Νέα τεχνολογία SLED από την Realme

Η Realme παρουσίασε την SLED Smart TV, η οποία διαθέτει οθόνη 55 ιντσών, και αυτή η νέα τεχνολογία οθόνης υπόσχεται 108% κάλυψη χρωμάτων NTSC, διατηρώντας την πιστοποίηση TÜV Rheinland για προστασία από το μπλε φως.

Η Realme μας εξηγεί ότι το SLED είναι μια νέα φόρμουλα LCD με καινοτομία στον οπίσθιο φωτισμό. Συνήθως, ο οπίσθιος φωτισμός είναι λευκός, ο οποίος τροφοδοτείται από φίλτρα RGB για την παραγωγή χρωμάτων. Το SLED χρησιμοποιεί έναν κόκκινο, πράσινο και μπλε οπίσθιο φωτισμό LED. Παραμένει LCD με πολωτές και στρώμα υγρών κρυστάλλων.

Αυτή η τεχνολογία, στοχεύει να έχει ένα ιδανικό μήκος κύματος για κάθε χρώμα για ένα ευρύτερο φάσμα χρωμάτων και καλύτερη συνολική ποιότητα εικόνας.

Συγκριτικά, η QLED τεχνολογία, ξεκινά με έναν μπλε οπίσθιο φωτισμό και χρησιμοποιεί κβαντικές κουκίδες για να απορροφήσει μπλε φως και να εκπέμψει κόκκινο ή πράσινο και στην συνέχεια ένα στρώμα LCD ελέγχει την ποσότητας φωτός που περνά μέσα από κάθε pixel.

Η Realme πιστεύει ότι η SLED τεχνολογία είναι ανώτερη της QLED. Αυτό μένει να το δούμε. Μείνετε συντονισμένοι για οτιδήποτε νεότερο.

Realme 6 Greek Review- Είναι το καλύτερο smartphone στην κατηγορία του;

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments

[…] Νέα Τεχνολογία SLED Από Την Realme […]