Η Ubisoft, έδωσε στην δημοσιότητα μέσω του UbiFWD, ένα video με τα επίσημα πρώτα gameplay πλάνα του Assassin’s Creed Valhalla. Έτσι οι fans της σειράς, θα έχουν την δυνατότητα να μάθουν περισσότερα και να μπουν ακόμα πιο πολύ στον Βίκινγκ κόσμο του.

Ένατος αιώνας μ.Χ. Αναγκασμένος να φύγει από τη Νορβηγία λόγω ατελείωτου πολέμου και έλλειψης πόρων, ένας Βίκινγκ με το όνομα Eivor, οδηγεί μια φατρία Νορβηγών πέρα από τη παγωμένη βόρεια θάλασσα στις πλούσιες ακτές του διασπασμένου βασιλειού της Αγγλίας. Η αποστολή τους: να ιδρύσουν έναν νέο, μόνιμο οικισμό με κάθε κόστος.

Στο Assassin’s Creed Valhalla είσαι ο Eivor, ένας τρομερός πολεμιστής Βίκινγκ που έχει μεγαλώσει ακούγοντας ιστορίες δόξας και πολέμου. Εξερευνήστε έναν μυστηριώδη και πανέμορφο ανοιχτό κόσμο στα σκοτεινά χρόνια του Αγγλικού μεσαίωνα. Κάντε επιδρομές τους εχθρούς σας, αναπτύξτε τον οικισμό σας και χτίστε την πολιτική σας επιρροή καθώς προσπαθείτε να κερδίσετε τη θέση σας ανάμεσα στους θεούς της Valhalla.

Πόλεμοι μαίνονται. Βασίλεια θα πέσουν. Αυτή είναι η εποχή των Βίκινγκς.

Το Assassin’s Creed Valhalla χρησιμοποιεί την τεχνολογία Smart Delivery – αγόρασε το παιχνίδι μια φορά και θα μπορείς να το παίξεις στο Xbox One ή στο Xbox Series X όταν είναι διαθέσιμες αυτές οι εκδόσεις.

Μπορείτε επίσης να παρακολουθήσετε από τον παρακάτω player, ένα ακόμα video από το Ubisoft Forward event, το οποίο είναι ένα gameplay walktrough, διάρκειας 30 λεπτών.

Το Assassin’s Creed Valhalla, αναμένεται να κυκλοφορήσει για PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X, PC και Stadia, στις 17 Νοεμβρίου 2020.

Έτσι θα είναι το κουτί των PS5 games