Οι τηλεοράσεις Nokia έρχονται στην Ευρώπη

Μετά από την αποκλειστική διάθεση των τηλεοράσεών της στην Ινδία, η Nokia αποφάσισε να φέρει τις τηλεοράσεις της και στην αγορά της Ευρώπης. Θα κυκλοφορήσουν αρχές Δεκεμβρίου στις αγορές της Γερμανίας, Αυστρίας και Ελβετίας, τουλάχιστον για αρχή, χωρίς όμως να ξέρουμε κάτι παραπάνω για την υπόλοιπη ευρωπαϊκή αγορά και για το αν θα διατεθούν κάποια στιγμή και στην χώρα μας.

Τα μοντέλα Nokia που θα κυκλοφορήσουν είναι τα :

  • Nokia 7500A – 1.399€
  • Nokia 6500A – 899€
  • Nokia 5800A – 799€
  • Nokia 5500A – 699€
  • Nokia 5000A – 599€
  • Nokia 4300A – 549€
  • Nokia 3200A – 399€

Όπως μαρτυρούν και τα ονόματα των μοντέλων, οι διαθέσιμες ίντσες θα είναι 32”, 43”, 50”, 55”, 58”, 65” και 75”. Όλες οι Nokia τηλεοράσεις είναι Smart TV και μάλιστα με Android TV λογισμικό. Θα έρθουν φυσικά με όλες τις αγαπημένες streaming εφαρμογές προεγκατεστημένες όπως Netflix, YouTube, Amazon Prime και Disney+.

Δεν υπάρχουν ακόμα πληροφορίες για τον τύπο panel αλλά ούτε και για τον τρόπο φωτισμού οθόνης που θα έχει το κάθε μοντέλο. Αυτό που ξέρουμε είναι ότι όλα τα μοντέλα θα είναι 4K ανάλυσης με υποστήριξη Dolby Vision, εκτός από την 32άρα, η οποία θα έχει ανάλυση Full HD με HDR10. Όλες οι νέες Nokia τηλεοράσεις, θα διαθέτουν HDMI 2.0, USB 2.0, υποδοχή ακουστικών, RF in και ethernet, ενώ στην ασύρματη συνδεσιμότητα θα υπάρχει επιλογή WiFi και Bluetooth.

Το τηλεχειριστήριο το οποίο θα περιλαμβάνεται, θα συνδέεται μέσω Bluetooth στην τηλεόραση, θα διαθέτει ενσωματωμένο μικρόφωνο για φωνητική αναζήτηση, και θα υπάρχει η δυνατότητα να φωτίζουν τα πλήκτρα για άνετη χρήση στο σκοτάδι.

Μοιραστείτε το
Κωνσταντίνος Ράντελερ

Βρίσκομαι στον χώρο της τεχνολογίας - σε διάφορες θέσεις επαγγελματικά - από το 2009. Ειδικότητά μου, οι τηλεοράσεις. Μου αρέσει οποιαδήποτε συσκευή παράγει ήχο και εικόνα. Θέλω να πιάνω στα χέρια μου κάθε λογής gadget και να ανοίγω πρώτος την συσκευασία από κάθε νέο τεχνολογικό προϊόν και να το δοκιμάζω. Παίζω video games, βλέπω ταινίες και σειρές, και παρακολουθώ με τις ώρες ποδόσφαιρο. Ναι, όλα μου τα ενδιαφέροντα, έχουν να κάνουν με τηλεόραση! Έλα στην παρέα μας, γίνε και εσύ displayer!

Recent Posts

HUAWEI nova 9 SE: Κινητό για να ζεις μαζί του

Ένα smartphone για να απολαμβάνεις κάθε στιγμή της ζωής σου  Είσαι λάτρης της φωτογραφίας, vlogger,…

1 μήνα ago

ΗUAWEI P50 Pro & HUAWEI P50 Pocket: “Open for more”

Η αλήθεια είναι ότι η HUAWEI P Series έχει ταυτιστεί με τη φωτογραφική υπεροχή και…

1 μήνα ago

Η ΗUAWEI παρουσίασε τα νέα smartphones και άλλα προϊόντα  σε μία μοναδική εκδήλωση για τους φίλους της μόδας και της τεχνολογίας

Μια εμπειρία διαφορετική από κάθε προηγούμενη έζησαν όσοι παρευρέθηκαν στην εκδήλωση της Huawei, που πραγματοποιήθηκε…

1 μήνα ago

Καλωσορίσατε στο UltraCity, τον νέο δημιουργικό χάρτη του LG UltraGear στο Fortnite

Τα τελευταία δύο χρόνια, ο εικονικός χώρος έχει γίνει ολοένα και πιο σημαντικός για τα…

1 μήνα ago

«Έτερος Εγώ»: Έρχεται o τρίτος κύκλος επεισοδίων με all-star cast σε παραγωγή COSMOTE TV

Με εντυπωσιακό cast επιστρέφει η επιτυχημένη αστυνομική σειρά «Έτερος Εγώ» της COSMOTE TV. Ο τρίτος…

1 μήνα ago

Οι νέες τηλεοράσεις LG επαναπροσδιορίζουν την προβολή και την εμπειρία χρήστη με εξαιρετικές δυνατότητες και τεχνολογίες

H LG αποκάλυψε την πιο προηγμένη και εντυπωσιακή σειρά τηλεοράσεών της, με τις εξαιρετικές τηλεοράσεις…

1 μήνα ago