Το επανασχεδιασμένο εσωτερικό του Tesla Model S με οθόνη 17 ιντσών!

Στην ανακοίνωση εσόδων της, η Tesla έδωσε στην δημοσιότητα και κάποιες φωτογραφίες από το νέο εσωτερικό του Tesla Model S.

Όπως είχαμε δει και στο βίντεο που είχε κάνει ο Βασίλης Σαριπανίδης και πρώτα Tesla είχα καταφτάσει τον προηγούμενο μήνα στην χώρα μας.

Στο μπροστινό μέρος του αυτοκινήτου, υπάρχει μια τεράστια οθόνη 17 ιντσών, τοποθετημένη οριζόντια και κοφτό τιμόνι. Στο πίσω μέρος, το Tesla Model S περιλαμβάνει μια οθόνη για τους επιβάτες. Ανεξάρτητα από την οθόνη στην οποία βρίσκεστε, η Tesla υποστηρίζει ότι θα έχετε πρόσβαση σε ένα σύστημα ψυχαγωγίας με 10 teraflops επεξεργαστικής ισχύς. Αυτό είναι αρκετό για να τρέξετε παιχνίδια όπως το Witcher 3!

Σε άλλα χαρακτηριστικά, η πιο ενδιαφέρουσα έκδοση του Tesla Model S είναι η Plaid+ η όποια πέρα της μεγάλης αυτονομίας που μπορεί να προσφέρει, σύμφωνα με την Tesla 840χλμ, η τελική της ταχύτητα μπορεί να φτάσει τα 320χλμ/ωρα. Επίσης η ανακοίνωση της Tesla αναφέρει ότι η ιπποδύναμη του συγκεκριμένου μοντέλου είναι στα 1020 άλογα ενώ η επιτάχυνση από 0-100 γίνεται σε 2,1 δευτερόλεπτα!!

Προφανώς η τιμή της δεν είναι και η οικονομικότερη, αφού η έκδοση Long Range ξεκινάει από τα 90.990€, ενώ η έκδοση Plaid+ φτιάνει τα 140.990€!

Η παραγωγή στο νέο μοντέλο θα ξεκινήσει πριν από το τέλος του πρώτου τριμήνου του 2021.  Μπορείτε να παραγγείλετε τα νέα Model S και Model X μέσω του ιστότοπου της Tesla τώρα , με παραδόσεις να αναμένονται τον Απρίλιο.

Πηγή: Tesla

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments