Το Android 11 Go είναι διαθέσιμο από σήμερα και θα ανοίγει εφαρμογές 20% πιο γρήγορα!

Το Android 11 μόλις κυκλοφόρησε αυτήν την εβδομάδα για συσκευές Pixel και τηλέφωνα από την OnePlus, Xiaomi, Oppo και Realme, και τώρα η Google έχει αναφέρει λεπτομερώς το αντίστοιχό της σχεδιασμένο για συσκευές χαμηλής ισχύος: Android 11 (έκδοση Go).

Ένα από τα μεγαλύτερα νέα χαρακτηριστικά είναι ότι το Android 11 (έκδοση Go υποτίθεται ότι λειτουργεί σε συσκευές με μνήμη RAM 2 GB ή λιγότερο – μια αύξηση από το Android 10 (έκδοση Go), η οποία δημιουργήθηκε για συσκευές με μνήμη RAM μικρότερη από 1,5 GB . Ωστόσο, δεν είναι σαφές ποιες συσκευές θα λάβουν αυτήν την αναβάθμιση αυτήν τη στιγμή.

Η εταιρεία είπε ότι το Android 11 (έκδοση Go) θα λειτουργήσει σε “όλες τις συσκευές με μνήμη έως και 2 GB” αλλά δεν είναι σαφές εάν πρόκειται για νέες συσκευές, παλιές συσκευές ή ένα υποσύνολο συσκευών που προορίζονται για το Go. Θα μπορούσε απλώς να είναι τα μελλοντικά τηλέφωνα Android που αγοράζονται, με μνήμη RAM 2 GB ή λιγότερο για την εκτέλεση του Android 11 (έκδοση Gο), όπως είδαμε σε ένα έγγραφο από την XDA Developers τον Ιούλιο.

Εάν έχετε ένα τηλέφωνο που υποστηρίζει αυτήν τη στιγμή το Android 11 (έκδοση Go), μπορείτε να δοκιμάσετε τις νέες λειτουργίες, όπως ομαδοποιημένες ειδοποιήσεις από εφαρμογές συνομιλίας, όπως στο Android 11, και να εκχωρήσετε άδειες για εφαρμογές όπως μικρόφωνο ή κάμερα. Οι εφαρμογές θα ανοίγουν επίσης 20% ταχύτερα από ό,τι στο Android 10 (έκδοση Gο), σύμφωνα με την Google. Το Android 11 (έκδοση Gο) προσθέτει σύστημα πλοήγησης με χειρονομίες που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να πλοηγηθείτε στο μενού χρήστη του τηλεφώνου.

Μοιραστείτε το
kostas eleftheriadis

Είμαι ο Κωνσταντίνος και πέρα των σπουδών μου πάνω στον κινηματογράφο, ασχολούμαι με το λιανικό εμπόριο πάνω σε εξοπλισμό ήχου και εικόνας τα τελευταία χρόνια. Είμαι λάτρης της τεχνολογίας και θέλω να πιάνω πρώτος ότι νέο gadget κυκλοφορεί. Τώρα πλέον είμαι ένας displayer και αν σου αρέσει και σένα η τεχνολογία γίνε και εσύ!

View Comments

Recent Posts

HUAWEI nova 9 SE: Κινητό για να ζεις μαζί του

Ένα smartphone για να απολαμβάνεις κάθε στιγμή της ζωής σου  Είσαι λάτρης της φωτογραφίας, vlogger,…

1 μήνα ago

ΗUAWEI P50 Pro & HUAWEI P50 Pocket: “Open for more”

Η αλήθεια είναι ότι η HUAWEI P Series έχει ταυτιστεί με τη φωτογραφική υπεροχή και…

1 μήνα ago

Η ΗUAWEI παρουσίασε τα νέα smartphones και άλλα προϊόντα  σε μία μοναδική εκδήλωση για τους φίλους της μόδας και της τεχνολογίας

Μια εμπειρία διαφορετική από κάθε προηγούμενη έζησαν όσοι παρευρέθηκαν στην εκδήλωση της Huawei, που πραγματοποιήθηκε…

1 μήνα ago

Καλωσορίσατε στο UltraCity, τον νέο δημιουργικό χάρτη του LG UltraGear στο Fortnite

Τα τελευταία δύο χρόνια, ο εικονικός χώρος έχει γίνει ολοένα και πιο σημαντικός για τα…

1 μήνα ago

«Έτερος Εγώ»: Έρχεται o τρίτος κύκλος επεισοδίων με all-star cast σε παραγωγή COSMOTE TV

Με εντυπωσιακό cast επιστρέφει η επιτυχημένη αστυνομική σειρά «Έτερος Εγώ» της COSMOTE TV. Ο τρίτος…

1 μήνα ago

Οι νέες τηλεοράσεις LG επαναπροσδιορίζουν την προβολή και την εμπειρία χρήστη με εξαιρετικές δυνατότητες και τεχνολογίες

H LG αποκάλυψε την πιο προηγμένη και εντυπωσιακή σειρά τηλεοράσεών της, με τις εξαιρετικές τηλεοράσεις…

1 μήνα ago