Η Sony ανακοινώνει την διαθεσιμότητα της τηλεόρασης A9 4K HDR OLED, την πιο πρόσφατη προσθήκη της, στη σειρά τηλεοράσεων MASTER Series. Η A9 συνδυάζει τις κορυφαίες καινοτομίες της Sony στους τομείς της επεξεργασίας εικόνας και ήχου για μια καθηλωτική οπτικοακουστική εμπειρία, που έρχεται μόλις σε 48″ για να χωρέσει ακόμη και στο μικρότερο σαλόνι.

Ενσωματώνει τον κορυφαίο επεξεργαστή εικόνας X1™ Ultimate

Ο επεξεργαστής εικόνας X1™ Ultimate βρίσκεται στο επίκεντρο της υπεροχής της Α9 – αναλύει τα δεδομένα εικόνας με ακρίβεια για να αναδείξει την έντονη αντίθεση της OLED, με έντονα μαύρα, υψηλή φωτεινότητα και πραγματικά ρεαλιστικές εικόνες. Με το «Pixel Contrast Booster» το χρώμα και η αντίθεση ενισχύονται στις φωτεινές περιοχές, για να μπορείτε να απολαμβάνετε σκηνές γεμάτες ρεαλισμό και αποχρώσεις, περισσότερο βάθος, λεπτές υφές και τη μοναδική αντίθεση στα μαύρα που μόνο η OLED μπορεί να αποδώσει. Επίσης, για πρώτη φορά σε μια τηλεόραση OLED, η A9 ενσωματώνει την τεχνολογία X-Motion Clarity™ της Sony, εξασφαλίζοντας ότι ακόμα και οι σκηνές δράσης υψηλής ταχύτητας είναι ομαλές και καθαρές. Οι κινούμενες εικόνες ελέγχονται με ακρίβεια για ελαχιστοποίηση της θόλωσης, και παραμένουν ρεαλιστικές με λιγότερη απώλεια φωτεινότητας στις σκηνές υψηλής ταχύτητας.

Συναρπαστική οπτικοακουστική εμπειρία με Acoustic Surface Audio

Η σειρά A9 προσφέρει μια πραγματικά συναρπαστική οπτικοακουστική εμπειρία με την τεχνολογία Acoustic Surface Audio, με την οποία η ίδια η οθόνη είναι το ηχείο. Ο πρωτοποριακός ενεργοποιητής δονείται διακριτικά για να δημιουργήσει ήχο τον οποίο ακούτε να αναπαράγεται από το σημείο της οθόνης όπου συμβαίνει η δράση, π.χ. τον διάλογο των χαρακτήρων, τον θόρυβο του κινητήρα αυτοκινήτου. Σε συνδυασμό με την εξαιρετικά λεπτή και λιτή σχεδίαση One Slate της Sony, εστιάζετε στην εικόνα χωρίς περισπασμούς. Ένα ισχυρό subwoofer είναι τοποθετημένο διακριτικά στο πίσω μέρος της τηλεόρασης για να δημιουργήσει πιο δυναμικό, με μπάσο ήχο, ιδανικό για ταινίες δράσης και μουσική.

Διαθεσιμότητα

Η τηλεόραση A9 4K HDR OLED της σειράς τηλεοράσεων MASTER Series της Sony, είναι πλέον διαθέσιμη στα καταστήματα.

Sony ZH8 – 8K HDR Full Array LED TV