Ζωντανά χρώματα από κάθε γωνία θέασης σε

Real 8K ανάλυση

Η LG Electronics (LG) παρουσιάζει τη νέα NANO996 τηλεόραση, 75 και 65 ιντσών με Real 8K ανάλυση[1] και ρεαλιστικά χρώματα από κάθε γωνία θέασης. Η διακεκριμένη με το Red Dot Design Award τηλεόραση της LG με τα ενσωματωμένα προηγμένα χαρακτηριστικά της και την κινηματογραφική εικόνα και ήχο, είναι σίγουρο ότι θα συναρπάσει κάθε χρήστη που επιθυμεί να παρακολουθεί το αγαπημένο του τηλεοπτικό περιεχόμενο σε μια μεγάλη οθόνη.

Συγκεκριμένα, η NANO996 διαθέτει τον επεξεργαστή α9 3ης γενιάς που με τη χρήση εξειδικευμένων deep learning αλγορίθμων, αναλύει το περιεχόμενο της οθόνης, αποδίδοντας εξαιρετική ποιότητα εικόνας και ήχου. Παράλληλα, με την λειτουργία Filmmaker Mode™[2], η εικόνα ρυθμίζεται αυτομάτως, εξομαλύνοντας την κίνηση για να μη χάνεται ούτε ένα καρέ.

Επιπλέον, προσφέρει 33 εκατομμύρια pixel (99 εκατομμύρια υπο-pixel) σε ανάλυση 8Κ (7680 x 4320) για ακόμα μεγαλύτερη πυκνότητα εικόνας, ενώ ενσωματώνει την τεχνολογία NanoCell και το Nano Black που ενισχύουν την ποιότητα και την αντίθεση των χρωμάτων. Ταυτόχρονα, υποστηρίζοντας τα πρότυπα Dolby Vision IQ,  Dolby Atmos και την τεχνολογία Full Array Dimming Pro, η φωτεινότητα, τα χρώματα και η αντίθεση της οθόνης ρυθμίζονται ανάλογα με τις συνθήκες φωτισμού και με την ταινία, τη σειρά ή το παιχνίδι που προβάλλεται στην οθόνη και ο ήχος κατέχει κινηματογραφικές προδιαγραφές.

Αξιοσημείωτο είναι και το γεγονός ότι η νέα NanoCell τηλεόραση της LG προσφέρει βέλτιστη ποιότητα εικόνας HDR προσαρμόζοντας τα υποστηριζόμενα βασικά πρότυπα HLG και HDR 10 για την προβολή HDR. Με αυτό τον τρόπο, δίνει τη δυνατότητα στους θεατές να απολαμβάνουν την κάθε προβολή σε ρεαλιστική, HD ανάλυση. Ακόμη, με πρόσβαση στο περιεχόμενο που προσφέρουν η Apple TV[3] και το Netflix[4], μέσα από τις σχετικές εφαρμογές της τηλεόρασης[5], σε συνδυασμό με την υποστήριξη HEVC, AV1[6] και VP9 για παρακολούθηση YouTube videos ποιότητας , καθώς και για την αναπαραγωγή αρχείων βίντεο από συσκευή αποθήκευσης USB ή μέσω streaming, οι επιλογές θέασης είναι ατελείωτες.

Πέρα από την κινηματογραφική εμπειρία που προσφέρει η NANO996NA 8ΚτηςLG, οι gamers μπορούν να απολαύσουν όλα τα παιχνίδια με τις καλύτερες αποδόσεις γραφικών, καθώς η νέα τηλεόραση πληροί όλες τις προδιαγραφές HDMI 2.1[7]. Επίσης, με τις λειτουργίες VRR, ALLM, και eARC για υψηλότερη ανάλυση περιεχομένου με έντονη δράση, το gaming γίνεται καθηλωτικό μεταφέροντας τους χρήστες σε ένα κόσμο χρωμάτων που ξεπερνά την πραγματικότητα. Η νέα LG τηλεόραση παρέχει, επίσης, μικτό ήχο 2.0 ch. προκαλώντας την εμπειρία virtual 4.0., ενώ επιτρέπει τη σύνδεση με ηχεία μέσω Bluetooth. Ακόμη, ενσωματώνει το έξυπνο AI ThinQ, που δίνει τη δυνατότητα αναγνώρισης φωνητικών εντολών[8], μετατρέποντας την τηλεόραση σε κέντρο ελέγχου του Home IoT οικοσυστήματος. Τέλος, με την βάση επιτοίχιας τοποθέτησής, η LG NANO996 δένει αρμονικά με τον εκάστοτε χώρο, σαν ένας πίνακας ζωγραφικής.


[1]Σύμφωνα με το πρότυπο CTA, κατά τον προσδιορισμό της ανάλυσης η διαμόρφωση αντίθεσης (CM) πρέπει να είναι 50% ή περισσότερο. Όσο μεγαλύτερη είναι η τιμή CM, τόσο πιο καθαρή είναι η εικόνα. Με απόδοση CM 97,8%, η NanoCell TV προσφέρει πραγματική ανάλυση 8K, την υψηλότερη στην κατηγορία της.

[2] Το λογότυπο FILMMAKER MODE™ είναι εμπορικό σήμα της UHD Alliance, Inc.

[3] Η ονομασία Apple, το λογότυπο Apple, και η ονομασία Apple TV είναι εμπορικά σήματα της Apple Inc, καταχωρημένες στις ΗΠΑ και σε άλλες χώρες. Η ονομασία Apple TV+ είναι εμπορικό σήμα της Apple Inc

[4] Η ονομασία και το λογότυπο Netflix είναι εμπορική επωνυμία και σήμα της Netflix Inc, που έχουν καταχωρηθεί στις ΗΠΑ και σε άλλες χώρες.

[5] Η υποστηριζόμενη υπηρεσία μπορεί να διαφέρει ανά χώρα

[6] Με το AV1 μπορείτε να παρακολουθήσετε τα πιο πρόσφατα βίντεο 8K στο YouTube. Το πρότυπο HEVC υποστηρίζει άλλες υπηρεσίες ροής δεδομένων και τοπική αναπαραγωγή πολυμέσων.

[7] Υποστηρίζει 4K@120(100)Hz, eARC(Enhanced Audio Return Channel), VRR (Variable Refresh Rate), ALLM (Automatic Low Latency Mode) όπως καθορίζονται στο HDMI 2.1 (4port)

[8] Η αναγνώριση ανθρώπινης φωνής είναι διαθέσιμη στα αγγλικά, κορεατικά, γερμανικά, γαλλικά, ιταλικά, ισπανικά, πορτογαλικά, ρωσικά, πολωνικά, τουρκικά, ιαπωνικά, αραβικά, βιετναμικά, ταϊλανδικά, σουηδικά, ινδονησιακά, δανικά και τα ταϊβανικά. Τα ολλανδικά και τα νορβηγικά θα είναι διαθέσιμα στο δεύτερο εξάμηνο του 2020.

Πηγή : Δελτίο Τύπου Lg Electronics Hellas

Γνωρίστε Τη Νέα Τηλεόραση NANO996 Της LG Που Κλέβει Τις Εντυπώσεις Με Την Οπτικοακουστική Υπεροχή Της