Απολογία της Nintendo για τα Joy-Con μέσω του προέδρου της!

Απολογία της Nintendo από τα επίσημα χείλη του πρόεδρου της, Shuntaro Furukawa. Όπως δήλωσε σε ένα πρόσφατο οικονομικό Q&A, η εταιρεία απολογείται για “όποιο πρόβλημα μπορεί να προκλήθηκε στους πελάτες μας”. Σημείωσε ότι η Nintendo “συνεχίζει να στοχεύει στην βελτίωση” όσον αφορά τα προϊόντα της.

Το πρόβλημα των Joy-Con δεν είναι καινούργιο. Είναι γνωστό και υφίσταται από τις πρώτες μέρες κυκλοφορίας της νέας κονσόλας. Μέχρι σήμερα παραμένει ένα από τα συχνότερα topic στα φόρουμ των χρηστών του Switch. Η ανεπάρκεια των χειριστηρίων εντοπίζεται στην εντολή για κίνηση που δίδεται από αυτά χωρίς όμως ο χρήστης να έχει πατήσει κάποιο κουμπί.

Αναλυτικά η δήλωση του Furukawa:

“Σε ό,τι αφορά τα Joy-Con, απολογούμαστε για όποιο πρόβλημα μπορεί να προκλήθηκε στους πελάτες μας. Συνεχίζουμε να στοχεύουμε στην βελτίωση των προϊόντων μας. Από την στιγμή όμως, που το θέμα των Joy-Con είναι αντικείμενο ομαδικής αγωγής στις ΗΠΑ και είναι μια διαδικασία σε εξέλιξη, θα θέλαμε να μην αναφερθούμε σε οποιαδήποτε συγκεκριμένη ενέργεια”

Η ομαδική αγωγή κατατέθηκε ενάντια στην αμερικανική Nintendo τον Ιούλιο του 2019 εξαιτίας της δυσλειτουργίας των Joy-Con. Η εταιρεία, αμέσως μετά την κατάθεση της αγωγής, ξεκίνησε να προσφέρει δωρεάν επισκευή των δυσλειτουργικών χειριστηρίων και επιστροφή χρημάτων σε όσους πλήρωσαν προηγουμένως για αυτή. Τον Σεπτέμβριο η Nintendo κυκλοφόρησε το Switch Lite, μία μικρότερη εκδοχή του Switch ως κονσόλα χειρός. Στην συγκεκριμένη κονσόλα τα Joy-Con είναι αναπόσπαστο κομμάτι της κι έτσι μία εβδομάδα μετά την κυκλοφορία του, το Switch Lite προστέθηκε στην ομαδική αγωγή.

Φαίνεται ότι είναι η πρώτη απολογία της Nintendo για τα ελαττωματικά Joy-Con αφού το 2019 είχε δηλώσει: “Στην Nintendo, είμαστε περήφανοι για την δημιουργία ποιοτικών προϊόντων και συνεχίζουμε να κάνουμε βελτιώσεις σε αυτά. Είμαστε ενήμεροι για πρόσφατες αναφορές που αναφέρουν ότι μερικά χειριστήρια Joy-Con δεν ανταποκρίνονται σωστά. Θέλουμε οι πελάτες μας να διασκεδάζουν με το Nintendo Switch και αν οτιδήποτε δεν εξυπηρετεί αυτό τον στόχο τους ενθαρρύνουμε να επισκεφτούν το http://support.nintendo.com ώστε να τους βοηθήσουμε”

Είναι βέβαιο ότι πρόκειται για θετική εξέλιξη ότι η εταιρεία επιτέλους αναγνώρισε επίσημα το πρόβλημα. Αναμένουμε να δούμε τα αποτελέσματα της αγωγής.

Μοιραστείτε το
kostas eleftheriadis

Είμαι ο Κωνσταντίνος και πέρα των σπουδών μου πάνω στον κινηματογράφο, ασχολούμαι με το λιανικό εμπόριο πάνω σε εξοπλισμό ήχου και εικόνας τα τελευταία χρόνια. Είμαι λάτρης της τεχνολογίας και θέλω να πιάνω πρώτος ότι νέο gadget κυκλοφορεί. Τώρα πλέον είμαι ένας displayer και αν σου αρέσει και σένα η τεχνολογία γίνε και εσύ!

Recent Posts

HUAWEI nova 9 SE: Κινητό για να ζεις μαζί του

Ένα smartphone για να απολαμβάνεις κάθε στιγμή της ζωής σου  Είσαι λάτρης της φωτογραφίας, vlogger,…

1 μήνα ago

ΗUAWEI P50 Pro & HUAWEI P50 Pocket: “Open for more”

Η αλήθεια είναι ότι η HUAWEI P Series έχει ταυτιστεί με τη φωτογραφική υπεροχή και…

1 μήνα ago

Η ΗUAWEI παρουσίασε τα νέα smartphones και άλλα προϊόντα  σε μία μοναδική εκδήλωση για τους φίλους της μόδας και της τεχνολογίας

Μια εμπειρία διαφορετική από κάθε προηγούμενη έζησαν όσοι παρευρέθηκαν στην εκδήλωση της Huawei, που πραγματοποιήθηκε…

1 μήνα ago

Καλωσορίσατε στο UltraCity, τον νέο δημιουργικό χάρτη του LG UltraGear στο Fortnite

Τα τελευταία δύο χρόνια, ο εικονικός χώρος έχει γίνει ολοένα και πιο σημαντικός για τα…

1 μήνα ago

«Έτερος Εγώ»: Έρχεται o τρίτος κύκλος επεισοδίων με all-star cast σε παραγωγή COSMOTE TV

Με εντυπωσιακό cast επιστρέφει η επιτυχημένη αστυνομική σειρά «Έτερος Εγώ» της COSMOTE TV. Ο τρίτος…

1 μήνα ago

Οι νέες τηλεοράσεις LG επαναπροσδιορίζουν την προβολή και την εμπειρία χρήστη με εξαιρετικές δυνατότητες και τεχνολογίες

H LG αποκάλυψε την πιο προηγμένη και εντυπωσιακή σειρά τηλεοράσεών της, με τις εξαιρετικές τηλεοράσεις…

1 μήνα ago