Είτε πρόκειται για μια μεγάλη πτήση ή για μια μετακίνηση στην πόλη, οι σειρές και οι ταινίες που κατεβάζετε μπορούν να χαρίσουν ψυχαγωγικό τόνο σε κάθε στιγμή. Καταλαβαίνουμε λοιπόν, πόσο απογοητευτικό είναι όταν συνειδητοποιείτε ότι η λήψη σας δεν ολοκληρώθηκε, επειδή το Wi-Fi δεν ήταν αξιόπιστο ή επειδή τα δεδομένα σας εξαντλήθηκαν. 

Γι’ αυτό βελτιώσαμε την εμπειρία λήψης του Netflix, για να μπορείτε τώρα να ξεκινάτε να παρακολουθείτε το Οι Μίτσελ και η Εξέγερση των Μηχανών ή το επόμενο επεισόδιο του Λουίς Μιγκέλ: Η Σειρά, ακόμα κι αν η λήψη δεν έχει ολοκληρωθεί. Μόλις ξαναβρεθείτε σε καλή σύνδεση, μπορείτε να επιλέξετε να ολοκληρώσετε τη λήψη και να συνεχίσετε να βλέπετε, αποφεύγοντας τα αιφνίδια μηνύματα που σας ειδοποιούν ότι εξαντλήθηκαν τα δεδομένα σας.

Θέλουμε πάντα να διευκολύνουμε τα μέλη μας να έχουν πρόσβαση στις αγαπημένες τους σειρές ή ταινίες, ανεξάρτητα από τη γλώσσα, τη συσκευή, τη σύνδεση ή την τοποθεσία τους. Η δυνατότητα μερικής λήψης είναι προς το παρόν διαθέσιμη σε κινητά και tablet Android, ενώ οι δοκιμές σε iOS θα ξεκινήσουν τους επόμενους μήνες. Αυτές είναι οι τελευταίες εξελίξεις για το Netflix – για την ώρα.

Δ.Τ.