Ίσως ένα από τα πιο δύσκολα arcade παιχνίδια που έγινε μεγάλο trend το 2020, το Cuphead, θα καθυστερήσει το πολύ αναμενόμενο DLC του. Το αναμενόμενο DLC, Delicious Last Course, το οποίο περιμέναμε αρχές του 2021 θα αργήσει και θα μεταφερθεί ακόμα πιο μετά σύμφωνα με πρόσφατο Tweet που έκαναν οι παραγωγοί του, Studio MDHR.

Αρχικά το The Delicious Last Course είχε ανακοινωθεί στην E3 2018, ενώ η κυκλοφορία του είχε προγραμματιστεί το 2019. Ωστόσο, λόγω καθυστερήσεων στην παραγωγή, το DLC πήρε παράταση για τις αρχές του τρέχοντος έτους, ακριβώς πριν “σκάσει” η πανδημία COVID-19 και να παγώσει την αμερικανική οικονομία.

Cuphead Launch Trailer

«Αντί να συμβιβαστούμε στο όραμά μας ως απάντηση στο COVID», δήλωσαν οι ιδρυτές του Studio MDHR και παραγωγοί του Cuphead Chad και Jared Moldenhauer, «έχουμε πάρει τη δύσκολη απόφαση να καθυστερήσουμε την κυκλοφορία του The Delicious Last Course μέχρι να είμαστε σίγουροι ότι θα κυκλοφορήσει με τον τρόπο που θέλουμε εμείς. Δεν υπάρχει ακόμη εικόνα για το πότε πρέπει να περιμένουμε να πλατσουρίσουμε στα Inkwell Isles“.

Εάν θέλετε περισσότερα νέα gaming μπορείτε να περιηγηθείτε στο Gaming Section της σελίδας μάς όπου και θα βρείτε τα πιο Hot νέα κονσολών άλλα και όχι μόνο.

Μέχρι το επόμενο άρθρο… Γίνε και εσύ Displayer!