Το ταχύτερα αναπτυσσόμενο smartphone brand στον κόσμο, η realme, καθιστά προσιτή την τεχνολογία και το σχεδιασμό υψηλής ποιότητας, με την κυκλοφορία της νέας flagship σειράς της, την σειρά realme 7

Η συναρπαστική νέα κυκλοφορία της σειράς realme 7 από το ταχύτερα αναπτυσσόμενο smartphone brand στον κόσμο, θα λανσαριστεί στην Ελλάδα στις 7 Οκτωβρίου, παρέχοντας στους χρήστες smartphone μια νέα εμπειρία.

Η νέα σειρά realme 7, η απόλυτη σειρά κινητών για νέους που χρειάζονται μια συσκευή που μπορεί να συμβαδίσει μαζί τους, διαθέτει τεχνολογία SuperDart Charge με εξαιρετικά μεγάλη διάρκεια ζωής μπαταρίας τόσο στο realme 7 Pro όσο και στο realme 7.

realme 7 Pro – 65W Ταχυφορτιστής

Το realme 7 Pro παρουσιάζει μια εξελιγμένη τεχνολογία φόρτισης με 65W SuperDart ταχυφορτιστή (μπαταρία 4500mAh) η οποία μπορεί να φορτιστεί στο 100% εντός 34 λεπτών – η ταχύτερη φόρτιση σε smartphone μεσαίου επιπέδου. Το realme 7 Pro διαθέτει τετραπλή κάμερα Sony 64MP, με λειτουργία Starry, μια σειρά από νέα φίλτρα και 32MP Selfie στην οθόνη, καθώς έναν επεξεργαστή Snapdragon 720G και 6,4 Super AMOLED οθόνη. Μια τέλεια συσκευή για εκκολαπτόμενους φωτογράφους που θέλουν να συλλάβουν τον κόσμο γύρω τους σε εκπληκτικές, ευκρινείς εικόνες.

realme 7 – Επική Δύναμη. Επική Φόρτιση

Το realme 7 προσφέρει Επική Δύναμη και Επική Δύναμη, με ταχυφορτιστή 30W (μπαταρία 5000mAh) για περισσότερο από 30 ημέρες χρόνο αναμονής και, με τον πρώτο στον κόσμο gaming επεξεργαστή MediaTek Helio G95, είναι το πιο ισχυρό gaming τηλέφωνο μεσαίας κατηγορίας. Το realme 7 διαθέτει μια οθόνη με 90Hz ρυθμό ανανέωσης και μια 48MP AI  τετραπλή κάμερα με 16MP Selfie στην οθόνη. Μια τέλεια συσκευή για gamers.

Ο MadhavSheth, Αντιπρόεδρος της Realme, Διευθύνων Σύμβουλος της Realme Ευρώπης και Ινδίας δήλωσε: «Η σειρά realme 7 ενσωματώνει το πραγματικό πνεύμα της realme. Τολμά να κάνει το άλμα. Στοχεύει ψηλότερα, ωθεί στα όρια. Η σειρά realme 7 αφορά την απόδοση, το σχεδιασμό και την ποιότητα – ακριβώς αυτό που περιμένουν 45 εκατομμύρια χρήστες από εμάς. Ως το ταχύτερα αναπτυσσόμενο smartphone brand στον κόσμο, είμαστε ενθουσιασμένοι που λανσάρουμε τη σειρά realme 7 στην Ευρώπη».

Τα πρώτα smartphone με πιστοποίηση αξιοπιστίας TÜV Rheinland Smartphone

Η σειρά realme 7 αντικατοπτρίζει την επιδίωξη της realme για υψηλή ποιότητα, με το realme 7 Pro και το realme 7 τα πρώτα smartphone που έχουν πιστοποίηση αξιοπιστίας TüV Rheinland Smartphone. Η πιστοποίηση αξιοπιστίας TÜV Rheinland Smartphone περιέχει 22 μεγάλες και 38 δευτερεύουσες δοκιμές, καλύπτοντας πολλά καθημερινά σενάρια χρήσης. Το realme έχει αναβαθμίσει τις δοκιμές ποιότητας για να βελτιώσει περαιτέρω την αξιοπιστία του smartphone.

Λανσάρισμα της σειράς realme7 την επόμενη Τετάρτη 7 Οκτωβρίου στις 11:30 π.μ. στο Youtube κανάλι της realme:

Δελτίο Τύπου Realme

Realme 6 Greek Review- Είναι Το Καλύτερο Smartphone Στην Κατηγορία Του;