Η LG Electronics (LG) παρουσιάζει την πιο πρόσφατη σειρά φορητών ηχείων XBOOM Go PL και συγκεκριμένα τα μοντέλα PL2B,PL2P και PL2S Jellybean, που διατίθενται σε τρία μοναδικά χρώματα, εμπνευσμένα από τις γεύσεις των ζαχαρωτών:Ice Mint, Bubble Gum και Sour Lemon. Τα νέα φορητά ηχεία προσφέρουν κορυφαίας ποιότητας ήχο, χάρη στην τεχνολογία Meridian και το ενσωματωμένο βαθύ μπάσο.

Η φιλοσοφία της Meridian είναι να επαναπροσδιορίσει τον τρόπο με τον οποίο οι καταναλωτές απολαμβάνουν τη μουσική και τις ταινίες τους, όπου κι αν βρίσκονται. Ως πρωτοπόρος στον ήχο υψηλής ανάλυσης και στην επεξεργασία ψηφιακού σήματος (DSP), διαδραματίζει σημαντικό ρόλο στην ενσωμάτωση καινοτόμων χαρακτηριστικών στα LG XBOOM Go Jellybean της LG.

Τα νέα μοντέλα είναι, επίσης, αδιάβροχα με βαθμό προστασίας IPX5, ενώ η μπαταρία τους λειτουργεί έως και 10 ώρες, προσφέροντας με αυτόν τον τρόπο στους χρήστες ξεγνοιασιά, χωρίς να χρειάζεται να ανησυχούν για τη φόρτισή τους. Επιπλέον, διαθέτουν το Google Assistant και το Siri για τηλέφωνο Android™ και iOS αντίστοιχα, επιτρέποντάς τους να αναπαράγουν μουσική, podcast κ.ά. με μια απλή φωνητική εντολή.

Ακόμη, μπορούν να πραγματοποιήσουν σύζευξη δύο συσκευών ταυτόχρονα μέσω της εφαρμογής XBOOM και να χρησιμοποιήσουν οποιαδήποτε από τις συνδεδεμένες συσκευές εύκολα με Bluetooth για τον απρόσκοπτο χειρισμό μιας λίστας αναπαραγωγής.

Νέα Ηχοσυστήματα LG XBOOM ON7 & ON5