Η LG διακρίνεται στα 2021 CES INNOVATION AWARDS

Πολλές διακρίσεις και φέτος για την LG στην CES 2021. Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, η τεχνολογία OLED στις τηλεοράσεις της LG βραβεύεται ξανά με το CES Best of Innovation Award. Αυτή την φορά στην κατηγορία gaming. Δείτε αναλυτικά τις διακρίσεις της LG στο Δελτίο Τύπου που ακολουθεί :

Η Ένωση Τεχνολογίας Καταναλωτών (Consumer Technology Association – CTA®) αναγνωρίζει τις πρωτοποριακές καινοτομίες στην τεχνολογία και τον σχεδιασμό της LG Electronics (LG) και της απονέμει μία σειρά από 2021 CES® Innovation Awards. Πέρα από το βραβείο ‘Best of Innovation’ για την τεχνολογία LG OLED TV και για την τεχνολογία LG InstaView® Door-in-Door®, η LG θα αναγνωριστεί με ακόμα δεκάδες CES Innovation Awards, τα πιο πολλά βραβεία από κάθε άλλη χρονιά.

Η CES 2021 σηματοδοτεί την 8η συνεχόμενη χρονιά που οι LG OLED τηλεοράσεις, τα soundbars, οι οικιακές συσκευές, τα premium smartphones και πολλά άλλα προϊόντα της εταιρείας λαμβάνουν CES Innovation Award, την επίσημη αναγνώριση της βιομηχανίας για τα πιο καινοτόμα προϊόντα που παρουσιάστηκαν στην CES, την παγκόσμια ‘σκηνή’ της καινοτομίας.

CES Best of Innovation: Για την CES 2021, η τεχνολογία OLED TV της LG αναγνωρίζεται και πάλι με το CES Best of Innovation Award, αυτή τη φορά στην κατηγορία gaming. Η LG, ο αδιαμφισβήτητος παγκόσμιος ηγέτης στις τηλεοράσεις OLED, δημιούργησε μια απαράμιλλη εμπειρία οικιακής ψυχαγωγίας, προσφέροντας το απόλυτο μαύρο, τα πιο ρεαλιστικά χρώματα και έντονη αντίθεση. Για πρώτη φορά, το τμήμα LG Οικιακών Συσκευών έλαβε το ‘CES Best of Innovation Award’ για την τεχνολογία του ψυγείου LG InstaView Door-in-Door η οποία επιτρέπει στους χρήστες να βλέπουν το περιέχομενο του ψυγείου, διατηρώντας το φαγητό φρέσκο, επιτυγχάνοντας παράλληλα την τέλεια ισορροπία μεταξύ σχεδιασμού και λειτουργικότητας. Το ψυγείο είναι, επίσης, εξοπλισμένο με πρωτοποριακή τεχνολογία αναγνώρισης φωνής.

LG Home Entertainment: Αξιοσημείωτα για το 2021 είναι τα πιο πρόσφατα προϊόντα ψυχαγωγίας της LG, όπως οι LG OLED, LG NanoCell και NEXTGEN τηλεοράσεις, καθώς και τα ακουστικά TONE Free. Περισσότερες λεπτομέρειες για τα συγκεκριμένα προϊόντα οικιακής ψυχαγωγίας της LG θα ανακοινωθούν κατά τη διάρκεια της CES τον Ιανουάριο.

LG Οικιακές Συσκευές: Τα βραβεία καινοτομίας CES 2021 θα απονεμηθούν και σε νέες LG οικιακές συσκευές όπως το LG InstaView Door-in-Door, τη λύση της ενιαίας μονάδας πλυντηρίου WashTower™ που καταλαμβάνει το μισό χώρο ενώ δέχεται πολύ μεγάλα φορτία, την LG CordZeroThinQ Vacuum και άλλες λύσεις φροντίδας ρούχων, συμπεριλαμβανομένου του PuriCare Wearable Air Purifier που θα ανακοινωθούν στην CES.

LG Κινητή τηλεφωνία: Ανάμεσα στα κορυφαία CES Innovation Awards της LG για τις συσκευές κινητής τηλεφωνίας ξεχωρίζει το πρωτοποριακό LG WING, το πρώτο περιστρεφόμενο smartphone 5G στον κόσμο. Με P-OLED FullVision οθόνη 6,8 ιντσών από άκρη σε άκρη που περιστρέφεται δεξιόστροφα στις 90 μοίρες και αποκαλύπτει μια δεύτερη οθόνη OLED 3,9 ιντσών, το πρώτο smartphone του LG Explorer Project προσφέρει μια συναρπαστική, νέα εμπειρία πολλαπλών οθονών σε δίκτυα 5G. To CES 2021 Innovation Award έλαβε επίσης το LG VELVET, το οποίο διαθέτει οθόνη OLED Cinematic FullVision 6,8 ιντσών, ευέλικτες κάμερες και ισχυρές ταχύτητες 5G σε εξαιρετική τιμή.

LG Business Solutions: Οι καινοτόμες IT λύσεις της LG αναγνωρίζονται στην CES 2021 τόσο για την εργασία, όσο και για gaming. Τo δημοφιλές gaming monitor UltraGear της LG και οι οθόνες UltraWide έχουν την τιμητική τους, όπως και ο φορητός υπολογιστής LG gram 17 και ο προβολέας CineBeam Laser 4K.

CES Innovation Awards: Το πρόγραμμα CES Innovation Awards είναι ένας ετήσιος διαγωνισμός από την CTA, που τιμά τον εξαιρετικό σχεδιασμό και τη μηχανική των καταναλωτικών ηλεκτρικών προϊόντων σε 28 κατηγορίες. Το πρόγραμμα αναγνωρίζει με τιμητικές διακρίσεις πολλαπλές κατηγορίες καταναλωτικών προϊόντων τεχνολογίας και ξεχωρίζει αυτές με την υψηλότερη βαθμολογία σε κάθε μία κατηγορία. Μια κορυφαία κριτική επιτροπή που απαρτίζεται από ειδικούς εμπειρογνωμόνες της βιομηχανίας, συμπεριλαμβανομένων μελών από μέσα μαζικής ενημέρωσης, σχεδιαστές, μηχανικούς και άλλους, εξέτασε τις συμμετοχές που βασίζονται στα τεχνικά χαρακτηριστικά, στην αισθητική, τον σχεδιασμό, τη λειτουργικότητα και την προτίμηση των καταναλωτών.

Η ολοκληρωμένη λίστα των CES 2021 Innovation Awards της LG θα ανακοινωθεί στη σχετική συνέντευξη τύπου της εταιρείας LG στις 08:00 EST στις 11 Ιανουαρίου 2021 την οποία μπορείτε να παρακολουθήσετε στον ιστότοπο της CES. Για το 2021, οι ηγέτες της βιομηχανίας θα συναντηθούν διαδικτυακά στις 11-14 Ιανουαρίου εγκαινιάζοντας την καινοτομία του μέλλοντος που θα οδηγήσει στην εξελισσόμενη τεχνολογία. H πρώτη all-digital CES 2021 θα είναι μια πλατφόρμα για την κυκλοφορία των προϊόντων, την αλληλεπίδραση με παγκόσμια brands και τον καθορισμό του μέλλοντος της βιομηχανίας, επιτρέποντας στην τεχνολογική κοινότητα να μοιράζεται με ασφάλεια ιδέες και να παρουσιάσει τα προϊόντα που θα διαμορφώσουν το μέλλον μας.

Πηγή : Δελτίο Τύπου LG Electronics

Μοιραστείτε το

Σχετικές δημοσιεύσεις

Μία άποψη για το “Η LG διακρίνεται στα 2021 CES INNOVATION AWARDS”

  1. […] τηλεοράσεων του 2021 κατά τη διάρκεια της εικονικής εκδήλωσης CES 2021 και τώρα η εταιρεία ανακοινώνει την έναρξη της […]

Αφήστε ένα σχόλιο