας επιτρέπει να συνδέσουμε ασύρματα , πολλαπλά ηχεία JBL που είναι συμβατά.

H έκδοση Bluetooth που διαθέτει είναι η 5.1, και αν προτιμάτε την ενσύρματη σύνδεση, υπάρχει υποδοχή audio jack 3.5 mm. To JBL Boombox 2, κυκλοφορεί σε μαύρο και σε παραλλαγή.

JBL | Boombox 2 - YouTube

Κ.Ρ.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] JBL Boombox 2 […]