Κυκλοφόρησε επίσημα στην Ελλάδα η πρόταση της Realme, στον χώρο των smartwatches. Το Realme Watch λοιπόν, όπως είναι η ονομασία του, έρχεται με οθόνη αφής 1.4” και με καμπυλωτές άκρες 2.5D στην gorilla glass επιφάνειά του. Η ανάλυση της οθόνης είναι 320 Χ 320, ενώ η φωτεινότητά της φτάνει τα 380 nits, με 10 επίπεδα για να επιλέξετε αυτό που σας ταιριάζει.

Φυσικά διαθέτει λειτουργία μέτρησης καρδιακών παλμών, αλλά και παρακολούθησης των επιπέδων κορεσμού του οξυγόνου στο αίμα (SpO2). Μπορεί να καταγράψει 14 διαφορετικούς τύπους δραστηριότητας όπως πχ. περπάτημα, τρέξιμο, ποδήλατο, αερόβια άσκηση κ.α.

Το Realme Watch δεν θα μπορούσε να μην είναι συμβατό με όλες τις εφαρμογές των social media, για να βλέπουμε στην οθόνη του όλες μας τις ειδοποιήσεις. Είναι συμβατό με Facebook, Messenger, Instagram, Tik Tok, Gmail κ.α. για να μην χάνουμε ποτέ καμία ειδοποίηση.

Είναι αδιάβροχο με πιστοποίηση IP68 για να έρχεται άφοβα σε επαφή με ιδρώτα και νερό, ενώ υπάρχει η δυνατότητα ελέγχου της μουσικής αλλά και της κάμερας του κινητού.

Με τα εναλλάξιμα λουράκια και με 12 προεγκατεστημένα watchfaces – υπάρχει τεράστια ποικιλία wathfaces για download στην εφαρμογή Realme Link – για να διαλέξεις, δε θα βαρεθείς ποτέ το Realme Watch.

Realme 6 Greek Review- Είναι Το Καλύτερο Smartphone Στην Κατηγορία Του;