Τι κινητό να πάρω μέχρι 200 ευρώ; Οι 5 καλύτερες επιλογές για το 2021!

Εάν είσαι ο τύπος που δεν θες να δώσεις και μια περιουσία για κινητό και αναρωτιέσαι : τι κινητό να πάρω μέχρι 200 ευρώ; Τότε ήρθες στο κατάλληλο μέρος!
Σε αυτόν τον οδηγό αγοράς θα δούμε τις 5 καλύτερες επιλογές σε οικονομικά smartphone.

Xiaomi Poco M3

To Poco M3 είναι ίσως μια απο τις συσκευές που θα έχετε ακούσει σίγουρα.
Είναι η καλύτερη συσκευή στα 150€ περίπου, σε σχέση με αυτά τα οποία σου προσφέρει.

Xiaomi Poco M3

Έχει πολύ καλό επεξεργαστή Snapdragon 662 συνοδευόμενο από την 4gb RAM και την πολύ μεγάλη μπαταρία των 6000mAh είναι ίσως ότι πιο δυνατό έχουμε βρει σε αυτά τα λεφτά. Η οθόνη 6,53 ιντσών ανάλυσης FullHD+ είναι κάτι παραπάνω από καλή και σε συνδυασμό με την κάμερα 48mp κάνει αυτό το κινητό μια πλήρη λύση για κάποιον που τα ψάχνει όλα σε μια χαμηλή τιμή.

https://www.instagram.com/p/CGXedOiFZ8k/?utm_source=ig_web_copy_link

Xiaomi Redmi Note 9 Pro

Ήμουν λίγο διστακτικός στο να προσθέσω στην λίστα το συγκεκριμένο κινητό, επειδή είναι οριακά στα 200 ευρώ και ίσως το βρείτε λίγο πιο πάνω (στα 210 ευρώ) άλλα αξίζει την διαφορά σε σχέση με το Xiaomi Redmi Note 8 Pro που είδαμε παραπάνω.
Το Xiaomi Redmi Note 9 Pro έρχεται και αυτό με 6GB RAM όπως ο προκάτοχος τους, άλλα με πολύ καλύτερο επεξεργαστή.

Ο Snapdragon 720G είναι αρκετά καλύτερος από αυτόν της Mediatek και θα αποδώσει πολύ καλά και σε καθημερνές λειτουργίες άλλα και σε gaming. Η οθόνη είναι λίγο μεγαλύτερη στις 6,6 ίντσες με Dot Drop για την Selfy κάμερα του κινητού. Στην κάμερα συναντάμε τον ίδιο αισθητήρα 64MP και ένα υπερευρυγώνιο φακό 8MP άλλα τώρα πλέον το κινητό έχει την δυνατότητα καταγραφής SlowMotion video στα 1080p.

Επίσης η μπαταρία του κινητού είναι πολύ καλή με χωρητικότητα 5.020mAh και με την δυνατότητα ταχείας φόρτισης με 30W φορτιστή ο οποίος περιλαμβάνεται στην συσκευασία.

Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνετε όλα τα νέα πρώτοι!

Samsung Galaxy A41 

Το Samsung Galaxy A41 είναι και αυτό οριακά στα 200 ευρώ άλλα ίσως το βρείτε και λίγο πιο ψηλά. Όμως είναι το κινητό με την καλύτερη οθόνη που μπορείς να βρεις σε αυτήν την κατηγορία. Με διαστάσεις 6,4 ιντσών, τεχνολογίας Super Amoled με εκπληκτικά χρώματα, απόλυτο μαύρο, άλλα και τέλειες γωνίες θέασης. Στα υπόλοιπα χαρακτηριστικά είναι ελαφρώς κατώτερο από τα υπόλοιπα, με την RAM να είναι στα 4GB, Επεξεργαστή Mediatek Helio P65 και μπαταρία στα 3.500mAh.

Είναι ικανό να ανταπεξέλθει στις καθημερινές λειτουργίες, άλλα όχι μόνο, και η μπαταρία του μπορεί να βγάλει μια μέρα με νορμάλ χρήση. Η κάμερα του είναι στα 48MP με 8MP υπερευρυγώνιο φακό που μπορεί να αποδώσει αρκετά καλές φωτογραφίες.
Η δυνατότητα βίντεο περιορίζεται στα 1080p 30fps.
Γενικά το συγκεκριμένο κινητό θα το πρότεινα σε κάποιον που παρακολουθεί βίντεο και σειρές από το κινητό του (Netflix, Youtube, κτλ.) αφού η oθόνη τεχνολογίας Super Amoled, είναι φανταστική!

Realme 6 

Ένα πολύ καλό smartphone, από την νεοεισελθούσα στην ελληνική αγορά, Realme.
Υπάρχουν 2 εκδόσεις του τηλεφώνου. Η μια με τα 4GB RAM, που θα την βρούμε κάτω από τα 200 ευρώ, και η έκδοση με 6GB RAM, που θα την βρούμε λίγο πάνω από τα 200 ευρώ.


Η οθόνη του κινητού είναι 6,5 ιντσών με 90Hz ρυθμό ανανέωσης, τεχνολογίας IPS! Ο επεξεργαστής του κινητού είναι ο Mediatek Helio G90T, ο οποίος έχει πολύ καλή απόδοση για καθημερινή χρήση αλλά και gaming.

Η κάμερα του κινητού είναι 64MP και με την δεύτερη υπερευρυγώνια κάμερα να είναι στα 8MP. Επίσης παρέχει την δυνατότητα καταγραφής video 4Κ στα 30fps. Η μπαταρία του κινητού είναι και αυτή πάρα πολύ καλή με χωρητικότητα 4.300mAh και δυνατότητα ταχείας φόρτισης 30W.
Αναλυτικό review θα βρείτε στο παρακάτω βίντεο από το κανάλι μας στο youtube. Είναι μια Top επιλογή για κάποιον που παίζει παιχνίδια στο κινητό!

Huawei P40 Lite

Ένα κινητό από τη Huawei με πολύ δυνατά specs αλλά και πολύ δυνατή τιμή αφού θα το βρούμε κάτω από τα 200 ευρώ! Σε γενικές γραμμές το κινητό έρχεται με οθόνη 6,4 ιντσών τεχνολογίας IPS και τον επεξεργαστή Kirin 810 της Huawei με αρκετά καλές επιδόσεις.


Στις κάμερες συναντάμε ένα κύριο αισθητήρα 48MP και 8MP στον υπερευρυγώνιο φακό. Στο βίντεο η καταγραφή γίνεται στα 1080p 30fps. Στα πολύ θετικά του είναι ο φορτιστής 40W με τον οποίο μπορείτε να φορτίσετε την 4.200mAh μπαταριά του κινητού, μέχρι το 70% μέσα σε 30 λεπτά.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι η συσκευή δεν έχει Google Services άλλα διαθέτει το App Gallery. Εκεί μπορείτε να βρείτε όλες τις εφαρμογές που ψάχνετε (εκτός της Google Φυσικά)

Samsung Galaxy A21s

Το Galaxy A21s διαθέτει τη χαρακτηριστική Infinity-O οθόνη της Samsung, που εκτείνεται σε μια HD+ επιφάνεια 6,5 ιντσών, για να δημιουργήσει μια μοναδική εμπειρία θέασης. Είτε πρόκειται για gaming ή για παρακολούθηση βίντεο, η οθόνη αναλογίας 20:9.

Το Samsung Galaxy A21s εξοπλίζεται με μια κύρια κάμερα 48MP για ευκρινείς, καθαρές φωτογραφίες ημέρα και νύχτα. Μια κάμερα Ultra Wide 123°, ανάλυσης 8MP καταγράφει περισσότερα στο κάδρο σας. Επιλέξτε την κάμερα Macro 2MP για κοντινές λήψεις και βεβαιωθείτε ότι το θέμα σας ξεχωρίζει πάντα, με τα πολλαπλά εφέ του Live Focus, μέσω της κάμερας βάθους 2MP.

Η μπαταρία 5.000 mAh, μια από τις μεγαλύτερες που βρίσκουμε στο συγκεκριμένο εύρος τιμής, σας δίνει την ενέργεια για συνεχίσετε το live streaming, τις κοινοποιήσεις και τα παιχνίδια σας. Η συσκευή υποστηρίζει ταχεία φόρτιση 15W, στο κουτί περιλαμβάνεται και ο ταχυφορτιστής.

Το Galaxy A21s διαθέτει έναν οκταπύρηνο επεξεργαστή Exynos 850 χρονισμένο στα 2GHz για ομαλή και ευχάριστη χρήση σε συνδυασμό με τα 3 ή 4 GB της μνήμης RAM, με εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο 32 GB ή 64 GB. Προσθέστε ακόμη περισσότερα με μια κάρτα microSD έως 512GB. καθιστούν τη συσκευή έναν σύμμαχο για την καθημερινότητά σας.

Το Galaxy A21s διαθέτει αισθητήρα δακτυλικού αποτυπώματος στο πίσω μέρος που σας επιτρέπει να συνδεθείτε σε υποστηριζόμενες εφαρμογές και να ξεκλειδώσετε τη συσκευή σας με ευκολία.

χρώματα που διατίθενται στην αγορά είναι Black, Blue, White και Red.

Αυτές ήταν οι καλύτερες επιλογές σε κινητό κάτω τον 200ευρώ.
Εάν αναρωτιέσαι ακόμα : τι κινητό να πάρω μέχρι τα 200 ευρώ ή έχεις να προτείνεις κάποια άλλα μοντέλα, άσε μας ένα σχόλιο από κάτω.

Τι κινητό να πάρω μέχρι 200 ευρώ;

Γενικά η συγκεκριμένη κατηγορία είναι για χρήστες που δεν έχουν μεγάλες απαιτήσεις από το κινητό. Είναι κατά βάση για κλήσεις, λίγο σερφάρισμα στο ιντερνετ και ελαφριά παιχνιδάκια. Στον παρακάτω οδηγό μπορείτε να βρείτε τις καλύτερες επιλογές σε κινητά 200 ευρώ.

Τι κινητό να πάρω μέχρι 300 ευρώ;

Είναι μια κατηγορία που πλέον συναντάς καλούς επεξεργαστές με οθόνες 90Hz για smouth gaming, και σχετικά καλές κατασκευές από θέμα υλικών.
Στον παρακάτω οδηγό μπορείτε να βρείτε τις καλύτερες επιλογές σε κινητά 300 ευρώ.

Tι κινητό να πάρω μέχρι 450 ευρώ;

Θα το πρότεινα σε κάποιον που θα ήθελε να δώσει κάτι παραπάνω από 300 ευρώ και να πάρει μια συσκευή με αρκετά καλές επιδόσεις gaming, κάμερα, και OLED οθόνη με High refresh rate. Πλέον εδώ θα βρούμε πολύ καλές κατασκευές κινητών, με γυαλί και αλουμίνιο σε κάποιες περιπτώσεις. Στον παρακάτω οδηγό μπορείτε να βρείτε τις καλύτερες επιλογές σε κινητά 450 ευρώ.

Τι κινητό να πάρω μέχρι 850 ευρώ;

Η συγκεκριμένη κατηγορία είναι για τους χρήστες που θέλουν να δώσουν κάποια χρήματα και να πάρουν ένα κινητό που θα τους εξυπηρετήσει κάποια χρόνια χωρίς κολλήματα. Δείτε περισσότερα εδώ!

Τι κινητό Samsung να πάρω;

O μεγαλύτερος κατασκευαστής κινητών είναι σίγουρα μια καλή επιλογή σε Smartphone. Εδώ μπορείτε να βρείτε τις καλύτερες επιλογές σε κινητά Samsung

Τι κινητό Huawei να πάρω;

Αν και με το μπανάρισμα που έχει η Huawei και πλέον δεν διαθέτει Google Services, μπορείτε ακόμα να βρείτε πολύ καλές επιλογές σε κινητά Huawei.
Στον παρακάτω οδηγό θα βρείτε τις καλύτερες.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
4 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments

[…] Τι Κινητό Να Πάρω Μέχρι 200 Ευρώ; Οι 5 Καλύτερες Επιλογές … […]

[…] Τι κινητό να πάρω μέχρι 200 ευρώ; Οι 5 καλύτερες επιλογές …kostas eleftheriadis […]

[…] Τι κινητό να πάρω μέχρι 200 ευρώ […]

[…] επιλογές σε κινητά Samsung. Ας ξεκινήσουμε με την πιο οικονομική κατηγορία της […]