Η LG θα παρουσιάσει μια OLED 48 ιντσών στην CES 2021, η οποία θα είναι bendable(θα μπορεί να κάμπτεται). Δηλαδή, θα μπορεί ο χρήστης να επιλέγει όποτε θέλει αν η οθόνη της τηλεόρασης θα είναι κυρτή ή αν θα είναι επίπεδη, ανάλογα με την χρήση που θα κάνει. Θα μπορεί για παράδειγμα να επιλέγει κυρτή οθόνη για να παίξει games και μετά θα μπορεί να επιλέγει να γίνει επίπεδη η οθόνη για παρακολούθηση τηλεόρασης. Η LG αναφέρει ότι η οθόνη της θα είναι εξαιρετικά λεπτή σαν το πάχος ενός χαρτιού και θα μπορεί να λυγίζει έτσι ώστε να αποκτάει καμπυλότητα. Στα υπόλοιπα χαρακτηριστικά της, θα διαθέτει ρυθμό ανανέωσης 120Hz και χρόνο απόκρισης 0.1 ms.

Όσον αφορά τον ήχο της νέας LG bendable OLED TV, δεν θα διαθέτει ηχεία, και ο ήχος θα παράγεται μέσα από την οθόνη της τηλεόρασης. Θα υπάρχει ένα σύστημα στην πλάτη της τηλεόρασης το οποίο θα παράγει μικροδονήσεις στο panel και με αυτό τον τρόπο θα δημιουργούνται ηχητικά κύματα. Η οθόνη της τηλεόρασης θα είναι παράλληλα και το ηχείο, σαν την τεχνολογία Acoustic Surface της SONY.

Περισσότερα για την Lg Bendable OLED TV, θα μάθουμε στις 11 Ιανουαρίου όπου θα ξεκινήσει η LG να παρουσιάζει τα νέα της προϊόντα στην CES 2021.

Πηγή

https://displayer.gr/news/lg_48_cx_oled/