Το Assassin’s Creed Valhalla θα μπορεί να τρέχει στα 60fps σε όλες τις κονσόλες επόμενης γενιάς χάρη σε μια ενημέρωση που η Ubisoft πρόκειται να κυκλοφορήσει την Πέμπτη. Με τη νέα ενημέρωση 1.0.4, η Ubisoft προσθέτει μια λειτουργία απόδοσης, η οποία επιτρέπει στο παιχνίδι να προσαρμόσει τις ρυθμίσεις ανάλυσης και γραφικών ώστε να διατηρεί 60fps ενώ παίζετε. Ενώ θα προσθέσει και μια λειτουργία ποιότητας, η οποία θα μεγιστοποιεί τις ρυθμίσεις ανάλυσης και γραφικών για να διατηρήσει 30fps.

Το Digital Foundry διαπίστωσε ότι το Assassin’s Creed Valhalla πέφτει μερικές φορές κάτω από 60fps στο PlayStation 5 και στο Xbox Series X (με τη σειρά X να το κάνει πιο συχνά) και το παιχνίδι προς το παρόν δεν τρέχει πάνω από 30fps στο Xbox Series S, οπότε η ενημέρωση φαίνεται ότι θα είναι μια ευπρόσδεκτη αναβάθμιση. Η νέα ενημέρωση υποτίθεται επίσης ότι θα αντιμετωπίσει ζητήματα tearing οθόνης στις εκδόσεις Xbox Series X / S του παιχνιδιού.

Μπορείτε να δείτε πώς αποδίδει το παιχνίδι και στις τρεις κονσόλες επόμενης γενιάς από τώρα στην ανάλυση βίντεο του Digital Foundry :

Η ενημέρωση φέρνει επίσης πολλές άλλες αλλαγές, συμπεριλαμβανομένης της «βελτιωμένης σταθερότητας και απόδοσης» και ορισμένα επιπλέον σημεία ελέγχου στις μάχες με αρχηγούς. Μπορείτε να δείτε την πλήρη λίστα αλλαγών στον ιστότοπο της Ubisoft .

Εάν θέλετε περισσότερα νέα gaming μπορείτε να περιηγηθείτε στο Gaming Section της σελίδας μάς όπου και θα βρείτε τα πιο Hot νέα κονσολών άλλα και όχι μόνο.

Μέχρι το επόμενο άρθρο… Γίνε και εσύ Displayer!