Η Nintendo θέλει να γιορτάσει την 35η επέτειο του Super Mario, με την ανακοίνωση της κυκλοφορίας του Game & Watch:Super Mario Bros. σε νέα έκδοση. Η φορητή κονσόλα θα έχει έγχρωμη LCD οθόνη και θα έχει φυσικά προεγκατεστημένο το Super Mario Bros, αλλά και το Super Mario Bros: The Lost Levels, το οποίο κυκλοφόρησε στην Ιαπωνία ως Super Mario Bros 2.

Game & Watch series - Wikipedia

Επίσης θα μπορείτε να παίξετε και το Game & Watch: Ball σε αναβαθμισμένη έκδοση, με πρωταγωνιστή τον Super Mario αντί του Mr. Game & Watch, που ήταν ο playable χαρακτήρας στην πρώτη έκδοση. Ο σχεδιασμός της νέας έκδοσης της φορητής κονσόλας, είναι εμπνευσμένος από την αρχική του 1980. Εκτός από το να παίξετε παιχνίδια, θα μπορείτε να χρησιμοποιείτε την handheld κονσόλα και σαν ψηφιακό ρολόι.

Special 35th Anniversary Super Mario Bros edition Game & Watch console  available on Nov. 13 for S$68 - Mothership.SG - News from Singapore, Asia  and around the world

Το Nintendo Game & Watch : Super Mario Bros., αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 13 Νοεμβρίου με περιορισμένη διαθεσιμότητα στα 49,99$.

Δείτε το video της ανακοίνωσης :

Real 8Κ OLED Με Υποστήριξη NVIDIA® GeForce RTX™ 30 Series