Widget 1

Optional widget here
Guides

Τηλεόραση 43 ιντσών – 8 προτάσεις για όλες τις τσέπες (2021)

Στο άρθρο αυτό θα δούμε τις καλύτερες επιλογές για τηλεόραση στις 43 ίντσες, για όλους τους χρήστες και για όλα τα πορτοφόλια. Είναι οι προσωπικές μου επιλογές, και αν κάποιο μοντέλο δεν είναι στις προτάσεις μου, δεν σημαίνει ότι δεν είναι μια καλή επιλογή. Οι τιμές οι οποίες αναγράφονται, είναι από μεγάλες αλυσίδες καταστημάτων ηλεκτρονικών ειδών.

Η απλή για το εξοχικό

Kydos K43NF22CD00

Η Kydos K43NF22CD00, πρόκειται για μία εξαιρετικά οικονομική πρόταση για τελείως απλή χρήση. Η ανάλυσή της οθόνης της είναι Full HD 1920 X 1080. Δεν είναι smart, αλλά υπάρχουν όλες οι απαραίτητες υποδοχές για σύνδεση laptop, παιχνιδοκονσόλας ή blu-ray συσκευής. Η usb υποδοχή μας δίνει την δυνατότητα για αναπαραγωγή multimedia περιεχομένου. Είναι μία τηλεόραση, που για την τιμή της, είναι απλά τίμια. Θα την βρείτε στα 179€.

Η οικονομική, επώνυμη 4Κ Smart TV

Hisense 43A7100F

Η  Hisense 43A7100F, είναι μία οικονομική, επώνυμη 4Κ τηλεόραση με HDR. Είναι Smart, έχοντας προεγκατεστημένες τις εφαρμογές NETFLIX και YouTube, ενώ υπάρχουν πολλές ακόμα μέσα στο store της. Διαθέτει λειτουργία screen mirroring για προβολή περιεχομένου ασύρματα από το κινητό. Φυσικά η θύρα USB μπορεί να κάνει αναπαραγωγή βίντεο, μουσικής και φωτογραφιών. Θα την βρείτε στα 259€.

Η οικονομικότερη 4Κ Android TV

TCL 43EP660

Η TCL, είναι ένα νέο brand στον χώρο των τηλεοράσεων στην χώρα μας, και απ΄ότι φαίνεται, ήρθε για να μείνει. Η TCL 43EP660, είναι μία τηλεόραση 43 ιντσών η οποία είναι Smart με Android TV, που σημαίνει ότι χιλιάδες εφαρμογές, υπάρχουν διαθέσιμες για κατέβασμα. Η ποιότητα της εικόνας της είναι αρκετά καλή, με την ανάλυση της οθόνης της, να είναι 3840 Χ 2160 pixels με HDR. Ο ήχος της είναι αρκετά ικανοποιητικός με συνολική ισχύ 2 Χ 10W. To τηλεχειριστήριο είναι πολύ εύχρηστο και διαθέτει πλήκτρο NETFLIX, για άμεση πρόσβαση στην διάσημη streaming πλατφόρμα. Η τιμή της είναι στα 309€.

Η πρώτη 43άρα NanoCell

LG 43NANO796NE

Η LG 43NANO796NE, είναι η πρώτη 43άρα NanoCell που κυκλοφορεί στην ελληνική αγορά. Η τεχνολογία NanoCell, με απλά λόγια είναι μία πιο ενισχυμένη LED τηλεόραση, η οποία έχει ένα φίλτρο με νανοσωματίδια πίσω από το panel, για πιο ζωντανά χρώματα. Η οθόνη της είναι τεχνολογίας IPS προσφέροντας μεγάλες γωνίες θέασης και η ανάλυσή της 4K(3840 x 2160) με HDR. Ο ρυθμός ανανέωσης του panel της είναι στα 60Hz. Δεν γίνεται να λείπει το δημοφιλές WebOS από το λειτουργικό της, το οποίο είναι πολύ εύχρηστο και γρήγορο, και σε συνδυασμό με το Magic Remote που περιλαμβάνεται, χαρίζουν μια εξαιρετική εμπειρία πλοήγησης σε μενού και εφαρμογές. Επιπλέον, ενσωματωμένο θα βρείτε το AppleTV και το AirPlay. Μια καλή επιλογή για όποιον θέλει IPS panel και πιο καλή ποιότητα από τις απλές σειρές της LG. Η τιμή της είναι στα 439€.

Η εντυπωσιακή

Samsung UE43TU8502

Η Samsung UE43TU8502 είναι εντυπωσιακή σχεδιαστικά, με τα bezels στις τρεις πλευρές της να είναι σχεδόν ανύπαρκτα. Είναι 4Κ Smart με HDR, όμως τα δύο χαρακτηριστικά που την κάνουν να ξεχωρίζει, είναι το Dynamic Crystal Display και το Dual LED. Το Dynamic Crystal Display δίνει στην οθόνη εξαιρετικά επίπεδα φωτεινότητας, ενώ το Dual LED, διαχειρίζεται αρμονικά τα θερμά και ψυχρά χρώματα, προσφέροντας ρεαλιστική παλέτα χρωμάτων. Όλα αυτά από μόνα τους, δεν θα είχαν νόημα, αν δεν γινόταν επεξεργασία εικόνας από τον Crystal 4K, που δίνει ακόμα καλύτερη ποιότητα στο περιεχόμενο που αναπαράγεται. Η λειτουργία Game Enhancer θα αγαπηθεί από τους gamers, καθώς ελαχιστοποιεί το input lag σε μεγάλο βαθμό. Το one remote control κάνει την πλοήγηση στα μενού απολαυστική, καθώς είναι ένα πολύ εύχρηστο control, premium αισθητικής. Επιπλέον, ενσωματωμένο θα βρείτε το AppleTV και το AirPlay. Θα την βρείτε στα 449€.

Η QLED

43Q60T

Η QLED QE43Q60T, όπως φαίνεται και από το όνομά της, είναι μία 4K τηλεόραση 43 ιντσών, η οποία διαθέτει τεχνολογία Quantum Dot. Αυτό σημαίνει ότι λόγω του Quantum Dot φίλτρου πίσω από το panel, η τηλεόραση μπορεί και αναπαράγει ακόμα πιο φωτεινά και ζωντανά χρώματα. Επιπλέον η τεχνολογία Dual LED, μπορεί να χαρίσει πιο θερμά ή πιο ψυχρά χρώματα, εκεί που χρειάζεται ανάλογα με το περιεχόμενο που αναπαράγεται. Το panel είναι τεχνολογίας VA, και ο ρυθμός ανανέωσής της οθόνης είναι στα 60Hz. Στο λειτουργικό συναντάμε το κλασσικό πλέον TIZEN, το οποίο είναι ταχύτατο και πολύ εύχρηστο. Επιπλέον, ενσωματωμένο θα βρείτε το AppleTV και το AirPlay. Θα την βρείτε στα 449€.

Η κορυφαία επιλογή

Sony KD43XH8096

Η SONY, όπως είναι γνωστό, ενσωματώνει στις τηλεοράσεις της τους καλύτερους επεξεργαστές εικόνας. Η Sony KD43XH8096 έρχεται με τον 4K HDR Processor X1, ο οποίος επεξεργάζεται εξαιρετικά το περιεχόμενο, πριν αυτό φτάσει στην οθόνη. Ο 4K X-Reality PRO είναι υπεύθυνος για την αναβάθμιση του περιεχομένου από κάθε πηγή, χρησιμοποιώντας βάση δεδομένων. Το HDR με Dolby Vision, δίνει βαθύτερα μαύρα, και φωτεινότερα σημεία εκεί που χρειάζεται, κάνοντας την θέαση απολαυστική. Η οθόνη είναι εξοπλισμένη με την τεχνολογία Triluminos, η οποία μας δίνει μεγαλύτερο φάσμα χρωμάτων από μία συμβατική τηλεόραση. Είναι Android TV και έρχεται με ενσωματωμένες λειτουργίες Apple AirPlay και Apple HomeKit, ενώ δεν θα μπορούσε να λείπει το Chromecast. O ήχος της, με τεχνολογία Dolby Atmos, κάνει ακόμα πιο κινηματογραφική την οπτικοακουστική εμπειρία. Θα την βρείτε στα 549€.

Τα έργα τέχνης

Στην τελευταία πρόταση για τηλεόραση στις 43 ίντσες, την θέση μοιράζονται δύο premium μοντέλα της Samsung. Μιλάω φυσικά για την Serif και την Frame. Απευθύνονται σε όσους δεν θέλουν απλά μία τηλεόραση με καλή ποιότητα εικόνας, αλλά κάτι διαφορετικό σε design, που θα δώσει στον χώρο τους μία διαφορετική αισθητική. Η Serif έρχεται με χοντρό επιβλητικό πλαίσιο, και μπορεί να τοποθετηθεί σε έπιπλο τηλεόρασης ή στα αποσπώμενα ψηλά ποδαράκια. Η Frame μπορεί και αυτή να τοποθετηθεί με ποδαράκια χαμηλού προφίλ σε κάποιο τραπεζάκι (πωλείται ξεχωριστά και επιδαπέδιο τρίποδο) αλλά το πραγματικά μοναδικό design της θα φανεί αν κρεμαστεί στον τοίχο, σαν κορνίζα, όπως το όνομά της. Με 4 διαφορετικά χρώματα στην επιλογή του πλαισίου, μπορείτε να δώσετε το στυλ που επιθυμείτε. Στα χαρακτηριστικά, είναι δύο τηλεοράσεις τεχνολογίας QLED, 4K ανάλυσης με HDR, Smart TV με Tizen λειτουργικό. Η Frame έρχεται με το one connect της Samsung, για να μπορεί να κρεμαστεί στον τοίχο χωρίς περιττά καλώδια. Ένα έργο τέχνης όπως είναι η Frame, δεν θα μπορούσε να μην έχει λειτουργία art mode, με πάνω από 1200 επιλογές σε πίνακες, για να διαλέξετε αυτόν που σας ταιριάζει. Και τα δύο μοντέλα θα τα βρείτε στα 799€.

Τι τηλεόραση να πάρω; (2020)

Οι καλύτερες τηλεοράσεις 55 ιντσών για PS5 και Xbox Series X

Τηλεόραση 32 ιντσών : Ποια να αγοράσω;

Τηλεόραση 43 ιντσών – 7 προτάσεις για όλες τις τσέπες

Οι καλύτερες επιλογές σε τηλεόραση 50 ιντσών 2020

Τηλεόραση 55 ιντσών: Οι 5 καλύτερες επιλογές μέχρι τα 700 ευρώ (2020)

Τηλεόραση 55 Ιντσών: Οι 5 Καλύτερες Επιλογές Μέχρι Τα 1000 Ευρώ (2020)

Kαλύτερη Τηλεόραση 55 Ιντσών. Τα Καλύτερα Μοντέλα Για Το 2020!

Τηλεόραση 65 Ιντσών: Οι Καλύτερες Επιλογές Μέχρι Τα 1000 Ευρώ (2020)

Τηλεόραση 65 Ιντσών : Οι Καλύτερες Επιλογές Από 1.000€ Έως 1.500€

Τι τηλεόραση να πάρω;

Το βασικό ερώτημα είναι σε τι απόσταση παρακολουθούμε και σε τι χώρο θα την βάλουμε.

Τι τηλεόραση να πάρω για σαλόνι;

Στα 2 έως 2,5 μέτρα ιδανικά θα πάρετε μία 50″.
Στα 2,5 έως 3 μέτρα είναι κατάλληλα να πάτε σε 55″.
Στα 3 έως 3,5 μέτρα θα ήταν καλό να πάτε σε 65″.
Στα 3,5 μέτρα και πάνω πάτε σε 75″ για ιδανική θέαση.

Τι τηλεόραση να πάρω για υπνοδωμάτιο;

Στο υπνοδωμάτιο το σύνηθες είναι 32 ίντσες, αν και πλέον λόγο της καλής ποιότητας εικόνας που έχουν οι νέες τηλεοράσεις, μια 43 ιντσών θα ήταν καλύτερη επιλογή. Τουλάχιστον από θέμα απόστασης!

Τι τηλεόραση να πάρω για PS5 και Xbox

Το ίδιο ισχύει και εδώ. Με βάση την απόσταση που παρακολουθείτε διαλέγετε την κατάλληλη τηλεόραση. Μετά θα πρέπει να δείτε ποιά μοντέλα έχουν HDMI 2.1, VRR και ALLM

Κωνσταντίνος Ράντελερ

Βρίσκομαι στον χώρο της τεχνολογίας - σε διάφορες θέσεις επαγγελματικά - από το 2009. Ειδικότητά μου, οι τηλεοράσεις. Μου αρέσει οποιαδήποτε συσκευή παράγει ήχο και εικόνα. Θέλω να πιάνω στα χέρια μου κάθε λογής gadget και να ανοίγω πρώτος την συσκευασία από κάθε νέο τεχνολογικό προϊόν και να το δοκιμάζω. Παίζω video games, βλέπω ταινίες και σειρές, και παρακολουθώ με τις ώρες ποδόσφαιρο. Ναι, όλα μου τα ενδιαφέροντα, έχουν να κάνουν με τηλεόραση! Έλα στην παρέα μας, γίνε και εσύ displayer!

Δείτε τα Σχόλια

Πρόσφατα Άρθρα

Τα πανέμορφα open-ear design ακουστικά FreeClip της Huawei έφτασαν στην Ελλάδα

Η Huawei λανσάρει στην ελληνική αγορά την νέα γενιά ακουστικών, τα HUAWEI FreeClip, συνδυάζοντας τον…

2 μήνες Πριν

ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΖΕΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ ΤΗΣ Η ΑΣΥΡΜΑΤΗ TRANSPARENT ΟΘΟΝΗ ΤΗΣ LG

Η LG Electronics, παγκόσμιος ηγέτης στην τεχνολογία και την καινοτομία, ξεπέρασε για άλλη μια φορά…

2 μήνες Πριν

Logitech G FITS : Τα νέα True Wireless Gaming Earbuds από τη Logitech G

Η Logitech G, μια μάρκα της Logitech και κορυφαία καινοτόμος εταιρεία τεχνολογιών και εξοπλισμού gaming,…

1 έτος Πριν

Η νέα σειρά Samsung Galaxy S23 είναι σχεδιασμένη για premium εμπειρία σήμερα και στο μέλλον

Η Samsung παρουσίασε τα Galaxy S23 Ultra, Galaxy S23+ και Galaxy S23, σηματοδοτώντας μια νέα…

1 έτος Πριν

Είστε ερωτευμένοι; Μείνετε «συνδεδεμένοι…» με τα Huawei GT3 smartwatches, Elite και Gold edition!

Γιατί να μην γιορτάσετε την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, με ένα δώρο που διαρκεί; Η HUAWEI…

1 έτος Πριν

HUAWEI WATCH D: Το πραγματικό smartwatch πιεσόμετρο διαθέσιμο από σήμερα 19 Δεκεμβρίου!

Το πραγματικό smartwatch πιεσόμετρο HUAWEI WATCH D, για παρακολούθηση αρτηριακής πίεσης, αλλά και ηλεκτροκαρδιογραφήματος (ECG),…

1 έτος Πριν