Widget 1

Optional widget here
Guides

Κινητό Huawei; Oι καλύτερες επιλογές και όσα θα πρέπει να ξέρεις!

Είστε στην αναζήτηση για κινητό Huawei αλλά έχετε μπερδευτεί σχετικά με το τί παίζει με τις εφαρμογές;
Ήρθε η ώρα να διαλευκάνουμε το τοπίο και να δούμε κάποιες από τις καλύτερες επιλογές σε κινητά Huawei.

Η Huawei μετά το Αμερικάνικο ban που έγινε από τον πρωθυπουργό των ΗΠΑ, πλέον δεν μπορεί συνεργάζεται με αμερικάνικες εταιρίες ούτε να χρησιμοποιεί τεχνολογίες αμερικάνικων εταιριών.
Αυτό είχε ως αποτέλεσμα τα νεότερα κινητά της Huawei να μην έχουν μέσα ούτε το Play Store, αλλά ούτε τις βασικές εφαρμογές της Google που μέχρι πρότινος είχαμε συνηθίσει.

Παρόλα αυτά η Huawei κατάφερε να δημιουργήσει το δικό της Store (App Gallery) με ολες τις γνωστές εφαρμογές, εκτός της google. Έτσι θα σας δοθεί μια ευκαιρία να διαπιστώσετε ότι υπάρχουν αρκετές εναλλακτικές των Gmail, Google Maps, κτλ. Και να αποκτήσετε το κινητό Huawei που σας αρέσει.

Huawei P40 Pro

Huawei P40 Pro

Ίσως από τις καλύτερες επιλογές σε κινητό Huawei και γενικότερα σε σχέση με όλες της Ναυαρχίδες του ανταγωνισμού. Με ένα από τα ισχυρότερα συστήματα φωτογραφίας 3 φακών. 50mp κυρία κάμερα, 40mp υπέρευρυγωνιος και 12mp τηλεφακό. Οθόνη Amoled 90hz με αισθητήρα δακτυλικού αποτυπώματος κάτω από την οθόνη! Τεχνολογία super charge 40W για γρήγορη φόρτιση και 27W ασύρματη φόρτιση. Και ναι είναι η καλύτερη επιλογή σε Huawei κινητά!

Huawei Nova 5T

Huawei Nova 5T

Ένα πολύ δυνατό κινητό στην μεσαία κατηγορία!
Με νεανικό σχεδιασμό και ωραίες επιλογές σε χρώματα! Ένα πολύ θετικό είναι η ταχεία φόρτιση Super Charge 40W και το σύστημα καμερών του είναι ικανοποιητικό. Επίσης να αναφερθεί ότι η συσκευή έρχεται με προ εγκατεστημένες τις εφαρμογές της Google, γι’ αυτούς που δεν μπορούν χωρίς αυτές.

Huawei P30 Pro

Huawei P30 Pro

Ένα από τα καλύτερα κινητά από θέμα φωτογραφίας, την περσινής χρονιάς! Αλλά ακόμα και σήμερα μπορεί να χαρακτηριστεί flagship smartphοne αφού μπορείτε να βρείτε την έκδοση με τα 8gb ram τα οποία είναι υπερ αρκετά. Τριπλό σύστημα καμερών, Amoled οθόνη με δαχτυλικό αποτύπωμα εσωτερικά της οθόνης, εκπληκτική μπαταρία με ταχεία φόρτιση και γενικά όσα μπορεί κάποιος να περιμένει από ένα Flagship smartphone.
Ο λόγος που το προτείνω είναι ότι σε αντίθεση με το P40 pro, που προφανέστατα είναι καλύτερο κινητό, έχει προ εγκατεστημένες τις εφαρμογές της google. Οπότε γι’ αυτούς που δεν μπορούν χωρίς αυτές είναι μια καλή επιλογή σε όλους τους τομείς και σε μία σχετικά καλή τιμή!

Huawei P40 Lite e

Huawei P40 Lite e

Η οικονομική επιλογή σε κινητό Huawei της σειράς p40. Ικανοποιητική κάμερα με την κυριά να είναι στα 48mp. Mεγάλη οθόνη 6,4 ιντσών και δαχτυλικό αποτύπωμα στο πίσω μέρος. Τα 4gb RAM είναι ικανοποιητικά για καθημερινή χρήση και σίγουρα είναι μια από τις top προτάσεις στα οικονομικά κινητά. Για κάποιον που δεν θέλει να επενδύσει πολλά λεφτά σε κινητό άλλα να έχει κάτι αξιόλογο από θέμα κάμερα, μπαταρίας, οθόνης άλλα και επιδόσεων!

Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνετε όλα τα νέα πρώτοι!

Δείτε επίσης:

Τι κινητό να πάρω μέχρι 200 ευρώ;

Γενικά η συγκεκριμένη κατηγορία είναι για χρήστες που δεν έχουν μεγάλες απαιτήσεις από το κινητό. Είναι κατά βάση για κλήσεις, λίγο σερφάρισμα στο ιντερνετ και ελαφριά παιχνιδάκια. Στον παρακάτω οδηγό μπορείτε να βρείτε τις καλύτερες επιλογές σε κινητά 200 ευρώ.

Τι κινητό να πάρω μέχρι 300 ευρώ;

Είναι μια κατηγορία που πλέον συναντάς καλούς επεξεργαστές με οθόνες 90Hz για smouth gaming, και σχετικά καλές κατασκευές από θέμα υλικών.
Στον παρακάτω οδηγό μπορείτε να βρείτε τις καλύτερες επιλογές σε κινητά 300 ευρώ.

Tι κινητό να πάρω μέχρι 450 ευρώ;

Θα το πρότεινα σε κάποιον που θα ήθελε να δώσει κάτι παραπάνω από 300 ευρώ και να πάρει μια συσκευή με αρκετά καλές επιδόσεις gaming, κάμερα, και OLED οθόνη με High refresh rate. Πλέον εδώ θα βρούμε πολύ καλές κατασκευές κινητών, με γυαλί και αλουμίνιο σε κάποιες περιπτώσεις. Στον παρακάτω οδηγό μπορείτε να βρείτε τις καλύτερες επιλογές σε κινητά 450 ευρώ.

Τι κινητό να πάρω μέχρι 850 ευρώ;

Η συγκεκριμένη κατηγορία είναι για τους χρήστες που θέλουν να δώσουν κάποια χρήματα και να πάρουν ένα κινητό που θα τους εξυπηρετήσει κάποια χρόνια χωρίς κολλήματα. Δείτε περισσότερα εδώ!

Τι κινητό Samsung να πάρω;

O μεγαλύτερος κατασκευαστής κινητών είναι σίγουρα μια καλή επιλογή σε Smartphone. Εδώ μπορείτε να βρείτε τις καλύτερες επιλογές σε κινητά Samsung

Τι κινητό Huawei να πάρω;

Αν και με το μπανάρισμα που έχει η Huawei και πλέον δεν διαθέτει Google Services, μπορείτε ακόμα να βρείτε πολύ καλές επιλογές σε κινητά Huawei.
Στον παρακάτω οδηγό θα βρείτε τις καλύτερες.

kostas eleftheriadis

Είμαι ο Κωνσταντίνος και πέρα των σπουδών μου πάνω στον κινηματογράφο, ασχολούμαι με το λιανικό εμπόριο πάνω σε εξοπλισμό ήχου και εικόνας τα τελευταία χρόνια. Είμαι λάτρης της τεχνολογίας και θέλω να πιάνω πρώτος ότι νέο gadget κυκλοφορεί. Τώρα πλέον είμαι ένας displayer και αν σου αρέσει και σένα η τεχνολογία γίνε και εσύ!

Δείτε τα Σχόλια

Πρόσφατα Άρθρα

Τα πανέμορφα open-ear design ακουστικά FreeClip της Huawei έφτασαν στην Ελλάδα

Η Huawei λανσάρει στην ελληνική αγορά την νέα γενιά ακουστικών, τα HUAWEI FreeClip, συνδυάζοντας τον…

2 μήνες Πριν

ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΖΕΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ ΤΗΣ Η ΑΣΥΡΜΑΤΗ TRANSPARENT ΟΘΟΝΗ ΤΗΣ LG

Η LG Electronics, παγκόσμιος ηγέτης στην τεχνολογία και την καινοτομία, ξεπέρασε για άλλη μια φορά…

2 μήνες Πριν

Logitech G FITS : Τα νέα True Wireless Gaming Earbuds από τη Logitech G

Η Logitech G, μια μάρκα της Logitech και κορυφαία καινοτόμος εταιρεία τεχνολογιών και εξοπλισμού gaming,…

1 έτος Πριν

Η νέα σειρά Samsung Galaxy S23 είναι σχεδιασμένη για premium εμπειρία σήμερα και στο μέλλον

Η Samsung παρουσίασε τα Galaxy S23 Ultra, Galaxy S23+ και Galaxy S23, σηματοδοτώντας μια νέα…

1 έτος Πριν

Είστε ερωτευμένοι; Μείνετε «συνδεδεμένοι…» με τα Huawei GT3 smartwatches, Elite και Gold edition!

Γιατί να μην γιορτάσετε την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, με ένα δώρο που διαρκεί; Η HUAWEI…

1 έτος Πριν

HUAWEI WATCH D: Το πραγματικό smartwatch πιεσόμετρο διαθέσιμο από σήμερα 19 Δεκεμβρίου!

Το πραγματικό smartwatch πιεσόμετρο HUAWEI WATCH D, για παρακολούθηση αρτηριακής πίεσης, αλλά και ηλεκτροκαρδιογραφήματος (ECG),…

1 έτος Πριν