Με το που φορέσεις το Huawei Watch GT 2 Pro στον καρπό σου, και χωρίς καν να το έχεις ενεργοποιήσει, καταλαβαίνεις πως δεν πρόκειται για ακόμα ένα smartwatch. Τα υλικά που έχουν χρησιμοποιηθεί είναι πολύ ποιοτικά και χαρίζουν μία premium αισθητική. Η κάσα του ρολογιού είναι από τιτάνιο και γυαλί και η πλάτη του κεραμική. Στο λουράκι υπάρχει επιλογή μεταξύ λαστιχένιου και δερμάτινου, καθώς κυκλοφορεί σε δύο εκδόσεις.

Το Huawei Watch GT 2 Pro, έρχεται με οθόνη αφής 1.39”, τεχνολογίας AMOLED ανάλυσης 454 x 454. Η ποιότητα της θέασης είναι εκπληκτική, ακόμα και σε συνθήκες έντονου φωτισμού. Η AMOLED τεχνολογία είναι γνωστή για την πολύ καλή πιστότητα στο μαύρο χρώμα, και ακριβώς αυτό συμβαίνει και στο GT 2 Pro, με τα μαύρα χρώματα να είναι απίθανα, και τις γωνίες θέασης να αγγίζουν την τελειότητα. Η λειτουργία αφής δουλεύει απροβλημάτιστα και η πλοήγηση στα μενού γίνεται άνετα και αρκετά ομαλά.

Υποστηρίζει πάνω από 100 τρόπους προπόνησης και δραστηριοτήτων παρέχοντας ακριβή παρακολούθηση δεδομένων. Διαθέτει εφαρμογές μέτρησης του κορεσμού οξυγόνου στο αίμα και μέτρησης καρδιακών παλμών. Επίσης καταγράφει τον ύπνο αναλύοντας την αναπνοή και βαθμολογεί την ποιότητα του. Στους αισθητήρες συναντάμε γυροσκόπιο, επιταχυνσιόμετρο, γεωμαγνητικό αισθητήρα και αισθητήρα πίεσης του αέρα.

Στην δεξιά πλευρά της κάσας το Huawei Watch GT 2 Pro, ενσωματώνει ηχείο, το οποίο παρόλο το μικρό του μέγεθος, έχει αρκετά καλή ποιότητα ήχου με δυνατή ένταση. Το ηχείο μπορεί φυσικά να χρησιμοποιηθεί για αναπαραγωγή μουσικής, αλλά η πιο σημαντική χρήση του, θεωρώ ότι είναι η πραγματοποίηση κλήσεων κατευθείαν από το smartwatch, σε συνεργασία με το ενσωματωμένο μικρόφωνο που διαθέτει.

Η μπαταρία του με πολύ βαριά χρήση θα διαρκέσει 8-9 μέρες, ενώ με πιο ελαφριά χρήση θα μας βγάλει άνετα 13-14 μέρες. Επίσης με μόλις 5 λεπτά φόρτισης μπορεί να δώσει 8-10 ώρες (ανάλογα την χρήση). Το Watch GT 2 Pro, φορτίζει ασύρματα ακουμπώντας το απλά στον μαγνητικό δίσκο φόρτισης. Μπορεί να φορτίσει και από κινητό Huawei με αντίστροφη φόρτιση.

Συνοψίζοντας, το Huawei Watch GT 2 Pro είναι ένα από τα καλύτερα smartwatches της αγοράς. Διαθέτει εξαιρετική οθόνη, μεγάλη αυτονομία, ικανοποιητικότατο ηχείο για πραγματοποιήσεις κλήσεων, και όλα αυτά σε μια συσκευή εκπληκτικής ποιότητας και premιum αισθητικής.

https://displayer.gr/guides/black-friday-smartwatch-offers-2020/