Είστε στην αναζήτηση νέου κινητού και αναρωτιέστε τι κινητό να πάρω;
Εδώ θα βρείτε τον πλήρη οδηγό για όλα τα budget και όλες τις εταιρίες που σας ενδιαφέρουν!

Τι κινητό να πάρω μέχρι 200 ευρώ

Οι οικονομικότερες επιλογές σε smarthphones. Γενικά η συγκεκριμένη κατηγορία είναι για χρήστες που δεν έχουν μεγάλες απαιτήσεις από το κινητό. Είναι κατά βάση για κλήσεις, λίγο σερφάρισμα στο ιντερνετ και ελαφριά παιχνιδάκια.

Τι κινητό να πάρω μέχρι 300 ευρώ

Μια κατηγορία που είναι πολύ hot ειδικά στις νεαρές ηλικίες, αφού πλέον μπορείς να πάρεις πολύ καλά κινητά μέχρι τα 300 ευρώ. Είναι μια κατηγορία που πλέον συναντάς καλούς επεξεργαστές με οθόνες 90Hz για smouth gaming, και σχετικά καλές κατασκευές από θέμα υλικών.

Τι κινητό να πάρω μέχρι 450 ευρώ

Και σε αυτήν την κατηγορία συναντάμε αρκετά καλές επιλογές, Θα το πρότεινα σε κάποιον που θα ήθελε να δώσει κάτι παραπάνω από 300 ευρώ και να πάρει μια συσκευή με αρκετά καλές επιδόσεις gaming, κάμερα, και OLED οθόνη με High refresh rate. Πλέον εδώ θα βρούμε πολύ καλές κατασκευές κινητών, με γυαλί και αλουμίνιο σε κάποιες περιπτώσεις.

Τι κινητό να πάρω μέχρι 800 ευρώ

Η συγκεκριμένη κατηγορία είναι για τους χρήστες που θέλουν να δώσουν κάποια χρήματα και να πάρουν ένα κινητό που θα τους εξυπηρετήσει κάποια χρόνια χωρίς κολλήματα. Με πολύ καλή κάμερα, στιβαρές κατασκευές και γενικότερα μπορούμε να δούμε και ναυαρχίδες περασμένων γενιών σε καλύτερη τιμή.

Το καλύτερο κινητό που μπορώ να πάρω (coming soon)

Εδώ μιλάμε για την κατηγορία που θα βρούμε όλα τα high end κινητά με τα Top χαρακτηριστικά της χρονιάς και χωρίς καμία έκπτωση σε κάμερα, ποιότητα κατασκευής, οθόνη και επεξεργαστή! Προφανώς η συγκεκριμένη κατηγορία δεν είναι για όλους, άλλα μόνο γι’ αυτούς που τα θέλουν όλα στον υπερθετικό βαθμό!

Τι κινητό να πάρω μέχρι 200 ευρώ;

Γενικά η συγκεκριμένη κατηγορία είναι για χρήστες που δεν έχουν μεγάλες απαιτήσεις από το κινητό. Είναι κατά βάση για κλήσεις, λίγο σερφάρισμα στο ιντερνετ και ελαφριά παιχνιδάκια. Στον παρακάτω οδηγό μπορείτε να βρείτε τις καλύτερες επιλογές σε κινητά 200 ευρώ.

Τι κινητό να πάρω μέχρι 300 ευρώ;

Είναι μια κατηγορία που πλέον συναντάς καλούς επεξεργαστές με οθόνες 90Hz για smouth gaming, και σχετικά καλές κατασκευές από θέμα υλικών.
Στον παρακάτω οδηγό μπορείτε να βρείτε τις καλύτερες επιλογές σε κινητά 300 ευρώ.

Tι κινητό να πάρω μέχρι 450 ευρώ;

Θα το πρότεινα σε κάποιον που θα ήθελε να δώσει κάτι παραπάνω από 300 ευρώ και να πάρει μια συσκευή με αρκετά καλές επιδόσεις gaming, κάμερα, και OLED οθόνη με High refresh rate. Πλέον εδώ θα βρούμε πολύ καλές κατασκευές κινητών, με γυαλί και αλουμίνιο σε κάποιες περιπτώσεις. Στον παρακάτω οδηγό μπορείτε να βρείτε τις καλύτερες επιλογές σε κινητά 450 ευρώ.

Τι κινητό να πάρω μέχρι 850 ευρώ;

Η συγκεκριμένη κατηγορία είναι για τους χρήστες που θέλουν να δώσουν κάποια χρήματα και να πάρουν ένα κινητό που θα τους εξυπηρετήσει κάποια χρόνια χωρίς κολλήματα. Δείτε περισσότερα εδώ!

Τι κινητό Samsung να πάρω;

O μεγαλύτερος κατασκευαστής κινητών είναι σίγουρα μια καλή επιλογή σε Smartphone. Εδώ μπορείτε να βρείτε τις καλύτερες επιλογές σε κινητά Samsung

Τι κινητό Huawei να πάρω;

Αν και με το μπανάρισμα που έχει η Huawei και πλέον δεν διαθέτει Google Services, μπορείτε ακόμα να βρείτε πολύ καλές επιλογές σε κινητά Huawei.
Στον παρακάτω οδηγό θα βρείτε τις καλύτερες.

Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνετε όλα τα νέα πρώτοι!