Η Epic Games αποχαιρετά το 2020 χαρίζοντάς μας ένα παιχνίδι με δεινόσαυρους. Ο λόγος για το Jurassic World Evolution. Καλείστε να δημιουργήσετε το δικό σας Jurassic World και να αναλάβετε την λειτουργία των θρυλικών νησιών Muertes.

Δημιουργήστε το δικό σας Jurassic World, με το Jurassic World Evolution. Αναλάβετε τη λειτουργία των θρυλικών νησιών του αρχιπελάγους Muertes και φέρτε το θαύμα, την μεγαλειότητα και τον κίνδυνο των δεινοσαύρων στη ζωή. Κατασκευάστε για χάρη της Επιστήμης, της Ψυχαγωγίας ή της Ασφάλειας σε έναν αβέβαιο κόσμο όπου η ζωή βρίσκει πάντα τον τρόπο να υπάρχει. Δημιουργήστε δεινοσαύρους που σκέφτονταιαισθάνονται και αλληλεπιδρούν έξυπνα με τον κόσμο γύρω τους. Παίξτε με την ίδια τη ζωή, για να δώσετε στους δεινόσαυρους σας μοναδικές συμπεριφορές, γνωρίσματα και εμφανίσειςκαι να επωφεληθείτε από αυτά για να χρηματοδοτήσετε την παγκόσμια αναζήτηση για το χαμένο DNA των δεινοσαύρων.

Ελέγξτε τις εγκαταστάσεις με έξυπνα εργαλεία διαχείρισης ή πηγαίνετε κοντά στη δράση για να αντιμετωπίσετε τις προκλήσεις, στο έδαφος ή στον αέρα. Αναπτύξτε τα νησιά σας και πραγματοποιήστε το δικό σας ταξίδι σε μια ολοκαίνουργια ιστορία που περιλαμβάνει διάσημους χαρακτήρες από όλο το franchise και δεκαετίες επιστημονικής γνώσεις για τους δεινοσαύρους, στα χέρια σας. Η Jurassic World Evolution είναι ένα νέο κεφάλαιο στην επίσημη μυθολογία της σειράς, που σας κάνει υπεύθυνο για τον πιο διάσημο τουριστικό προορισμό του κινηματογράφου.

Μπορείτε να κατεβάσετε το Jurassic World Evolution από εδώ , το οποίο θα είναι διαθέσιμο μέχρι 01/01 στις 18:00.

https://displayer.gr/news/xbox_prosfores_xristougennwn/