Κερδίζοντας 40 εκατομμύρια χρήστες smartphone παγκοσμίως!

Από τις αρχές Ιουλίου, το ταχύτερα αναπτυσσόμενο brand smartphone έχει διεισδύσει σε 59 αγορές σε όλο τον κόσμο εκτός από τη Βόρεια Αμερική και ο αριθμός των παγκόσμιων χρηστών smartphone έχει ξεπεράσει τα 40 εκατομμύρια. Αυτό είναι ακόμα ένα επίτευγμα της ταχείας ανάπτυξης της realme μετά τη διατήρηση της έβδομης θέσης στη παγκόσμια αγορά στο πρώτο τρίμηνο του 2020.

Στις αρχές Ιανουαρίου, εισήλθε σε 27 αγορές σε όλο τον κόσμο. Σε μόλις μισό χρόνο, το παγκόσμιο αποτύπωμα της realme επεκτάθηκε γρήγορα σε 59 αγορές εκτός της Βόρειας Αμερικής και κατατάσσεται μεταξύ των πέντε πρώτων στο σύνολο των αγορών που δραστηριοποιείτε. Αυτό συμβαδίζει με την προσήλωση της realme στη χρήση διαφορετικών στρατηγικών σε τοπικό επίπεδο, ισχυρές δυνατότητες προϊόντων και το επιχειρηματικό μοντέλο των «ελαφρών περιουσιακών στοιχείων, της χρήσης τοπικών συνεργατών και κατά περίπτωση ηλεκτρονικού εμπορίου».

Στην Ινδία, η realme διατηρεί την πρώτη θέση στην κατάταξη της αγοράς για μεγάλο χρονικό διάστημα, και στη διαδικτυακή αγορά διατηρεί επίσης τη δεύτερη θέση. Eισήλθε στην πρώτη τετράδα στην Αίγυπτο σε λιγότερο από ένα χρόνο μετά την είσοδό της στην αγορά. Στη Νοτιοανατολική Ασία, η realme έφτασε στο TOP 5 ως το ταχύτερα αναπτυσσόμενο smartphone brand. Στις Φιλιππίνες, το Βιετνάμ, την Ινδονησία και τη Μιανμάρ, η realme εισήλθε στο TOP 5 αντίστοιχα σε μόλις ένα έτος. Στην αγορά της Καμπότζης, η realme χρειάστηκε μόνο ένα τρίμηνο για να το επιτύχει. Κατά το πρώτο τρίμηνο του 2020, μπήκε στο TOP 5 στην αγορά της Ταϊλάνδης. Αυτές οι αγορές καλύπτουν περισσότερο από το 80% των πωλήσεων smartphone στη Νοτιοανατολική Ασία και η realme έχει γίνει ο κορυφαίος κατασκευαστής στην αγορά smartphone σε αυτή την περιοχή.

Συνέντευξη με τον Jason Guo, Διοικητικό Στέλεχος της Realme για ...

Στις αρχές Μαΐου του τρέχοντος έτους, ο αριθμός των παγκόσμιων χρηστών smartphone της realme ξεπέρασε τα 35 εκατομμύρια, με αύξηση 5 εκατομμυρίων σε δύο μήνες σε 40 εκατομμύρια. Η realme διατήρησε την ανάπτυξή της το πρώτο εξάμηνο του τρέχοντος έτους και σχεδιάζει να ξεπεράσει τα 100 εκατομμύρια πωλήσεις smartphone εντός 2 έως 3 ετών. Ανακοίνωσε τη στρατηγική “mobile phone + AIoT dual-drive” στις αρχές του 2020 και έχει δεσμευτεί να δημιουργήσει έναν έξυπνο και μοντέρνο τρόπο ζωής για τους νέους με όλες τις συσκευές να συνδέονται.

Σε έξι μήνες, κυκλοφόρησε δεκάδες προϊόντα AIoT και σχεδιάζει να κυκλοφορήσει περισσότερα από 50 προϊόντα AIoT το 2020 και περισσότερα από 100 το 2021. Η realme θα διατηρήσει την τάση ανάπτυξης και θα συνεχίσει να παρέχει στους νέους μοντέρνα προϊόντα τεχνολογίας που ταιριάζουν στις προτιμήσεις τους παρέχοντας ανώτερη απόδοση και σχεδιασμό.

Πηγή : Δελτίο Τύπου ReaΙme

Realme 6 Greek Review- Είναι το καλύτερο smartphone στην κατηγορία του;