Η DJI παρουσίασε το DJI Mavic Mini 2 , ένα drone δεύτερης γενιάς που διατηρεί την ίδια εμφάνιση με τον προκάτοχό του, ενώ βελτιώνει την απόδοση σε βασικούς τομείς.
Εξωτερικά, το DJI Mavic Mini 2 φαίνεται σχεδόν ίδιο με το Mavic Mini. Διαθέτει το ίδιο βάρος 249g, το ίδιο λευκό χρώμα και τον ίδιο μηχανισμό αναδίπλωσης που το καθιστά αρκετά μικρό για να χωρέσει στην παλάμη του χεριού σας.
Το νέο αυτό drone της DJI, έχει λάβει αρκετές ενημερώσεις στο λογισμικό. Στην καρδιά της κάμερας, το Mavic Mini 2 έχει έναν αισθητήρα 1/2,3 ιντσών που μπορεί να τραβήξει φωτογραφίες 12 megapixel και βίντεο 4K/30p στα 100Mbps. Εκτός από τις νέες δυνατότητες βίντεο 4K, το Mavic Mini 2 μπορεί επίσης να τραβήξει φωτογραφίες Raw – κάτι που το Mavic Mini δεν μπορούσε να κάνει. Κατά τη λήψη βίντεο σε 1080p, οι χρήστες μπορούν τώρα να μεγεθύνουν 2x με ποιότητα χωρίς απώλειες και 4x μέσω ψηφιακού ζουμ.

Το Mavic Mini 2 διαθέτει πλέον την τεχνολογία μετάδοσης OcuSync 2.0 του DJI, η οποία αυξάνει το εύρος μετάδοσης κατά 150% σε σύγκριση με το Mavic Mini για μέγιστη εμβέλεια οπτικής απόστασης 10km. Οι αναβαθμισμένοι κινητήρες στο Mavic Mini βελτιώνουν επίσης τον χρόνο πτήσης, την επιτάχυνση, την τελική ταχύτητα και την αντίσταση του ανέμου ικανά να αντέχουν ανέμους έως και 38,6kmph.

Διατηρεί τους βασικούς αισθητήρες όρασης και τοποθέτησης στο κάτω μέρος της συσκευής για να χαρτογραφήσει το έδαφος για τη λειτουργία υποβοηθούμενης προσγείωσης. Συνοδεύεται από έναν αριθμό προγραμματισμένων λειτουργιών λήψης για γρήγορες αλλαγές στις ρυθμίσεις που διευκολύνουν την παρακολούθηση θεμάτων και την εφαρμογή κινήσεων. 

Προγραμματισμένες λειτουργίες λήψης

 • QuickShots : Προγραμματισμένες κινήσεις και λειτουργίες λήψης εικόνων.
  • Dronie : Πετάει προς τα πίσω και προς τα πάνω, με την κάμερα να παρακολουθεί το θέμα σας. Ορίστε ένα όριο ύψους 40, 60, 80, 100 ή 120 ft.
  • Helix : Πετάει προς τα πάνω και μακριά, περιστρέφοντας γύρω από το θέμα σας. Ορίστε ένα όριο ύψους 40, 60, 80, 100 ή 120 ft.
  • Rocket : Πετάει κατευθείαν στον αέρα με την κάμερα να δείχνει προς τα κάτω ακολουθώντας το θέμα σας. Ορίστε ένα όριο ύψους 40, 60, 80, 100 ή 120 ft.
  • Κύκλος : Περιστρέφεται γύρω από το θέμα σας σε σταθερό υψόμετρο και απόσταση.
  • Boomerang : Πετάει μια οβάλ πτήση σαν μπούμερανγκ γύρω από το θέμα σας, ξεκινώντας και σταματώντας βίντεο στο ίδιο μέρος.
 • Panoramas: Καταγράψτε μια ευρύτερη προοπτική με επιλεγμένες λειτουργίες pano.
  • Sphere : Καταγράφει αυτόματα είκοσι έξι εικόνες και τις συνδυάζει για μια κρυστάλλινη εικόνα.
  • 180 °: Καταγράφει επτά φωτογραφίες για σαρωτικές εικόνες τοπίου.
  • Wide-Angle : Καταγράφει μια ευρεία εικόνα 3×3 που αποτελείται από εννέα εικόνες.
 • Λειτουργίες εικόνας: Διαφορετικές λειτουργίες φωτογραφιών για διαφορετικά σενάρια.
  • AEB Triple Shot : Το Auto Exposure Bracketing (AEB) λαμβάνει τρεις εικόνες διαφορετικής έκθεσης και τις συγχωνεύει για μια ζωντανή εικόνα. Αυτό μπορεί να επεξεργαστεί περαιτέρω για να αναδείξει μια εικόνα υψηλής δυναμικής εμβέλειας (HDR) μετά την επεξεργασία.
  • Timed Shots : Δώστε στον εαυτό σας λίγα επιπλέον δευτερόλεπτα προτού τραβήξετε τη φωτογραφία με χρονομετρημένες λήψεις.

Μπορείτε να βρείτε πρόσθετα αξεσουάρ για το Mavic Mini 2 όπως προστατευτικά έλικα 360 μοιρών, μίνι τσάντα DJI, διαφανή θήκη φόρτισης, κιτ δημιουργικών DIY για προσαρμογή της εμφάνισης του Mavic Mini και προσαρμογέα snap για τοποθέτηση LED στην κορυφή του drone.

Το DJI Mavic Mini 2 περιβάλλεται από τα προαιρετικά αξεσουάρ του.

Το βασικό drone DJI Mavic Mini 2 είναι διαθέσιμο για αγορά από το ηλεκτρονικό κατάστημα DJI και εξουσιοδοτημένους καταστήματα στα 459€ , ενώ το Fly More Combo, το οποίο περιλαμβάνει το Mavic Mini 2, τρεις μπαταρίες, έναν πολυφορτιστή, μια θήκη μεταφοράς και ένα τηλεχειριστήριο στα 599€.