Από το Σάββατο 7 του Νοέμβρη και έως και τις 30 του μήνα όπως γνωρίζουμε η χώρα μπαίνει σε νέα καραντίνα. Αυτό που δεν ξέραμε μέχρι τώρα είναι πως ακριβώς θα παραδοθούν οι κονσόλες νέας γενιάς PS5 και Xbox Series X&S εν μέσω lockdown, σε όσους έχουν πραγματοποιήσει τις προπαραγγελίες τους στα καταστήματα λιανικής.

Μετά από επικοινωνία με τα περισσότερα καταστήματα, ενημερωθήκαμε και σας μεταφέρουμε την ακριβή διαδικασία που θα ακολουθηθεί στις προπαραγγελίες, ώστε να έχετε στα χέρια σας το νέο PS5 και Xbox Series X|S κατά το lockdown, το συντομότερο δυνατό από την ημερομηνία κυκλοφορίας τους και μετά.

Όσοι έχετε ήδη βάλει να γίνει αποστολή στον χώρο σας, δεν χρειάζεται να κάνετε κάτι περαιτέρω, καθώς οι αποστολές των τεμαχίων θα πραγματοποιηθούν κατά σειρά προτεραιότητας από τις courier και εφόσον δεν υπάρξουν επιπλοκές λόγω της κατάστασης και του φόρτου, θα τις έχετε πολύ κοντά στο επίσημο release των PS5 και Xbox Series X|S, αν όχι ανήμερα.

Τώρα όσον αφορά αυτούς που το έχετε βάλει για in-store παραλαβή, η εκάστοτε αλυσίδα θα έρθει σε τηλεφωνική επικοινωνία μαζί σας τις επόμενες μέρες, για να δώσετε τα στοιχεία παραλαβής του χώρου σας και τον τρόπο εξόφλησης ώστε να αποσταλθεί σε εσάς. Να σημειωθεί ότι κρατάτε την σειρά που είχατε βάσει προπαραγγελιών εξαρχής και αυτό δεν επηρεάζεται!!