Μπαίνουμε ολοένα και περισσότερο σε ρυθμούς διακοπών, και αν ψάχνετε ένα μικρό και φορητό Bluetooth ηχείο, για να ακούτε παντού την μουσική σας, το SONY XB12 είναι η ιδανική επιλογή.

Φορητό ηχείο με EXTRA BASS™ και BLUETOOTH® XB12: φωτογραφίες

Είναι μικρό σε μέγεθος και μπορεί να μεταφέρεται παντού πανεύκολα. Το αποσπώμενο λουράκι, που περιλαμβάνεται στην συσκευασία, έρχεται να κάνει ακόμα πιο εύκολη την μεταφορά του, καθώς μπορεί να κρεμαστεί στην τσάντα σας, στο ποδήλατό σας ,στον καρπό σας ενώ περπατάτε κ.ο.κ.

SRS-XB12 που κρέμεται από τον ιμάντα από μια τσάντα

Ο ήχος του, παρά το μικρό μέγεθός του, είναι εξαιρετικός και η λειτουργία EXTRA BASS έρχεται για να τον κάνει ακόμα πιο βαθύ και πιο γεμάτο. Καταπληκτικό μπάσο για το μέγεθός του και η ένταση του ήχου είναι αρκετά ικανοποιητική, αν αναλογιστούμε ότι η διάμετρος του μονοφωνικού ηχείου δεν ξεπερνά τα 46 χιλιοστά.

Αν θέλετε στερεοφωνικό ήχο, μπορείτε απλά να συνδέσετε άλλο ένα SONY SRS-XB12, και αυτό ήταν όλο. Έχετε πανεύκολα ένα φορητό στερεοφωνικό σύστημα ήχου. Μια λειτουργία πολύ χρήσιμη, αφού θα μπορείτε να ακούτε στερεοφωνικά την μουσική σας, αλλά ακόμα και να στήσετε στις διακοπές σας ένα ”mini home cinema” και να απολαύσετε την αγαπημένη σας σειρά στο κινητό ή στο tablet σας.

Είναι πλήρως αδιάβροχο, και έχει και προστασία από σκόνη, οπότε μην φοβηθείτε να το πάρετε μαζί σας στην πισίνα ή στην παραλία.

Το SRS-XB12 σε νερό

Η διάρκεια της ενσωματωμένης επαναφορτιζόμενης μπαταρίας είναι περίπου στις 16 ώρες σε συγκεκριμένη ρύθμιση της έντασης, όπως αναφέρει η SONY, αλλά σε αναπαραγωγή με αρκετά δυνατή ένταση θα χρειαστεί να το φορτίσετε μετά από περίπου 12-14 ώρες.

Εκτός από ασύρματη σύνδεση μέσω Bluetooth ( V.4.2 ), υπάρχει και υποδοχή audio jack 3.5 mm, αν θέλετε να συνδέσετε ενσύρματα κάποια πηγή.

Κυκλοφορεί σε 6 χρώματα για να διαλέξετε ποιο σας ταιριάζει, και είναι διαθέσιμο σε όλα τα καταστήματα ηλεκτρονικών συσκευών. Την στιγμή που γράφεται το άρθρο, το SONY SRS-XB12, θα το βρείτε σε προσφορά, από τα 49,99€ στα 39,99€.

Μείνετε συντονισμένοι, έρχεται διαγωνισμός με δώρο ένα SONY SRS-XB12.

Κ.Ρ.