Αυτά είναι τα Apple AirPods Max – Τα πρώτα over ear ακουστικά της Apple

Τα Apple AirPods Max είναι ένα ζευγάρι premium ακουστικών με active noise cancellation και διάρκεια ζωής μπαταρίας 20 ωρών με τιμή 649€.

Τα Apple AirPods Max έχουν retro σχεδιασμό με μοντέρνες πινελιές. Το σώμα των ακουστικών είναι από ανοξείδωτο ατσάλι με το πάνω μέρος της στέκας να διαθέτει ένα πλέγμα από μαλακό υλικό, το οποίο προσφέρει άνεση και επιτρέπει στο κεφάλι να αναπνέει. Η Apple είναι περήφανη για τον υβριδικό μηχανισμό ο οποίος συνδέει την στέκα με τα ακουστικά, καθώς μπορούν να προσαρμόζονται άνετα σε όλα τα κεφάλια. Η αγαπημένη περιστρεφόμενη κορώνα των apple watch, υπάρχει στο πάνω μέρος του ενός ακουστικού για ρύθμιση της έντασης του ήχου, απάντηση κλήσεων και ενεργοποίηση της Siri.

Τα ακουστικά ενσωματώνουν μαγνήτες 40 χιλιοστών, και έχουν σχεδιαστεί για να προσφέρουν βαθιά μπάσα, ακριβείς ήχους μεσαίας εμβέλειας και καθαρές υψηλές συχνότητες. Υπάρχει επίσης ένας μηχανισμός με διπλούς μαγνητικούς δαχτυλίους νεοδυμίου, ο οποίος δεν αφήνει τον ήχο να παραμορφωθεί ακόμα και στην μέγιστη ένταση. Στα ear cups συναντάμε memory foam μαξιλαράκια, για να προσαρμόζονται τέλεια και για να προσφέρουν καλύτερη απομόνωση από τους εξωτερικούς ήχους.

Τα AirPods Max χρησιμοποιούν Adaptive EQ για να ρυθμίζουν τον ήχο με βάση την εφαρμογή και τη στεγανοποίηση των μαξιλαριών στα αυτιά του χρήστη. Επίσης, μπορούν να μετρήσουν το ηχητικό σήμα που φτάνει στον χρήστη και να προσαρμόσουν τις συχνότητες σε πραγματικό χρόνο.

https://www.youtube.com/watch?v=FXI_-OesT3A

Τα AirPods Max θα είναι διαθέσιμα μετά τις 15 Δεκεμβρίου στην χώρα μας με τιμή στα 649€ ενώ έχουν ανοίξει ήδη οι προπαραγγελίες. Θα κυκλοφορήσουν σε 5 χρώματα που μπορείτε να δείτε στην παρακάτω φωτογραφία :

Δείτε αυτό το βίντεο πριν αγοράσετε iPhone 12 Pro Max :

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
2 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments

[…] δεν είναι δυνατό να επαληθευτεί ως νέα, γνήσια κάμερα Apple σε iPhone 12, iPhone 12 mini, iPhone 12 Pro και iPhone 12 Pro […]