Το Assassin’s Creed Valhalla θα μπορεί να τρέχει στα 60fps σε όλες τις κονσόλες επόμενης γενιάς με νέα ενημέρωση

Το Assassin’s Creed Valhalla θα μπορεί να τρέχει στα 60fps σε όλες τις κονσόλες επόμενης γενιάς χάρη σε μια ενημέρωση που η Ubisoft πρόκειται να κυκλοφορήσει την Πέμπτη. Με τη νέα ενημέρωση 1.0.4, η Ubisoft προσθέτει μια λειτουργία απόδοσης, η οποία επιτρέπει στο παιχνίδι να προσαρμόσει τις ρυθμίσεις ανάλυσης και γραφικών ώστε να διατηρεί 60fps ενώ παίζετε. Ενώ θα προσθέσει και μια λειτουργία ποιότητας, η οποία θα μεγιστοποιεί τις ρυθμίσεις ανάλυσης και γραφικών για να διατηρήσει 30fps.

Το Digital Foundry διαπίστωσε ότι το Assassin’s Creed Valhalla πέφτει μερικές φορές κάτω από 60fps στο PlayStation 5 και στο Xbox Series X (με τη σειρά X να το κάνει πιο συχνά) και το παιχνίδι προς το παρόν δεν τρέχει πάνω από 30fps στο Xbox Series S, οπότε η ενημέρωση φαίνεται ότι θα είναι μια ευπρόσδεκτη αναβάθμιση. Η νέα ενημέρωση υποτίθεται επίσης ότι θα αντιμετωπίσει ζητήματα tearing οθόνης στις εκδόσεις Xbox Series X / S του παιχνιδιού.

Μπορείτε να δείτε πώς αποδίδει το παιχνίδι και στις τρεις κονσόλες επόμενης γενιάς από τώρα στην ανάλυση βίντεο του Digital Foundry :

Η ενημέρωση φέρνει επίσης πολλές άλλες αλλαγές, συμπεριλαμβανομένης της «βελτιωμένης σταθερότητας και απόδοσης» και ορισμένα επιπλέον σημεία ελέγχου στις μάχες με αρχηγούς. Μπορείτε να δείτε την πλήρη λίστα αλλαγών στον ιστότοπο της Ubisoft .

Εάν θέλετε περισσότερα νέα gaming μπορείτε να περιηγηθείτε στο Gaming Section της σελίδας μάς όπου και θα βρείτε τα πιο Hot νέα κονσολών άλλα και όχι μόνο.

Μέχρι το επόμενο άρθρο… Γίνε και εσύ Displayer!

kostas eleftheriadis

Είμαι ο Κωνσταντίνος και πέρα των σπουδών μου πάνω στον κινηματογράφο, ασχολούμαι με το λιανικό εμπόριο πάνω σε εξοπλισμό ήχου και εικόνας τα τελευταία χρόνια. Είμαι λάτρης της τεχνολογίας και θέλω να πιάνω πρώτος ότι νέο gadget κυκλοφορεί. Τώρα πλέον είμαι ένας displayer και αν σου αρέσει και σένα η τεχνολογία γίνε και εσύ!

Πρόσφατα Άρθρα

Logitech G FITS : Τα νέα True Wireless Gaming Earbuds από τη Logitech G

Η Logitech G, μια μάρκα της Logitech και κορυφαία καινοτόμος εταιρεία τεχνολογιών και εξοπλισμού gaming,…

10 μήνες Πριν

Η νέα σειρά Samsung Galaxy S23 είναι σχεδιασμένη για premium εμπειρία σήμερα και στο μέλλον

Η Samsung παρουσίασε τα Galaxy S23 Ultra, Galaxy S23+ και Galaxy S23, σηματοδοτώντας μια νέα…

10 μήνες Πριν

Είστε ερωτευμένοι; Μείνετε «συνδεδεμένοι…» με τα Huawei GT3 smartwatches, Elite και Gold edition!

Γιατί να μην γιορτάσετε την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, με ένα δώρο που διαρκεί; Η HUAWEI…

10 μήνες Πριν

HUAWEI WATCH D: Το πραγματικό smartwatch πιεσόμετρο διαθέσιμο από σήμερα 19 Δεκεμβρίου!

Το πραγματικό smartwatch πιεσόμετρο HUAWEI WATCH D, για παρακολούθηση αρτηριακής πίεσης, αλλά και ηλεκτροκαρδιογραφήματος (ECG),…

12 μήνες Πριν

BeReal: Το νέο Social Media που σε θέλει όπως είσαι.

Το BeReal θα μπορούσε να πει κανείς ότι είναι μία αντί Instagram πλατφόρμα, όπου πρακτικά…

1 έτος Πριν

Elon Musk Twitter: Επιστρέφει το μπλε σύμβολο επιβεβαίωσης

Ο δισεκατομμυριούχος Elon Musk δήλωσε την Τρίτη ότι η συνδρομητική υπηρεσία Twitter Blue θα επαναλειτουργήσει…

1 έτος Πριν