Η LG Electronics (LG) συνεχίζει τη μακρά ιστορία επιτυχιών στα EISA Awards, αποσπώντας και φέτος τέσσερεις διακρίσεις για τις καινοτόμες λύσεις οικιακής ψυχαγωγίας, τόσο για την απαράμιλλη απόδοση και χρηστικότητά τους όσο και για τον εξαιρετικό σχεδιασμό τους. Στα φετινά βραβεία, που διοργανώνονται από τnν Ένωση Απεικόνισης και Ήχου (Expert Imaging and Sound Association -EISA), της μεγαλύτερης παγκοσμίως ομάδας εμπειρογνωμόνων, διακρίθηκαν η LG OLED TV (μοντέλο OLED65GX), η LG NanoCell TV (μοντέλο 75NANO99), το LG Soundbar (μοντέλο SN8YG) και τα LG XBOOM Go (μοντέλο PL7).

Πιο συγκεκριμένα, η LG Gallery τηλεόραση ανακηρύχθηκε ως EISA Best Premium OLED TV 2020-2021. Το συγκεκριμένο μοντέλο αποτελεί την επιτομή του εκλεπτυσμένου σχεδιασμού, αξιοποιώντας τα αυτοφωτιζόμενα pixels για να παρέχει υψηλής ποιότητας εικόνα με εξαιρετικά λεπτό πλαίσιο που εφαρμόζει απόλυτα στον τοίχο σαν έργο τέχνης. Αξίζει να σημειωθεί, ότι είναι η ένατη συνεχόμενη χρονιά που οι τηλεοράσεις OLED της LG, βραβεύονται στην κατηγορία Home Theatre Display & Video.

LG OLED65GXPUA: Save up to $700.00 for a Limited Time | LG USA

Η εξαιρετική ποιότητα εικόνας των OLED σε συνδυασμό με την τεχνολογία AI Picture Pro της LG, η τηλεόραση Gallery 65 ιντσών είναι σε θέση να προσφέρει εκπληκτικό περιεχόμενο 4K με ρυθμό ανανέωσης 120Hz και προηγμένες δυνατότητες HDMI. Eπιπλέον, οι χρήστες απολαμβάνουν υψηλότερο ρυθμό καρέ χάρη στα VRR (μεταβλητό ρυθμό ανανέωσης), ALLM (λειτουργία αυτόματου χαμηλού λανθάνοντα χρόνου) και eARC (ενισχυμένο κανάλι επιστροφής ήχου). Αποτελώντας την ιδανική επιλογή τόσο για gaming όσο και παρακολούθηση ταινιών, η σειρά τηλεοράσεων Gallery εγγυάται κινηματογραφικές εικόνες και απαράμιλλη εμπειρία θέασης.

Ακόμη, η LG Nanocell τηλεόραση διακρίθηκε ως EISA 8K TV 2020-2021, για την πραγματική 8K ανάλυσή της καθώς και την απόλυτα ρεαλιστική αναπαραγωγή χρωμάτων που προσφέρει. Η τεχνολογία NanoCell της LG με το Full Array Local Dimming (FALD) σε συνδυασμό με τον τρίτης γενιάς επεξεργαστή α9 ΑΙ, χαρίζει πλούσια και καθαρά χρώματα, εκπληκτική αντίθεση αλλά και ευρεία γωνία θέασης.

LG 75NANO99UNA: Save up to $700.00 for a Limited Time | LG USA

Χάρη στον ισχυρό επεξεργαστή AI και τη συνδεσιμότητα με HDMI, η συγκεκριμένη τηλεόραση μπορεί και αναπαράγει 8Κ περιεχόμενο σε 60 καρέ το δευτερόλεπτο.

Όσον αφορά τα προϊόντα ήχου, το LG Soundbar και τα φορητά ασύρματα ηχεία LG XBOOM Go κατέκτησαν τους τίτλους EISA SOUNDBAR 2020-2021 και EISA MOBILE SPEAKER 2020-2021, αντίστοιχα. Έχοντας δημιουργηθεί σε συνεργασία με την Meridian Audio, τα εν λόγω προϊόντα παράγουν κορυφαίας ποιότητας ήχο με βαθιά μπάσα και πλούσια πρίμα για μια αυθεντική εμπειρία ακρόασης.

“Η έμφαση που δίνουμε στον σχεδιασμό, στις τεχνολογίες εικόνας και τις συνεργασίες μας με ηγετικές εταιρείες του χώρου όπως η Meridian Audio, μας επιτρέπει να παρέχουμε στους καταναλωτές πλήθος καινοτόμων λύσεων που ανταποκρίνονται στις ανάγκες τους” δήλωσε ο Park Hyoung-sei, Πρόεδρος της LG Home Entertainment Company. “Η αναγνώριση αυτή από τόσο καταξιωμένους επαγγελματίες του χώρου, μας γεμίζει αυτοπεποίθηση και σιγουριά ότι πορευόμαστε στη σωστή κατεύθυνση στο κομμάτι της οικιακής ψυχαγωγίας”.

Πηγή : Δελτίο Τύπου LG Electronics