Εάν ψάχνεσαι γενικά για μια καλή συσκευή και με αρκετά δυνατά χαρακτηριστικά και αναρωτιέσαι τι κινητό να πάρω μέχρι 850 ευρώ περίπου τότε είσαι στο σωστό μέρος!

Η συγκεκριμένη κατηγορία είναι για τους χρήστες που θέλουν να δώσουν κάποια χρήματα και να πάρουν ένα κινητό που θα τους εξυπηρετήσει κάποια χρόνια χωρίς κολλήματα.

Apple iPhone 12 (64GB)

Apple iPhone 12

Ίσως η καλύτερη επιλογή σε αυτά τα λεφτά. Το νέο iPhone 12 είναι εξοπλισμένο με τον καλύτερο επεξεργαστή φορητής συσκευής, τον A14 bionic, μεγάλη αυτονομία μπαταρίας αν και μικρής χωρητικότητας, μόλις 2815mAh, ωστόσο είναι ικανή να σας βγάλει μια μέρα βαριάς χρήσης χωρίς κανένα θέμα.

Οθόνη 6,1 ιντσών τεχνολογίας Super Retina XDR OLED και ένα σετ καμερών 12mp η κάθε μια, με πολύ καλές επιδώσεις σε όλες τις φωτιστικές συνθήκες. Θα το βρείτε περίπου στα 850 με 900 ευρώ, ανάλογα με την έκπτωση που θα έχει εκείνη την περίοδο.

OnePlus 8 Pro (128GB)

OnePlus 8 Pro

Η καλύτερη επιλογή σε Android (προσωπική γνώμη) γιατί μας προσφέρει χαρακτηριστικά ναυαρχίδας σε πολύ καλή τιμή. Ότι πιο κοντά σε stock Android χωρίς πολλά πολλά και με ταχύτητα που δεν συναντάμε σε άλλη συσκευή android! Snapdragon 865, 8Gb RAM, 6,78″ οθόνη τεχνολογίας AMOLED Fluid Display και με ρυθμό ανανέωσης 120Hz είναι μερικά από τα πολλά χαρακτηριστικά που καθιστούν τον Oneplus 8 Pro ένα Flagship Killer. Θα το βρείτε στην τιμή των 750 με 800 ευρώ περίπου.

Xiaomi Mi 11 (256GB)

Xiaomi Mi 11

Το Xiaomi Mi 11 είναι χωρίς καμία αμφιβολία το μοναδικό Αndroid κινητό της κατηγορίας με Snapdragon 888, τον καλύτερο επεξεργαστή για Android συσκευές και την καλύτερη διαχείριση μπαταρίας. Μια ολοκληρωμένη συσκευή και από θέμα κάμερας αλλά και από θέμα τεχνικών χαρακτηριστικών, 8GB RAM και 4600 mAh με υποστήριξη ταχείας φόρτισης στα 55W.

Οθόνη 6,81″ τεχνολογίας AMOLED και με ρυθμό ανανέωσης 120hz καθηστά ομαλή και απρόσκοπτη εμπειρία σέ όλη την συσκευή.

Η κύρια κάμερα του κινητού είναι 108Mp με πολύ καλή απόδοση σε όλες τις φωτιστικές συνθήκες, και ο Υπερευρυγώνιος φακός με αισθητήρα 13MP είναι και αυτός πολύ ικανός. Το συγκεκριμένο κινητό θα το βρούμε στα 850 με 890 ευρώ, ανάλογα την έκπτωση που θα έχει την εκάστοτε περίοδο.

Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνετε όλα τα νέα πρώτοι!

Samsung Galaxy S21 128GB

Samsung Galaxy S21

Μια αρκετά συμπαθητική συσκευή από την Samsung με πολύ καλή οθόνη και δυνατότητες στην κάμερα του. Θα μπορούσαμε να πούμε ότι είναι μια καλή επιλογή σε Android αφού η Samsung ανέφερε επίσημα ότι οι νέες τις συσκευές θα έχουν υποστήριξη για 4 χρόνια με νέες αναβαθμίσεις.


Στα τεχνικά χαρακτηριστικά το Samsung Galaxy S21 έχει τον επεξεργαστή της Samsung, Exynos 2100, 8GB RAM και μπαταρία 4000mAh. Οθόνη 6,2″ τεχνολογίας Dynamic AMOLED 2X και ρυθμό ανανέωσης 120hz.

Οι κάμερες του κινητού είναι πολύ ικανές, με τον κύριο φακό και υπερευρυγώνιος να έχουν αισθητήρα 12Mp ενώ ο τηλεφακός, να είναι στα 64Mp για καλύτερο digital zoom.
Το συγκεκριμένο κινητό θα το βρούμε περίπου στα 850 με 900 ευρώ, ανάλογα την έκπτωση που θα έχει την εκάστοτε περίοδο.

Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνετε όλα τα νέα πρώτοι!

Samsung Galaxy Note 20 (256GB)

Samsung Galaxy Note 20

Μια καλή επιλογή σε Android αφού όπως αναφέραμε και παραπάνω οι νέες τις συσκευές θα έχουν υποστήριξη για 4 χρόνια με νέες αναβαθμίσεις.
Στα τεχνικά χαρακτηριστικά το Samsung Galaxy Note 20 έχει τον επεξεργαστή της Samsung, Exynos 990, 8GB RAM και μπαταρία 4300mAh. Οθόνη 6,7″ τεχνολογίας Super AMOLED Plus.

Οι κάμερες του κινητού είναι πολύ ικανές, με τον κύριο φακό και υπερευρυγώνιος να έχουν αισθητήρα 12Mp ενώ ο τηλεφακός, να είναι στα 64Mp για καλύτερο digital zoom, περίπου το ίδιο με αυτό που συναντήσαμε και στο Samsung Galaxy S21. Το Samsung Galaxy Note 20 είναι μια καλή επιλογή για κάποιον που θα ήθελε το S pen της Samsung.
Σε διαφορετική περίπτωση το Samsung Galaxy S21 είναι αρκετά καλύτερη συσκευή. Θα το βρείτε περίπου στα 830 με 899, ανάλογα την έκπτωση που θα έχει την εκάστοτε περίοδο.

Οπότε νομίζω να καλύψαμε τα ερωτήματα σου σχετικά με το τι κινητό να πάρω μέχρι 850 ευρώ.
Παρακάτω θα βρείτε και τα υπόλοιπα άρθρα μας σχετικά με την αγορά κινητού και τα διαθέσιμα Budget
.

Τι κινητό να πάρω μέχρι 200 ευρώ;

Γενικά η συγκεκριμένη κατηγορία είναι για χρήστες που δεν έχουν μεγάλες απαιτήσεις από το κινητό. Είναι κατά βάση για κλήσεις, λίγο σερφάρισμα στο ιντερνετ και ελαφριά παιχνιδάκια. Στον παρακάτω οδηγό μπορείτε να βρείτε τις καλύτερες επιλογές σε κινητά 200 ευρώ.

Τι κινητό να πάρω μέχρι 300 ευρώ;

Είναι μια κατηγορία που πλέον συναντάς καλούς επεξεργαστές με οθόνες 90Hz για smouth gaming, και σχετικά καλές κατασκευές από θέμα υλικών.
Στον παρακάτω οδηγό μπορείτε να βρείτε τις καλύτερες επιλογές σε κινητά 300 ευρώ.

Tι κινητό να πάρω μέχρι 450 ευρώ;

Θα το πρότεινα σε κάποιον που θα ήθελε να δώσει κάτι παραπάνω από 300 ευρώ και να πάρει μια συσκευή με αρκετά καλές επιδόσεις gaming, κάμερα, και OLED οθόνη με High refresh rate. Πλέον εδώ θα βρούμε πολύ καλές κατασκευές κινητών, με γυαλί και αλουμίνιο σε κάποιες περιπτώσεις. Στον παρακάτω οδηγό μπορείτε να βρείτε τις καλύτερες επιλογές σε κινητά 450 ευρώ.

Τι κινητό να πάρω μέχρι 850 ευρώ;

Η συγκεκριμένη κατηγορία είναι για τους χρήστες που θέλουν να δώσουν κάποια χρήματα και να πάρουν ένα κινητό που θα τους εξυπηρετήσει κάποια χρόνια χωρίς κολλήματα. Δείτε περισσότερα εδώ!

Τι κινητό Samsung να πάρω;

O μεγαλύτερος κατασκευαστής κινητών είναι σίγουρα μια καλή επιλογή σε Smartphone. Εδώ μπορείτε να βρείτε τις καλύτερες επιλογές σε κινητά Samsung

Τι κινητό Huawei να πάρω;

Αν και με το μπανάρισμα που έχει η Huawei και πλέον δεν διαθέτει Google Services, μπορείτε ακόμα να βρείτε πολύ καλές επιλογές σε κινητά Huawei.
Στον παρακάτω οδηγό θα βρείτε τις καλύτερες.

Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνετε όλα τα νέα πρώτοι!