LG OLED 48CX – Επιτέλους OLED και σε 48 ίντσες

Υπάρχει πολύς κόσμος που ήθελε να αγοράσει μία OLED τηλεόραση, αλλά δεν έχει τον χώρο για 55 ίντσες, που ήταν μέχρι πριν λίγο καιρό το μικρότερο διαθέσιμο μέγεθος. Τα πράγματα όμως τώρα αλλάζουν, με την κυκλοφορία της LG 48CX, και πλέον οι τηλεοράσεις τεχνολογίας OLED, μπορούν να φιλοξενηθούν σε μικρότερους χώρους.

Η LG 48CX, έρχεται με OLED panel 4K ανάλυσης. Είναι συμβατή με Dolby Vision και Dolby Atmos για μέγιστη ποιότητα σε ήχο και εικόνα. Διαθέτει HDMI port 2.1 έκδοσης, ένα χαρακτηριστικό το οποίο μπορεί να μας δώσει ανάλυση 4K στα 120FPS, καθώς και τις ”gaming” τεχνολογίες VRR και ALLM. Περισσότερα στο Δελτίο Τύπου που ακολουθεί:

Η LG Electronics (LG) φέρνει την απαράμιλλη ποιότητα εικόνας της OLED TV σε ένα ολοκαίνουργιο μέγεθος οθόνης, 48 ιντσών. Η νέα OLED CX 48’’ έρχεται να καλύψει τις ανάγκες των καταναλωτών που αναζητούν μια μεσαίου μεγέθους τηλεόραση που ταιριάζει καλύτερα στο χώρο τους ή μια δεύτερη τηλεόραση με εξαιρετική ποιότητα εικόνας. Αποτελεί ιδανική επιλογή για ατελείωτη δράση gaming ενώ με το 4K Ultra HD η OLED 48CX, ανταποκρίνεται στην αυξανόμενη ζήτηση για απόλυτη εμπειρία προβολής σε περισσότερα μεγέθη οθόνης.

Χάρη στα αυτοφωτιζόμενα pixels η OLED CX 48 προσφέρει ασυναγώνιστη ποιότητα οθόνης, απόλυτο μαύρο και έντονες αντιθέσεις. Επιπλέον, αναπαράγει ακόμα πιο ζωντανή και ευκρινή ποιότητα εικόνας 4K λόγω της σημαντικά υψηλότερης πυκνότητας pixel (8 εκατομμύρια) σε μια πιο συμπαγή οθόνη, που μπορεί να συγκριθεί με μια τηλεόραση 8K 96 ιντσών. Η ανάλυση 4K UHD προσφέρει για πρώτη φορά, αξεπέραστη εμπειρία προβολής στην κατηγορία τηλεοράσεων μεσαίου μεγέθους.

Η LG OLED CX 48” βασίζεται στην κληρονομιά που καθιερώθηκε από τις τηλεοράσεις OLED την τελευταία δεκαετία και είναι μια εξαιρετική επιλογή για τους gamers, καθώς συνδυάζει ανώτερη ποιότητα εικόνας με εξαιρετικές δυνατότητες παιχνιδιού. Έχοντας συμβατότητα με το NVIDIA G-SYNC®, τα γραφικά αποδίδονται τέλεια και αναβαθμίζουν την καθηλωτική εμπειρία των παικτών, προσαρμόζοντας το ρυθμό ανανέωσης της τηλεόρασης στο ρυθμό καρέ του συνδεδεμένου υλικού. Η τεχνολογία OLED χρησιμοποιεί την ακρίβεια του ατομικού ελέγχου pixel για να παράγει εξαιρετική ποιότητα εικόνας, χαμηλή καθυστέρηση εισόδου και ιδιαίτερα γρήγορο χρόνο απόκρισης, για μια συναρπαστική εμπειρία παιχνιδιού χωρίς τρεμόπαιγμα.

Ακόμη, η νέα OLED 48 ιντσών υποστηρίζει μια ποικιλία από δημοφιλείς μορφές HDR, όπως το δυναμικό HDR10 και το Dolby Vision σε έως και 120 καρέ ανά δευτερόλεπτο για περιεχόμενο 4K UHD. Επίσης, αξιοποιεί προηγμένες προδιαγραφές HDMI, όπως τη λειτουργία αυτόματης χαμηλής καθυστέρησης (ALLM), το βελτιωμένο κανάλι επιστροφής ήχου (eARC) και τον μεταβλητό ρυθμό ανανέωσης (VRR). Οι τηλεοράσεις OLED της LG υποστηρίζουν HDMI VRR, προσφέροντας συμβατότητα με μια μεγάλη ποικιλία συσκευών παιχνιδιών, όπως κάρτες γραφικών και κονσόλες.

Εκτός από τα μοναδικά γραφικά χάρη στο μεταβλητό ρυθμό ανανέωσης και τον εξαιρετικά γρήγορο χρόνο απόκρισης, η OLED CX 48 ιντσών και όλες οι άλλες τηλεοράσεις LG OLED 2020 διαθέτουν το προφίλ παιχνιδιού HDR Gaming Interest Group (HGiG) HDR. Αυτό σημαίνει ότι οι παίκτες μπορούν να απολαύσουν γραφικά υψηλής ποιότητας όταν παίζουν παιχνίδια HDR στην τηλεόραση, μέσω κονσόλας.

Για να αυξήσει την καθηλωτική αίσθηση των παικτών, η LG OLED 48CX ενσωματώνει επίσης υποστήριξη για το Dolby Atmos και το AI Acoustic Tuning, το οποίο αντιλαμβάνεται το ακουστικό περιβάλλον και ρυθμίζει τον ήχο για μεγαλύτερη ακρίβεια. Η τηλεόραση είναι, επίσης, έτοιμη για BT Surround, επιτρέποντας ταυτόχρονη σύνδεση δύο ηχείων Bluetooth LG, αναμιγνύοντας ήχο 2.0 καναλιών με εικονικό ήχο surround 4.0 για περισσότερη δράση στα αγαπημένα παιχνίδια των χρηστών. Επιπλέον, διαθέτει το OLED Eye Comfort, χάρη στο οποίο εκπέμπει μπλε φως σε ποσοστό 29%, για μειωμένη κόπωση των ματιών.

«Η LG κινείται και πάλι στο δρόμο της καινοτομίας, φέρνοντας την απόλυτη εικόνα σε εξαιρετικά πιο προσιτό μέγεθος οθόνης», δήλωσε ο Park Hyoung-sei, πρόεδρος της LG Home Entertainment Company. «Τώρα ακόμη περισσότεροι καταναλωτές θα μπορούν να βιώσουν την ανώτερη απόδοση των τηλεοράσεων OLED της LG, που θεωρείται η πιο προηγμένη gaming τηλεόραση στην αγορά σήμερα».

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments