H Samsung Electronics ανακοινώνει την εικονική εμπειρία «Life Unstoppable»

Μέσα από έναν εικονικό κόσμο, η Samsung θα παρουσιάσει τις τελευταίες καινοτομίες στα προϊόντα της στις 2 Σεπτεμβρίου 2020.

Η Samsung Electronics Co., Ltd ανακοινώνει τη διοργάνωση του «Life Unstoppable», μιας συναρπαστικής εικονικής εμπειρίας, κατά την οποία θα αποκαλυφθούν οι τελευταίες καινοτομίες της Samsung για συσκευές κινητών τηλεφώνων, wearables, τηλεοράσεων, ήχου και οικιακής χρήσης. Η εταιρεία θα ξεναγήσει τους επισκέπτες σε ένα διαδραστικό εικονικό κόσμο, όπου θα προβάλλει νέα προϊόντα και θα παρουσιάσει πώς η σειρά του 2020 προσφέρει ψυχαγωγία, δημιουργικότητα και αποτελεσματικότητα στο σύγχρονο, ψηφιακά συνδεδεμένο τρόπο ζωής.

Τι είναι το Life Unstoppable ;

Το «Life Unstoppable» είναι ένα εικονικό, δυναμικό ταξίδι, διάρκειας 45 λεπτών, στη νεότερη, πρωτοποριακή τεχνολογία της Samsung. Παρουσιαστές και εκλεκτοί καλεσμένοι θα δείξουν πως οι ανθρωποκεντρικές καινοτομίες της Samsung πρόσφεραν πάντα τη δυνατότητα στους ανθρώπους να σχεδιάζουν συνδεδεμένες, απρόσκοπτες εμπειρίες ώστε να ζουν μία «ζωή που δεν σταματά».

Η Samsung, για ακόμη μια φορά, διευρύνει τα όρια των επιτευγμάτων της τεχνολογίας. Ο διαδραστικός κόσμος του «Life Unstoppable» θα επιτρέψει στους επισκέπτες να εξερευνήσουν πολυάριθμα νέα προϊόντα κινητής, τηλεοράσεις και οικιακές συσκευές, από την άνεση του σπιτιού τους. Οι τελευταίες καινοτομίες στο ολοκληρωμένο οικοσύστημα συσκευών της Samsung θα προσφέρουν λύσεις στις ανάγκες των καταναλωτών: περισσότερη οικιακή ψυχαγωγία και συνδεδεμένες εμπειρίες gaming, αποτελεσματικότερες έξυπνες ψηφιακές συσκευές αλλά και ενίσχυση της δημιουργικότητας για επαγγελματικούς και προσωπικούς σκοπούς, εντός κι εκτός σπιτιού. 

Η φετινή ψηφιακή εμπειρία αποτελεί μία από τις πολλές πρωτοβουλίες που υιοθέτησε η Samsung για να προσαρμοστεί στις πρόσφατες διεθνείς αλλαγές σε ότι αφορά τους ταξιδιωτικούς περιορισμούς, τα εργασιακά περιβάλλοντα και τις προσωπικές επαφές.

Ο Benjamin Braun, Chief Marketing Officer στη Samsung Europe δήλωσε: «Στη Samsung, συνεχίζουμε να προσφέρουμε επαναστατικές καινοτομίες στους πελάτες μας και στην κοινωνία. Είμαστε ενθουσιασμένοι που επαναπροσδιορίζουμε τον τρόπο παρουσίασης της νέας σειράς κινητών τηλεφώνων, wearables, τηλεοράσεων, οικιακών συσκευών κ.α., σε ένα ταξίδι που θα δείξει πώς η συνδεδεμένη, πρωτοποριακή τεχνολογία τροφοδοτεί μία «ζωή που δεν σταματά».

Το «Life Unstoppable» θα πραγματοποιηθεί στις 2 Σεπτεμβρίου 2020, από τις 11.00πμ. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε το επίσημο site μας στο www.samsung.com/gr.

Πηγή : Δελτίο Τύπου Samsung Electronics Co.

Samsung QLED 65Q950TS 2020-review

Κωνσταντίνος Ράντελερ

Βρίσκομαι στον χώρο της τεχνολογίας - σε διάφορες θέσεις επαγγελματικά - από το 2009. Ειδικότητά μου, οι τηλεοράσεις. Μου αρέσει οποιαδήποτε συσκευή παράγει ήχο και εικόνα. Θέλω να πιάνω στα χέρια μου κάθε λογής gadget και να ανοίγω πρώτος την συσκευασία από κάθε νέο τεχνολογικό προϊόν και να το δοκιμάζω. Παίζω video games, βλέπω ταινίες και σειρές, και παρακολουθώ με τις ώρες ποδόσφαιρο. Ναι, όλα μου τα ενδιαφέροντα, έχουν να κάνουν με τηλεόραση! Έλα στην παρέα μας, γίνε και εσύ displayer!

Πρόσφατα Άρθρα

Logitech G FITS : Τα νέα True Wireless Gaming Earbuds από τη Logitech G

Η Logitech G, μια μάρκα της Logitech και κορυφαία καινοτόμος εταιρεία τεχνολογιών και εξοπλισμού gaming,…

10 μήνες Πριν

Η νέα σειρά Samsung Galaxy S23 είναι σχεδιασμένη για premium εμπειρία σήμερα και στο μέλλον

Η Samsung παρουσίασε τα Galaxy S23 Ultra, Galaxy S23+ και Galaxy S23, σηματοδοτώντας μια νέα…

10 μήνες Πριν

Είστε ερωτευμένοι; Μείνετε «συνδεδεμένοι…» με τα Huawei GT3 smartwatches, Elite και Gold edition!

Γιατί να μην γιορτάσετε την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, με ένα δώρο που διαρκεί; Η HUAWEI…

10 μήνες Πριν

HUAWEI WATCH D: Το πραγματικό smartwatch πιεσόμετρο διαθέσιμο από σήμερα 19 Δεκεμβρίου!

Το πραγματικό smartwatch πιεσόμετρο HUAWEI WATCH D, για παρακολούθηση αρτηριακής πίεσης, αλλά και ηλεκτροκαρδιογραφήματος (ECG),…

12 μήνες Πριν

BeReal: Το νέο Social Media που σε θέλει όπως είσαι.

Το BeReal θα μπορούσε να πει κανείς ότι είναι μία αντί Instagram πλατφόρμα, όπου πρακτικά…

1 έτος Πριν

Elon Musk Twitter: Επιστρέφει το μπλε σύμβολο επιβεβαίωσης

Ο δισεκατομμυριούχος Elon Musk δήλωσε την Τρίτη ότι η συνδρομητική υπηρεσία Twitter Blue θα επαναλειτουργήσει…

1 έτος Πριν