Η LG παρουσίασε ακόμα ένα μοντέλα από την σειρά NanoCell, το LG NANO866, το οποίο έρχεται με real 4K ανάλυση, αλλά και με Full Array Dimming, που σημαίνει ότι η τηλεόραση μπορεί να ελέγχει με μεγαλύτερη ακρίβεια την φωτεινότητα του οπίσθιου φωτισμού. Επιπλέον, υποστηρίζει τις τεχνολογίες VRR, ALLM και eaRC, οι οποίες είναι απαραίτητες για τους απαιτητικούς χρήστες και κυρίως τους gamers. Παρακάτω το επίσημο Δελτίο Τύπου της LG:

Η νέα σειρά NanoCell τηλεοράσεων της LG Electronics (LG) διευρύνεται με ένα ακόμα μοντέλο, την LG NANO866 86 ιντσών. Με Real 4K ανάλυση, οι εικόνες γίνονται πιο ρεαλιστικές και ζωηρές, χαρίζοντας μια μοναδική εμπειρία θέασης.

Με 8 εκατομμύρια pixels και τη χρήση των νανοσωματιδίων, που φιλτράρουν τα χρώματα, απομακρύνοντας την ασάφεια από τα μήκη κύματος RGB, αποδίδονται πιο ευκρινείς εικόνες, αναδεικνύοντας κάθε λεπτομέρεια. Την Real 4K ανάλυση έρχεται να ολοκληρώσει η τεχνολογία NanoCell, για μια εμπειρία 4Κ που ξεπερνά τα διεθνή πρότυπα. Παράλληλα, χάρη στο Full Array Dimming, ελέγχονται με ακρίβεια και μεμονωμένα τα στοιχεία οπίσθιου φωτισμού LED, με αποτέλεσμα πιο έντονη αντίθεση και εικόνα, που φαντάζει αληθινή.

To σπίτι πλέον μετατρέπεται σε κινηματογράφο με το βελτιωμένο πρότυπο HDR, τη λειτουργία FILMMAKER MODE™, που αποδίδει το αρχικό όραμα του σκηνοθέτη, το “Pure Colors” και τις αναβαθμισμένες τεχνολογίες Dolby. Συγκεκριμένα, το Dolby Vision IQ προσαρμόζει έξυπνα τις ρυθμίσεις της εικόνας με βάση το είδος του περιεχομένου και τον περιβάλλοντα χώρο, ενώ το Dolby Atmos αποδίδει πολυδιάστατο ήχο surround.

Τηλεόραση LG NanoCell 55" 4K 55NANO866NA

Το χαρακτηριστικό που διαφοροποιεί τα νέα μοντέλα LG NanoCell τηλεοράσεων, είναι ο επεξεργαστής α7 Gen4 AI 4K, που αναλύει και βελτιστοποιεί το περιεχόμενο, ώστε κάθε ρύθμιση σε εικόνα και ήχο να γίνεται αυτόματα, ενώ για ακόμα μεγαλύτερη ευκολία διαθέτουν το LG ThinQ AI, που επιτρέπει στους χρήστες να επικοινωνούν με την τηλεόρασή τους, δίνοντας φωνητικές εντολές στα ελληνικά[1].

Αυτό το ξεχωριστό μοντέλο LG NANO866, δεν θα μπορούσε να μην ανταποκρίνεται και στις ανάγκες των gamers, καθώς ενσωματώνει μια σειρά από προηγμένες λειτουργίες και τεχνολογίες, όπως την AMD FreeSync. Επιπλέον, υποστηρίζει το VRR, ALLM και eaRC που πληρούν τις τελευταίες προδιαγραφές HDMI 2.1., επιτρέποντας γρήγορη κίνηση σε υψηλότερη ανάλυση και ομαλά συγχρονισμένα γραφικά κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού. Ακόμη, το Game Optimizer προσαρμόζει αυτόματα τις ρυθμίσεις της εικόνας, βελτιστοποιώντας τα γραφικά.

Για εκείνους που θέλουν να παρακολουθούν τα αθλητικά με συναρπαστικό ήχο surround, οι νέες NANO866 τηλεοράσεις συνδέονται εύκολα με ηχεία Bluetooth αποδίδοντας πιο πλούσιο και ρεαλιστικό ήχο. Τέλος, διαθέτουν τη λειτουργία “Sports Alert”, που ενημερώνει τους χρήστες για την πορεία των αγώνων των αγαπημένων τους ομάδων.