5 λόγοι για να κάνετε εγκατάσταση το Signal στο Smartphone σας

Μετά από το tweet του Elon Musk να κάνουμε εγκατάσταση το Signal, πολλοί μπήκαν στην διαδικασία να το κατεβάσουν και να δοκιμάσουν την εφαρμογή.

Ωστόσο αρκετοί δεν την γνωρίζουν ακόμα, πράγμα που είναι λάθος!

Εμείς στο displayer την δοκιμάσαμε και θα σας παρουσιάσουμε τους 5 λόγους για να το κάνετε εγκατάσταση και να αντικαταστήσετε τα υπόλοιπα messenging apps!

Προσωπικά δεδομένα

Το Signal είναι μια εφαρμογή που δεν έχει από πίσω κάποια μεγάλη εταιρία που να εκμεταλλεύεται τα προσωπικά σου δεδομένα για την διαφημιστική χρήση της. Είναι μια μη κερδοσκοπική εταιρία που συντηρείτε αποκλειστικά από τις χορηγίες των χρηστών του! Πρακτικά το Signal δεν συλλέγει κανένα δεδομένο.

Ανοιχτού κώδικα/ Open Source

Το Signal σε αντίθεση με άλλες εφαρμογές είναι ανοιχτού κώδικα, που πάει να πει, ότι μπορεί ο καθένας να έχει πρόσβαση στο πηγαίο κώδικα της εφαρμογής και να συνεισφέρει ή και να ελέγξει το πως λειτουργεί η εφαρμογή. Το project της εφαρμογής μπορείτε να το βρείτε στο GitHub.

Κρυπτογράφηση

Το Signal προσφέρει κρυπτογράφηση από άκρο σε άκρο. Αυτό θα πει ότι οι συνομιλίες μπορούν να διαβαστούν αποκλειστικά από τα άτομα που είναι στην συνομιλία. Κανένας τρίτος δεν μπορεί να έχει πρόσβαση στις συνομιλίες ακόμα και από την ίδια την Signal. Για την ακρίβεια η ίδια η Signal έχει δημιουργήσει ένα πρωτόκολλο κρυπτογράφησης γι αυτόν τον σκοπό. Σε αντίθεση με άλλες εφαρμογές που συλλέγουν αρκετά έως υπερβολικά στοιχεία από τις συνομιλίες. Ακόμα και ανάλυση φωτογραφιών σε κάποιες περιπτώσεις.

Συλλογή στοιχείων από εφαρμογές messenging

Ελκυστικό UI

Το Signal πέρα από τον σεβασμό στα προσωπικά δεδομένα άλλα και την ιδιωτικότητα είναι και πολύ καλά σχεδιασμένο. Έχει ένα πολύ ελκυστικό design και φιλικό προς τον χρήστη. Μεταξύ άλλον στις συνομιλίες μπορείς να προσθέσεις αντιδράσεις, να συμμετάσχουν έως 1000 άτομα στην ίδια συνομιλία άλλα και μέχρι 8 άτομα σε βίντεο κλήση! Η ποιότητα των βίντεο άλλα και τον φωτογραφιών είναι πολύ καλές και δεν δέχονται μεγάλη συμπίεση σε σχέση με άλλες εφαρμογές μηνυμάτων.

Πολλαπλές πλατφόρμες

Το SignaΙ είναι διαθέσιμο σε όλες τις πλατφόρμες, Android, iPhone, iPad, όπως επίσης Windows, MacOS και Linux. Οπότε μιλάμε για ένα πλήρες σύστημα μηνυμάτων για όλες σου τις συσκευές.

Μην περιμένεις άλλο! Κάνε εγκατάσταση το Signal και απόλαυσε συνομιλίες και φωτογραφίες με τους φίλους σου, χωρίς να χρειάζεται να τις συλλέγει κάποιος τρίτος!

Πηγή: displayer, Signal

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments