Νέα ασύρματα ηχεία SRS-RA5000 και SRS-RA3000 από τη Sony

Η Sony ανακοινώνει δυο νέα ασύρματα ηχεία- τα SRS-RA5000 και τα SRS-RA3000 – για μία premium, ακουστική εμπειρία, που μπορείτε να απολαύσετε οπουδήποτε στο σπίτι. Εξοπλισμένα με τις τεχνολογίες τρισδιάστατου ήχου της Sony, τα ηχεία αυτά δημιουργούν ατμοσφαιρικό ήχο που γεμίζει το χώρο σας.  Η τεχνολογία Immersive Audio Enhancement, ένας μοναδικός αλγόριθμος της Sony, μπορεί να μεταμορφώσει τον στερεοφωνικό ήχο δυο καναλιών από οποιοδήποτε αγαπημένο σας κομμάτι, γεμίζοντας το χώρο σας με ήχο και βελτιώνοντας ακόμα περισσότερο την ακουστική σας εμπειρία.

Τα RA5000 έρχονται, επίσης, με πιστοποίηση Hi-Res Audio, για κορυφαία ποιότητα ήχου μέσω αναπαραγωγής ήχου υψηλής ανάλυσης. Τα RA5000 αποτελούνται από τρία ηχεία στραμμένα προς τα πάνω που διαχέουν τη μουσική κάθετα, ενώ τρία ηχεία στη μέση διαχέουν τον ήχο οριζόντια. Πάρα το μικρό τους μέγεθος, τα ηχεία ενισχύονται από τους μαγνήτες νεοδυμίου με υψηλά επίπεδα μαγνητισμού και το διάφραγμα από MRC (Mica Reinforced Cellular), που τους προσφέρει ένταση, ενώ διατηρούν τη συμπαγή τους διάσταση. Επίσης, πλαισιώνονται από ένα subwoofer, το οποίο γεμίζει το δωμάτιο με πλούσιο, δυνατό μπάσο.

Τα RA3000 προσφέρουν ήχο προς όλες τις κατευθύνσεις με βαθύ μπάσο, αξιοποιώντας ένα ηχείο πλήρους φάσματος, έναν διαχυτή που «απλώνει» τον ήχο προς όλες τις κατευθύνσεις εντός του δωματίου και έναν διπλό passive radiator για την παραγωγή βαθύ μπάσου. Τα ακτινωτά tweeter σχηματίζουν ένα κύμα με ανοδική κίνηση, χαρίζοντας καθετότητα στον ήχο και συνεπώς προσφέροντας μία πραγματικά καθηλωτική εμπειρία.

Τα RA5000 και τα RA3000 είναι συμβατά με συσκευές που δέχονται φωνητικές εντολές μέσω Chromecast για το Google Assistant, και με συσκευές που συνεργάζονται με Amazon Alexa, ώστε να μπορείτε να χειριστείτε τη μουσική σας, χρησιμοποιώντας απλά τον αγαπημένο σας ψηφιακό βοηθό. Μπορείτε να ελέγχετε τα ηχεία από οποιοδήποτε σημείο του σπιτιού σας μέσω της εφαρμογής “Sony Music Centre” στο κινητό σας, ή οποία σάς επιτρέπει να προσαρμόσετε διαφορετικές ρυθμίσεις, ώστε να δημιουργήσετε μια εξατομικευμένη ακουστική εμπειρία για εσάς και την οικογένειά σας.

Τα SONY RA5000 και RA3000 μπορούν να συνδεθούν ασύρματα στις συμβατές τηλεοράσεις BRAVIA, βελτιώνοντας την ακουστική απόδοση της τηλεόρασής σας, και κάνοντας ακόμα πιο κινηματογραφική την προβολή ταινιών. Και τα δύο ηχεία συνδέοντα σε Wi-Fi, έχουν τεχνολογία Bluetooth, και NFC, είναι συμβατά με το Spotify Connect και έχουν ενσωματωμένο Chromecast.

Τα μοντέλα SRS-RA5000 και SRS-RA3000 θα είναι διαθέσιμα από τον Μάρτιο του 2021.

Πηγή : Δελτίο Τύπου Sony Hellas

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments