Νέα σειρά NanoCell SM8050 από την LG

Η νέα NanoCell SM8050 49”, 55’’ και 65’’ ιντσών της  LGElectronics (LG) έρχεται να προστεθεί στη μοναδική σειρά τηλεοράσεων NanoCell, τις πιο προηγμένες LED τηλεοράσεις της εταιρείας με καθηλωτικές εικόνες κινηματογραφικών προδιαγραφών.

Η ακρίβεια των χρωμάτων που διαθέτουν οι LG NanoCell τηλεοράσεις, προσφέρει ρεαλιστικές εικόνες από οποιαδήποτε γωνία θέασης. Έτσι οι θεατές μπορούν να απολαύσουν απόλυτη χρωματική ακρίβεια, όπου και να κάθονται, χωρίς παραμορφώσεις στα χρώματα. Επιπλέον, χάρη στο 4K Active HDR που διαθέτουν, βελτιστοποιείται κάθε σκηνή που προβάλλεται, χαρίζοντας απίστευτη λεπτομέρεια και πλούσια χρώματα.

49SM8050PLC | LG 49” 4K Ultra HD NanoCell Smart TV | ao.com

Το Multi-HDR που περιλαμβάνει το HDR10 και το HLG, σε συνδυασμό με την τεχνολογία δυναμικής βελτίωσης της LG σε κάθε σκηνή, προσφέρει απολαυστικό περιεχόμενο σε μοναδική ποιότητα HDR. Παράλληλα ο γρήγορος, ακριβής Τετραπύρηνος Επεξεργαστής εξαλείφει τον ‘θόρυβο’ και δημιουργεί δυναμικότερα χρώματα και αντίθεση αφού οι εικόνες χαμηλής ανάλυσης αναβαθμίζονται και αναπαράγονται με ποιότητα που προσεγγίζει ανάλυση 4K.

Η LG NanoCell SM8050 αποτελεί ιδανική επιλογή και για τους gamers αφού αποδίδει με τέλειο τρόπο κινηματογραφική εικόνα σε παιχνίδια 4K HDR. Μέσω της χαμηλής καθυστέρησης εισόδου (input lag), οι χρήστες μπορούν να απολαμβάνουν τα γρήγορα παιχνίδια με καταιγιστική δράση. Την άριστη οπτική εμπειρία συνοδεύει και το DTS Virtual X, με πλούσιο, αψεγάδιαστο και πολυδιάστατο ήχο, απ’ όλες τις γωνίες, μέσω των ενσωματωμένων ηχείων της τηλεόρασης.

Πηγή : Δελτίο Tύπου LG

LG UM7050PLA: Εγγυημένη Κινηματογραφική Εμπειρία Από Τη Νέα Τηλεόραση Με Real 4K Ανάλυση

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments