Iphone 12 pro max dxomark

Iphone 12 Pro Max: Στην τέταρτη θέση της λίστας του DxOMark η κάμερά του

Ένα μήνα μετά την ανακοίνωση των νέων Iphone, το DxOMark έχει στα χέρια του το Iphone 12 Pro Max. Το μεγαλύτερο τηλέφωνο της Apple αποτελεί την πιο δυνατή πρόταση της εταιρίας για φέτος, ξεχωρίζοντάς το για την μεγαλύτερη οθόνη του, και το σαφώς ανανεωμένο ,σε σχέση με τα μικρότερα αδέρφια του camera setup. Το νέο τηλέφωνο έρχεται με τριπλό σύστημα καμερών καθώς και με αισθητήρα LiDAR.

Στις σταθερές φωτογραφίες, το DxOMark μένει ικανοποιημένο για το πως διαχειρίζεται το exposure, κυρίως στα πορτρέτα. Τα χρώματά του είναι ευχάριστα, ειδικότερα σε συνθήκες εσωτερικού φωτισμού. Δεν εντυπωσιάστηκε από το dynamic range της συσκευής όπου τα χρώματα του έχαναν την πιστότητά τους. Το autofocus είναι γρήγορο και ακριβές, παρόλο το μεγαλύτερο μέγεθος του αισθητήρα της κύριας κάμερας καταφέρνει να κρατήσει in- focus αντικείμενα και ανθρώπους. Σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού, το Iphone έρχεται βελτιωμένο σε σχέση με τον προκάτοχό του Iphone 11 Pro Max ,αλλά υστερεί σε σχέση με τα καλύτερα του

Και φέτος το πιο αδύναμο σημείο του αποτελεί ο telephoto του, ο οποίος βρίσκεται αισθητά πίσω σε σχέση με τον ανταγωνισμό, συγκεντρώνοντας 68 πόντους.

Στον τομέα του video η συσκευή τα πηγαίνει περίφημα, με εξαιρετικό dynamic range, καλά χρώματα, μειωμένο θόρυβο και αποτελεσματική σταθεροποίηση γεγονός που το καθιστά μια πολύ καλή επιλογή για χρήστες που έχουν προτεραιότητα τη λήψη video, συγκεντρώνοντας 113 πόντους.

Όλα τα παραπάνω καθιστούν το iPhone 12 Pro Max στην τέταρτη θέση με 130 πόντους,2 πόντους πάνω από το μικρότερο iPhone 12 Pro. Πάνω από το iPhone 12 Pro Max βρίσκονται τα Huawei Mate 40 Pro, Xiaomi Mi 10 Ultra και Huawei P40 Pro.

Πηγή

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments