Με τη λειτουργία “Να δω κάτι”, το Netflix κάνει όλη τη δουλειά για εσάς

Ορισμένες φορές, πολύ απλά δεν θέλουμε να πάρουμε μια απόφαση. Μια Παρασκευή βράδυ μετά από μια δύσκολη εβδομάδα στη δουλειά. Ένα γεμάτο ψυγείο, αλλά τίποτα δεν μας κάνει αίσθηση. Μια κινηματογραφική βραδιά για την οποία η οικογένεια δεν συμφωνεί σε τίποτα. Τα έχουμε περάσει όλοι.

Ορισμένες φορές, θέλουμε απλώς να ανοίξουμε το Netflix και να ταξιδέψουμε σε μια καινούργια ιστορία. Για τον λόγο αυτό, το Netflix δημιούργησε τη λειτουργία “Να δω κάτι”, μια νέα, συναρπαστική δυνατότητα που μας επιτρέπει να χαλαρώνουμε και απλώς να παρακολουθούμε. 

Πατώντας το κουμπί “Να δω κάτι”, βλέπετε στη στιγμή μια σειρά ή μια ταινία που το Netflix ξέρει ότι θα σας αρέσει, με βάση όσα έχετε παρακολουθήσει στο παρελθόν. Με ένα ακόμα κλικ, μεταβαίνετε στο “Να δω κάτι άλλο” και βλέπετε:

  • Μια ολοκαίνουργια σειρά ή ταινία,
  • Μια σειρά ή ταινία που παρακολουθείτε ήδη,
  • Μια σειρά ή ταινία από τη λίστα σας ή
  • Μια σειρά ή ταινία που δεν έχετε τελειώσει και ίσως θέλετε να συνεχίσετε.
Play Something

Για να σας διευκολύνει, το Netflix σας δίνει τη δυνατότητα να βρίσκετε το “Να δω κάτι” με πολλούς τρόπους στην τηλεόρασή σας:

  • Κάτω από το όνομα του προφίλ σας
  • Στη δέκατη σειρά της αρχικής σελίδας σας στο Netflix
  • Στο μενού περιήγησης στα αριστερά της οθόνης 

Για τα μέλη που χρησιμοποιούν λογισμικά ανάγνωσης οθόνης, το “Να δω κάτι” υποστηρίζει πλήρεις λειτουργίες κειμένου σε ομιλία (TTS). Για να ανακαλύψετε την επόμενη αγαπημένη σας ταινία ή σειρά με το “Να δω κάτι” μέσω TTS, επισκεφθείτε την ενότητα Προσβασιμότητα του Κέντρου βοήθειας για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πώς θα ενεργοποιήσετε τη λειτουργία μέσω των ρυθμίσεων της συσκευής της τηλεόρασής σας. 

Ψάχνοντας την επόμενη ιστορία που θα δείτε, μπορείτε να αφήσετε την ίδια την ιστορία να βρει εσάς. Είτε έχετε διάθεση για κάτι νέο ή για κάτι γνώριμο, πατήστε απλώς το “Να δω κάτι” και αφήστε το Netflix να κάνει την υπόλοιπη δουλειά. Εύκολα. 

Δελτίο Τύπου Netflix

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments