Widget 1

Optional widget here
Guides

Τι κινητό να πάρω μέχρι 300 ευρώ – Οι 5 καλύτερες επιλογές 2021!

Η συγκεκριμένη κατηγορία κινητών είναι και η πιο hot, αφού οι περισσότεροι χρήστες θεωρούν οτi τα 300 ευρώ είναι ένα καλό ποσό για smartphone. Όποτε εάν αναρωτιέσαι τι κινητό να πάρω μέχρι 300 ευρώ; Τότε ήρθες στο κατάλληλο μέρος!
Σε αυτόν τον οδηγό αγοράς θα δούμε τις 5 καλύτερες επιλογές σε mid range smartphone μέχρι τα 300 ευρώ.

Samsung Galaxy A51

Samsung Galaxy A51

Ένα κινητό από την Samsung που θα μπορούσε να χαρακτηριστεί από τα πολύ καλά Value for Money. Με οθόνη 6,5″ Infinity-O, τεχνολογίας Super AMOLED κάνει της προβολές βίντεο και ταινιών απίστευτες. Ο αναγνώστης δαχτυλικών αποτυπωμάτων βρίσκεται κάτω από τη οθόνη.

Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνετε όλα τα νέα πρώτοι!

Τετραπλό σύστημα καμερών με με την κύρια κάμερα να είναι στα 48MP, την ευρυγώνια στα 12MP και τους φακούς βάθους και macro να είναι στα 5ΜP έκαστος. Υπάρχει δυνατότητα καταγραφής 4Κ video στα 30fps και η Selfie κάμερα είναι στα 32MP με πολύ καλή απόδοση! Στα τεχνικά χαρακτηριστικά έρχεται με τον Exynos 9611 της Samsung, 4GB RAM και 128GB αποθηκευτικό χώρο!

Σε γενικές γραμμές μια καλή επιλογή σε επώνυμο Smartphone άλλα σίγουρα όχι σε ότι αφορά τα επόμενα smartphones!

Xiaomi Poco X3

Xiaomi Poco X3 NFC

To Poco X3 της Xiaomi μπορεί να χαρακτηριστεί ίσως ένα από τα καλύτερα smartphones σε αυτή την κατηγορία, αφού έχει τα ισχυρότερα specs!
Με τεχνολογία LiquidCool 1.0 Plus για την ταχύτερη ψύξη του επεξεργαστή και της κάρτας γραφικών. Οθόνη 6,67″, τεχνολογίας IPS και με 120hz ρυθμό ανανέωσης. Ο ρυθμό δειγματοληψίας αφής 240Hz, έρχεται να δώσει καλύτερη απόκριση στην οθόνης. Η μπαταρία είναι ένα πραγματικό κτήνος αφού είναι στα 5160mAh και υποστηρίζει ταχεία φόρτιση 33W, ενώ μπορεί να αποδώσει 14 ώρες βίντεο ή 10 ώρες gaming. Στα τεχνικά χαρακτηριστικά, έχει τον Snapdragon 732G, 6GB RAM και 128GB αποθηκευτικό χώρο! Διαθέτει τετραπλό σύστημα φακών με την κύρια κάμερα να βρίσκεται στα 64MP, την ευρυγώνια στα 12MP και την macro στα 2MP. O τέταρτος φακός είναι για βάθος πεδίου στα πορτρέτα. Υπάρχει η δυνατότητα λήψης βίντεο στα 120fps στα 1080p και σε 4Κ στα 30fps. Η σελφι κάμερα του κινητού είναι στα 20MP και πολύ καλή απόδοση και λεπτομέρεια. Αξίζει να αναφερθεί ότι το κινητό διαθέτει στερεοφωνικό ήχο
Ένα πολύ καλό κινητό δίνοντας έμφαση σε αυτούς που ψάχνουν gaming κινητό!

Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνετε όλα τα νέα πρώτοι!


Realme X50 5G

Realme X50 5G

Το μοναδικό κινητό σε αυτήν την κατηγορία με υποστήριξη 5G δικτύων. Το Realme X50 5G αποτελεί μια πολύ καλή λύση για κάποιον που ψάχνει ένα ισορροπημένο κινητό απο όλες τις απόψεις.
Έρχεται με οθόνη 6,57″ τεχνολογίας IPS και ρυθμό ανανέωσης 120hz. Τον Snapdragon 765G, 6GB RAM και 128GB αποθηκευτικό χώρο.

Το κινητό διαθέτει τετραπλό σύστημα καμερών με την κύρια κάμερα να είναι στα 48MP και την ευρυγώνια κάμερα να έχει ανάλυση 8MP. Οι κάμερες για το βάθος πεδίου και Macro είναι στα 2MP και οι δύο. Η σελφι κάμερα είναι στα 16MP με καλή απόδοση και το κινητό έχει την δυνατότητα καταγραφής βίντεο 4Κ στα 30fps. Το κινητό έχει μπαταρία 4200mAh που υποστηρίζει ταχεία φόρτιση.
Μια καλή επιλογή στα λεφτά του, δεδομένου ότι παίρνετε μια μελλοντικά θωρακισμένη συσκευή αφού υπάρχει η υποστήριξη 5G και με πολύ καλές επιδόσεις γενικότερα.

Xiaomi Mi Note 10 Lite

Xiaomi Mi Note 10 Lite

To Xiaomi Mi Note 10 Lite είναι μια πολύ δυνατή συσκευή στην κατηγορία του, αφού έρχεται εξοπλισμένο με οθόνη AMOLED διαγώνιου 6,47″ όπου φιλοξενεί τον αισθητήρα δαχτυλικού αποτυπώματος από κάτω. Είναι εξοπλισμένο με τον Snapdragon 730g, με 6GB RAM και 128GB αποθηκευτικό χώρο. Έχει, προφανώς, τετραπλό σύστημα καμερών με την κύρια να είναι στα 64MP, έναν ευρυγώνιο φακό 8MP και 2 ακόμα φακούς για βάθος πεδίου και macro φωτογραφίες. Η σελφι κάμερα είναι στα 16MP και με καλή απόδοση στην φωτογραφία, ενώ το κινητό μας δίνει την δυνατότητα καταγραφής 4K βίντεο στα 30fps! H μπαταρία της συσκευής είναι χωρητικότητας 5260mAh με πολύ καλή αυτονομία άλλα και υποστήριξη ταχείας φόρτισης στα 30W. Πολύ δυνατή επιλογή στα λεφτά του!

Realme 7 Pro

Realme 7 Pro

Η καλύτερη επιλογή σε αυτά τα λεφτά! Το Realme 7 Pro έρχεται εξοπλισμένο με τα καλύτερα χαρακτηριστικά στην κατηγορία του άλλα το δυνατό του χαρτί είναι οι κάμερες! Έρχεται με οθόνη τεχνολογίας Super AMOLED και διαγώνιο 6,4″ και τον αισθητήρα δαχτυλικού αποτυπώματος κάτω από την οθόνη. Τετραπλό σύστημα καμερών με την κύρια να είναι της Sony στα 64MP και η οποία αποδίδει εξαιρετικά ακόμα και σε βραδινές λήψεις. Έχει ακόμα έναν ευρυγώνιο φακό 8MP και 2 ακόμα φακούς για βάθος πεδίου και macro φωτογραφίες.

Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνετε όλα τα νέα πρώτοι!

Η σελφι κάμερα του είναι στα 32MP με εξαιρετική απόδοση και λεπτομέρεια. Ένα μεγάλο plus της συσκευής είναι και η μπαταρία της, αφού έχει χωρητικότητα 4500mAh και υποστηρίζει ταχεία φόρτιση 60W (!!!). Πράγμα που σημαίνει πως ακόμα και με μερικά λεπτά φόρτισης μπορείς να έχεις αρκετή μπαταρία για να σε βγάλει όλη μέρα.
Να σημειωθεί πως η συσκευή έχει στερεοφωνικό ήχο! Σε γενικές γραμμές είναι ένα από τα καλύτερα κινητά αυτής της κατηγορίας και σίγουρα θα μείνεις ευχαριστημένος από την επιλογή σου!

Αυτές ήταν οι καλύτερες επιλογές σε κινητό κάτω από τα 300 ευρώ.
Εάν αναρωτιέσαι ακόμα : τι κινητό να πάρω μέχρι τα 300 ευρώ ή έχεις να προτείνεις κάποια άλλα μοντέλα, άσε μας ένα σχόλιο από κάτω.

Τι κινητό να πάρω μέχρι 200 ευρώ;

Γενικά η συγκεκριμένη κατηγορία είναι για χρήστες που δεν έχουν μεγάλες απαιτήσεις από το κινητό. Είναι κατά βάση για κλήσεις, λίγο σερφάρισμα στο ιντερνετ και ελαφριά παιχνιδάκια. Στον παρακάτω οδηγό μπορείτε να βρείτε τις καλύτερες επιλογές σε κινητά 200 ευρώ.

Τι κινητό να πάρω μέχρι 300 ευρώ;

Είναι μια κατηγορία που πλέον συναντάς καλούς επεξεργαστές με οθόνες 90Hz για smouth gaming, και σχετικά καλές κατασκευές από θέμα υλικών.
Στον παρακάτω οδηγό μπορείτε να βρείτε τις καλύτερες επιλογές σε κινητά 300 ευρώ.

Tι κινητό να πάρω μέχρι 450 ευρώ;

Θα το πρότεινα σε κάποιον που θα ήθελε να δώσει κάτι παραπάνω από 300 ευρώ και να πάρει μια συσκευή με αρκετά καλές επιδόσεις gaming, κάμερα, και OLED οθόνη με High refresh rate. Πλέον εδώ θα βρούμε πολύ καλές κατασκευές κινητών, με γυαλί και αλουμίνιο σε κάποιες περιπτώσεις. Στον παρακάτω οδηγό μπορείτε να βρείτε τις καλύτερες επιλογές σε κινητά 450 ευρώ.

Τι κινητό να πάρω μέχρι 850 ευρώ;

Η συγκεκριμένη κατηγορία είναι για τους χρήστες που θέλουν να δώσουν κάποια χρήματα και να πάρουν ένα κινητό που θα τους εξυπηρετήσει κάποια χρόνια χωρίς κολλήματα. Δείτε περισσότερα εδώ!

Τι κινητό Samsung να πάρω;

O μεγαλύτερος κατασκευαστής κινητών είναι σίγουρα μια καλή επιλογή σε Smartphone. Εδώ μπορείτε να βρείτε τις καλύτερες επιλογές σε κινητά Samsung

Τι κινητό Huawei να πάρω;

Αν και με το μπανάρισμα που έχει η Huawei και πλέον δεν διαθέτει Google Services, μπορείτε ακόμα να βρείτε πολύ καλές επιλογές σε κινητά Huawei.
Στον παρακάτω οδηγό θα βρείτε τις καλύτερες.


kostas eleftheriadis

Είμαι ο Κωνσταντίνος και πέρα των σπουδών μου πάνω στον κινηματογράφο, ασχολούμαι με το λιανικό εμπόριο πάνω σε εξοπλισμό ήχου και εικόνας τα τελευταία χρόνια. Είμαι λάτρης της τεχνολογίας και θέλω να πιάνω πρώτος ότι νέο gadget κυκλοφορεί. Τώρα πλέον είμαι ένας displayer και αν σου αρέσει και σένα η τεχνολογία γίνε και εσύ!

Δείτε τα Σχόλια

Πρόσφατα Άρθρα

Τα πανέμορφα open-ear design ακουστικά FreeClip της Huawei έφτασαν στην Ελλάδα

Η Huawei λανσάρει στην ελληνική αγορά την νέα γενιά ακουστικών, τα HUAWEI FreeClip, συνδυάζοντας τον…

2 μήνες Πριν

ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΖΕΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ ΤΗΣ Η ΑΣΥΡΜΑΤΗ TRANSPARENT ΟΘΟΝΗ ΤΗΣ LG

Η LG Electronics, παγκόσμιος ηγέτης στην τεχνολογία και την καινοτομία, ξεπέρασε για άλλη μια φορά…

2 μήνες Πριν

Logitech G FITS : Τα νέα True Wireless Gaming Earbuds από τη Logitech G

Η Logitech G, μια μάρκα της Logitech και κορυφαία καινοτόμος εταιρεία τεχνολογιών και εξοπλισμού gaming,…

1 έτος Πριν

Η νέα σειρά Samsung Galaxy S23 είναι σχεδιασμένη για premium εμπειρία σήμερα και στο μέλλον

Η Samsung παρουσίασε τα Galaxy S23 Ultra, Galaxy S23+ και Galaxy S23, σηματοδοτώντας μια νέα…

1 έτος Πριν

Είστε ερωτευμένοι; Μείνετε «συνδεδεμένοι…» με τα Huawei GT3 smartwatches, Elite και Gold edition!

Γιατί να μην γιορτάσετε την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, με ένα δώρο που διαρκεί; Η HUAWEI…

1 έτος Πριν

HUAWEI WATCH D: Το πραγματικό smartwatch πιεσόμετρο διαθέσιμο από σήμερα 19 Δεκεμβρίου!

Το πραγματικό smartwatch πιεσόμετρο HUAWEI WATCH D, για παρακολούθηση αρτηριακής πίεσης, αλλά και ηλεκτροκαρδιογραφήματος (ECG),…

1 έτος Πριν