books/e-books

474 Ερωτήσεις που χρειάζεται να κάνεις στη ζωή σου – Ένα e-book που τις απαντήσεις τις δίνεις εσύ

Πόσο μεγάλη σημασία έχει για εσένα να βρεις τις απαντήσεις στα ερωτήματα της ζωής σου;
Σε καθημερινή βάση, άπειρα ερωτήματα μας κατακλύζουν για το πιο μικρό έως το πιο μεγάλο πράγμα εκεί έξω. Ερωτήσεις που πολλές φορές δε συγκρατούμε και χάνουμε, χωρίς να κάνουμε ένα βήμα παραπάνω, χωρίς να αναστοχαστούμε με βάση αυτές.

Κάθε άνθρωπος που σέβεται τον εαυτό του, τους ανθρώπους, τη ζωή και αναζητά απαντήσεις σε θεμελιώδεις έννοιες, οι οποίες αφορούν στη φιλία, τη δικαιοσύνη, τη σωφροσύνη και την αυτογνωσία ή ίσως ψάχνει μια νέα προοπτική και τρόπο θέασης της ζωής, δε θα μπορέσει να μείνει μακριά από αυτό το βιβλίο. Ένα βιβλίο, που μας δείχνει τον δρόμο προς τα κατάλληλα ερωτήματα και όχι τις σωστές απαντήσεις. Γιατί, σύμφωνα με τον συγγραφέα του βιβλίου, Κωνσταντίνο Κράστεβ, πιο σπουδαία είναι η ερώτηση που σε προβληματίζει, παρά η απάντηση που σε κατευθύνει και σε αποπροσανατολίζει από τον εαυτό σου τελικά.


Κάθε άνθρωπος εκεί έξω, έχει ανάγκη από τα κατάλληλα ερεθίσματα, για να βρει τον δρόμο του και να φτάσει στην προσωπική του αλήθεια, όποια και αν είναι αυτή.
Μέσα στις σελίδες του βιβλίου 474, ίσως καταφέρεις να απελευθερωθείς, να βάλεις τάξη στο χάος μέσα στην ψυχή και το μυαλό σου και να φέρεις σε μία σειρά όλες εκείνες τις ανάκατες σκέψεις, που σε μπερδεύουν. Αυτό το βιβλίο περιέχει ερωτήσεις και μόνο ερωτήσεις, τόσο ριζωμένες μέσα μας, και αν απαντήσουμε σοβαρά και υπεύθυνα σε αυτές, θα μπορέσουμε να αλλάξουμε τη ζωή μας, και τα λόγια μας θα γίνουν τα φίλτρα με τα οποία θα κοιτάμε τον κόσμο γύρω μας.

“Χρειάζεται να προβληματιστείς αρκετά και να έχεις όρεξη να αναζητήσεις τις απαντήσεις, ακριβώς όπως αναζήτησα και εγώ όλες εκείνες τις ερωτήσεις για σένα. Όσο πιο πολύ ψάξεις τόσα περισσότερα θα βρεις, σημεία που δε φανταζόσουν. Ένα ταξίδι χιλίων χιλιομέτρων ξεκινά πάντοτε με ένα βήμα. Και στην προκειμένη περίπτωση είναι μια ερώτηση.
Τελικά, γιατί, πώς και τι;
Εύχομαι να το απολαύσεις και να βρεις τις απαντήσεις που αναζητάς εδώ και καιρό.”

~ Κωνσταντίνος Κράστεβ

“474” Ερωτήσεις που χρειάζεται να κάνεις στη ζωή σου.

Ένα E-book που τις απαντήσεις τις δίνεις εσύ.

Discount code 20%: SMILE
(Μέχρι την Πέμπτη 25 Μαρτίου)

Link : https://payhip.com/b/cjvV

Ο συγγραφέας Κωνσταντίνος Κράστεβ ξεκινά το παρθενικό του ταξίδι στον κόσμο της νόησης, με την ελπίδα να προβληματίσει τους αναγνώστες του, με απλά και πολύπλοκα ερωτήματα, να τους αφυπνίσει και να τους δημιουργήσει ένα αίσθημα συγκίνησης, ικανό να εμπνεύσει και να ανυψώσει το ηθικό τους.

Κωνσταντίνος Ράντελερ

Βρίσκομαι στον χώρο της τεχνολογίας - σε διάφορες θέσεις επαγγελματικά - από το 2009. Ειδικότητά μου, οι τηλεοράσεις. Μου αρέσει οποιαδήποτε συσκευή παράγει ήχο και εικόνα. Θέλω να πιάνω στα χέρια μου κάθε λογής gadget και να ανοίγω πρώτος την συσκευασία από κάθε νέο τεχνολογικό προϊόν και να το δοκιμάζω. Παίζω video games, βλέπω ταινίες και σειρές, και παρακολουθώ με τις ώρες ποδόσφαιρο. Ναι, όλα μου τα ενδιαφέροντα, έχουν να κάνουν με τηλεόραση! Έλα στην παρέα μας, γίνε και εσύ displayer!

Κοινοποίηση
Δημοσιεύτηκε από
Κωνσταντίνος Ράντελερ

Πρόσφατα Άρθρα

Logitech G FITS : Τα νέα True Wireless Gaming Earbuds από τη Logitech G

Η Logitech G, μια μάρκα της Logitech και κορυφαία καινοτόμος εταιρεία τεχνολογιών και εξοπλισμού gaming,…

10 μήνες Πριν

Η νέα σειρά Samsung Galaxy S23 είναι σχεδιασμένη για premium εμπειρία σήμερα και στο μέλλον

Η Samsung παρουσίασε τα Galaxy S23 Ultra, Galaxy S23+ και Galaxy S23, σηματοδοτώντας μια νέα…

10 μήνες Πριν

Είστε ερωτευμένοι; Μείνετε «συνδεδεμένοι…» με τα Huawei GT3 smartwatches, Elite και Gold edition!

Γιατί να μην γιορτάσετε την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, με ένα δώρο που διαρκεί; Η HUAWEI…

10 μήνες Πριν

HUAWEI WATCH D: Το πραγματικό smartwatch πιεσόμετρο διαθέσιμο από σήμερα 19 Δεκεμβρίου!

Το πραγματικό smartwatch πιεσόμετρο HUAWEI WATCH D, για παρακολούθηση αρτηριακής πίεσης, αλλά και ηλεκτροκαρδιογραφήματος (ECG),…

12 μήνες Πριν

BeReal: Το νέο Social Media που σε θέλει όπως είσαι.

Το BeReal θα μπορούσε να πει κανείς ότι είναι μία αντί Instagram πλατφόρμα, όπου πρακτικά…

1 έτος Πριν

Elon Musk Twitter: Επιστρέφει το μπλε σύμβολο επιβεβαίωσης

Ο δισεκατομμυριούχος Elon Musk δήλωσε την Τρίτη ότι η συνδρομητική υπηρεσία Twitter Blue θα επαναλειτουργήσει…

1 έτος Πριν