Νέα αναβάθμιση έρχεται στα Windows 10 με το Build 20161. Οι νέες αλλαγές περιλαμβάνουν κατά κύριο λόγο οπτικές βελτιώσεις. Δεν λείπουν βέβαια και μερικά νέα features.

Νέο Start menu

Η νέα αναβάθμιση ξεκινάει με την ανανέωση του Start menu. Αφαιρούνται τα backplates από τα logos των εφαρμογών και εφαρμόζεται ένα ομοιόμορφο, μερικώς διαφανές φόντο στα κλασσικά “πλακάκια”. Η προσθήκη αυτή θα είναι διαθέσιμη τόσο στην φωτεινή όσο και στην σκουρόχρωμη λειτουργία.

νέα αναβάθμιση Windows 10
νέα αναβάθμιση Windows 10

ALT + TAB

Το καινούργιο feature της συντόμευσης Alt + Tab δημιουργήθηκε με σκοπό να βοηθήσει την διαδικασία του multitasking σε περιβάλλον windows 10. Πιο συγκεκριμένα στην συντόμευση θα περιλαμβάνονται όλες οι ανοιχτές καρτέλες στον Microsoft Edge browser. Αν βέβαια προτιμάτε το κλασσική λειτουργία του Alt + Tab ή αν ακόμα θέλετε να εμφανίζονται μόνο οι τελευταίες 3 ή 5 καρτέλες που επισκεφθήκατε μπορείτε να παρέμβετε μέσω του Setting > System > Multitasking.

νέα αναβάθμιση Windows 10

Taskbar

Η πρόταση της microsoft για την νέα taskbar στοχεύει σε μια περισσότερο εξατομικευμένη εμπειρία στον χρήστη. Περισσότερες επιλογές, λιγότερη “ακαταστασία” και άμεση πρόσβαση στα android phone και xbox live είναι τα highlights της μεταβολής αυτής.

νέα αναβάθμιση Windows 10

Μικρότερες τροποποιήσεις

  • Βελτίωση του συστήματος ειδοποιήσεων
  • Νέες προσθήκες στις ρυθμίσεις
  • Γραφικές παραστάσεις στην αριθμομηχανή
  • Bug fixes
νέα αναβάθμιση Windows 10

Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα νέα σχετικά με software updates.