Widget 1

Optional widget here

HUAWEI WATCH FIT – Ξεχωρίζει με τον σχεδιασμό του

HUAWEI WATCH FIT – Το πρώτο αθλητικό Huawei smartwatch με στρογγυλεμένη ορθογώνια πρόσοψη και AMOLED οθόνη 1.64 ιντσών, που αναδεικνύει καλύτερα το περιεχόμενο και επιτρέπει περισσότερη διάδραση μεταξύ του χρήστη και της συσκευής.

Ζυγίζοντας μόλις 34γρ., το HUAWEI WATCH FIT είναι τόσο ελαφρύ όσο ένα αθλητικό wristband. Χάρη στο λογισμικό της HUAWEI TruSeen™ 4.0, το νέο smartwatch χρησιμοποιεί προηγμένους πολυ-αισθητήρες και αλγόριθμους Τεχνητής Νοημοσύνης, προκειμένου να παρακολουθεί αξιόπιστα τους καρδιακούς παλμούς 24 ώρες το 24ωρο και να καταγράφει τυχόν μεταβολές στα επίπεδα οξυγόνου στο αίμα. Παράλληλα αναλύει και άλλα δεδομένα, όπως η ποιότητα ύπνου ή το επίπεδο άγχους. Τέλος, προσφέρει συμβουλές άθλησης, ενθαρρύνοντας τους χρήστες να διάγουν μια καλύτερη και πιο υγιεινή  ζωή.

Το HUAWEI WATCH FIT είναι το πρώτο Huawei smartwatch που υποστηρίζει Quick-workout Animations. Συνδυάζοντας 44 standard προγράμματα άθλησης (όπως κάψιμο λίπους, ανακούφιση μυϊκών πόνων, body building κ.α.) με 12 κινούμενα γραφικά, αυτή η λειτουργία βοηθά τους χρήστες να αθλούνται καλύτερα. Το HUAWEI WATCH FIT διαθέτει 13 προγράμματα για τρέξιμο ειδικά σχεδιασμένα για τους φανατικούς του jogging. Ο ρυθμός τρεξίματος αναλύεται επιστημονικά με τα αποτελέσματα να παρέχονται σε πραγματικό χρόνο, προκειμένου οι χρήστες να μπορούν να βελτιώσουν επιτόπου την προπόνησή τους. Επιπροσθέτως, ιδανικό και για προπονήσεις σε εξωτερικό χώρο, το νέο smartwatch της Huawei προσφέρει 96 προγράμματα άθλησης, διαθέτει ενσωματωμένο GPS και είναι αδιάβροχο (5ATM).

Παρότι μικρή σε μέγεθος, η μπαταρία του smartwatch διαρκεί μέχρι και 10 ημέρες και γεμίζει τόσο γρήγορα, που 5 μόλις λεπτά φόρτισης αρκούν για να αντέξει μία ολόκληρη ημέρα.

HONOR 9A, True Wireless Earbuds και νέες αναβαθμίσεις

Κωνσταντίνος Ράντελερ

Βρίσκομαι στον χώρο της τεχνολογίας - σε διάφορες θέσεις επαγγελματικά - από το 2009. Ειδικότητά μου, οι τηλεοράσεις. Μου αρέσει οποιαδήποτε συσκευή παράγει ήχο και εικόνα. Θέλω να πιάνω στα χέρια μου κάθε λογής gadget και να ανοίγω πρώτος την συσκευασία από κάθε νέο τεχνολογικό προϊόν και να το δοκιμάζω. Παίζω video games, βλέπω ταινίες και σειρές, και παρακολουθώ με τις ώρες ποδόσφαιρο. Ναι, όλα μου τα ενδιαφέροντα, έχουν να κάνουν με τηλεόραση! Έλα στην παρέα μας, γίνε και εσύ displayer!

Δείτε τα Σχόλια

Πρόσφατα Άρθρα

Τα πανέμορφα open-ear design ακουστικά FreeClip της Huawei έφτασαν στην Ελλάδα

Η Huawei λανσάρει στην ελληνική αγορά την νέα γενιά ακουστικών, τα HUAWEI FreeClip, συνδυάζοντας τον…

2 μήνες Πριν

ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΖΕΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ ΤΗΣ Η ΑΣΥΡΜΑΤΗ TRANSPARENT ΟΘΟΝΗ ΤΗΣ LG

Η LG Electronics, παγκόσμιος ηγέτης στην τεχνολογία και την καινοτομία, ξεπέρασε για άλλη μια φορά…

2 μήνες Πριν

Logitech G FITS : Τα νέα True Wireless Gaming Earbuds από τη Logitech G

Η Logitech G, μια μάρκα της Logitech και κορυφαία καινοτόμος εταιρεία τεχνολογιών και εξοπλισμού gaming,…

1 έτος Πριν

Η νέα σειρά Samsung Galaxy S23 είναι σχεδιασμένη για premium εμπειρία σήμερα και στο μέλλον

Η Samsung παρουσίασε τα Galaxy S23 Ultra, Galaxy S23+ και Galaxy S23, σηματοδοτώντας μια νέα…

1 έτος Πριν

Είστε ερωτευμένοι; Μείνετε «συνδεδεμένοι…» με τα Huawei GT3 smartwatches, Elite και Gold edition!

Γιατί να μην γιορτάσετε την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, με ένα δώρο που διαρκεί; Η HUAWEI…

1 έτος Πριν

HUAWEI WATCH D: Το πραγματικό smartwatch πιεσόμετρο διαθέσιμο από σήμερα 19 Δεκεμβρίου!

Το πραγματικό smartwatch πιεσόμετρο HUAWEI WATCH D, για παρακολούθηση αρτηριακής πίεσης, αλλά και ηλεκτροκαρδιογραφήματος (ECG),…

1 έτος Πριν