iOS 14 : Τι νέα χαρακτηριστικά θα φέρει;

Widgets- iOS 14

Έχουν επανασχεδιαστεί πλήρως για να μπορούν να μας δίνουν περισσότερες πληροφορίες με μια ματιά, και πλέον μπορούν να προστεθούν στην αρχική οθόνη επιλέγοντας το μέγεθος του κάθε widget. Με το Smart Stack που θα έρθει με το iOS 14, θα μπορείτε να ”στοιβάζετε” έξυπνα τα widgets σας, και ανάλογα με τις εφαρμογές που χρησιμοποιείτε, το κατάλληλο widget θα εμφανίζεται αυτόματα την κατάλληλη στιγμή μέσα στην μέρα σας.

Apple reimagines the iPhone experience with iOS 14 - Apple

App Library

Με την προσθήκη του App Library, οι εφαρμογές σας θα ταξινομούνται αυτόματα ανάλογα την κατηγορία τους, ενώ αυτές που χρησιμοποιείτε πιο συχνά θα εμφανίζονται πρώτες, για εύκολη και άμεση πρόσβαση σε αυτές.

Apple iOS 14 announced at WWDC: new features, devices, release ...

Picture in Picture

Πλέον, με τον ερχομό του iOS 14, θα μπορείτε να συνεχίζετε να βλέπετε κάποιο βίντεο ή να πραγματοποιείτε κλήση FaceTime, ενώ χρησιμοποιείτε κάποια άλλη εφαρμογή. Αυτή η νέα λειτουργία, θα σας δίνει την δυνατότητα να ”σέρνετε” το βίντεο σε όποιο μέρος της οθόνης επιθυμείτε, ή ακόμα και να το εξαφανίσετε, διατηρώντας όμως τον ήχο ενεργό.

Messages με iOS 14

Θα μπορείτε να καρφιτσώνετε στο πάνω μέρος τα σημαντικά μηνύματα ώστε να μπορείτε να έχετε άμεση πρόσβαση σε αυτά. Επίσης στις ομαδικές συνομιλίες θα μπορείτε να κάνετε mention κάποια επαφή, ενώ θα μπορείτε να απαντάτε απευθείας σε συγκεκριμένα μηνύματα. Φυσικά δεν θα μπορούσαν να λείπουν και τα νέα memoji, με επιρροές από την εποχή που ζούμε.

Apple introduces face masks for your Memoji with iOS 14 - Business ...

Translate

Νέα εφαρμογή από την Apple για εύκολες και γρήγορες μεταφράσεις, και ουσιαστικά είναι η απάντησή της στο Google translate.

iOS 14 Features New Translate App With Support for 11 Languages ...

Siri

Η Siri έχει επανασχεδιαστεί από την αρχή για το iOS 14, και πλέον δεν θα καλύπτει ολόκληρη την οθόνη όταν θα γίνεται χρήση της και έτσι θα μπορείτε να συνεχίζετε αυτό που κάνατε.

SmallSiri shrinks the iPhone's Siri interface

Βελτιώσεις θα υπάρχουν επίσης στο Home App, στο Maps, στο Safari, στο Car Keys και στο CarPlay.

Macbook με apple επεξεργαστή

Κ.Ρ.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments

[…] Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα νέα σχετικά με software updates. […]