Το gadget που συνδυάζει τέλεια premium design και κορυφαία τεχνολογία 

Όχι τυχαία, η τελευταία γενιά smartwatches της HUAWEI, Watch 3 Series, φέρει το κωδικό όνομα “Galileo”. O Ιταλός φυσικός, μαθηματικός, αστρονόμος και φιλόσοφος Γαλιλαίος αψήφισε στην εποχή του το κατεστημένο και έφερε επανάσταση στην επιστημονική κοινότητα με τις ριζοσπαστικές πεποιθήσεις και τις αστρονομικές ανακαλύψεις του. Τα νέα HUAWEI Watch 3 και HUAWEI Watch 3 Pro, χρυσή τομή μεταξύ τεχνολογίας και κομψότητας, ήρθαν για να φέρουν τη δική τους επανάσταση στον κλάδο των wearables και να αλλάξουν τον τρόπο που αντιλαμβανόμαστε την τεχνολογία.

Ειδικά κατασκευασμένα για τους απαιτητικούς καταναλωτές, που αναζητούν τον συνδυασμό premium design και κορυφαίας τεχνολογίας, τα HUAWEI Watch 3 & Watch 3 Pro στην Elite έκδοσή τους αποτελούν πολυτελή  smartwatches με specs για πρωταθλητές και προκαλούν τον θαυμασμό, όχι μόνο λόγω της ακαταμάχητης εμφάνισής τους, με σώμα από τιτάνιο και μεταλλικό μπρασελέ, αλλά και για τις «έξυπνες» λειτουργίες τους που επιτρέπουν την 24ωρη παρακολούθηση υγείας, διασφαλίζοντας καλύτερη φυσική κατάσταση.

Ιδανικά gadgets για τον άνδρα που αγαπά το στυλ και φροντίζει την εμφάνισή του, τα HUAWEI Watch 3 & Watch 3 Pro Elite Series συμπληρώνουν τέλεια ένα σύγχρονο fashion look, ενώ παράλληλα καταγράφουν αδιάκοπα τις καθημερινές δραστηριότητες του χρήστη και του παρέχουν μια σειρά ενημερώσεων και στατιστικών που τον βοηθούν να έχει κάθε στιγμή πλήρη εικόνα της φυσικής του κατάστασης. Σε μία εποχή όπου η συνεχής παρακολούθηση της υγείας βρίσκεται σε πρώτο πλάνο,  τα τελευταίας τεχνολογίας smartwatches της HUAWEI ανάγονται σε πολύτιμα και απαραίτητα για την καθημερινότητα τεχνολογικά gadgets. Ακόμα, τα HUAWEI Watch 3 & Watch 3 Pro Elite Series διαθέτουν πλούσιο κατάλογο προσόψεων, προκειμένου να ταιριάζουν σε κάθε περίσταση!

Εκτός από τις επαγγελματικού επιπέδου λειτουργίες παρακολούθησης της υγείας και φυσικής κατάστασης -που αποτελούν κύριο χαρακτηριστικό των wearables της HUAWEI- και την πολύ μεγάλη διάρκεια ζωής της μπαταρίας, τα HUAWEI Watch 3 & Watch 3 Pro Elite Series διαθέτουν αισθητήρα θερμοκρασίας υψηλής ακρίβειας που υποστηρίζει για πρώτη φορά την ανίχνευση θερμοκρασίας δέρματος, καθώς και λειτουργία υπενθύμισης για το πλύσιμο των χεριών. 

Παγκόσμια Ημέρα Πλυσίματος των Χεριών η 15η Οκτωβρίου και τα HUAWEI Watch 3 θεωρούν την υγιεινή των χεριών σοβαρή υπόθεση: Ενεργοποιήστε την λειτουργία υπενθύμισης και ακολουθείστε το χρονόμετρο των 20 δευτερολέπτων για εγγυημένο αποτέλεσμα! #LiveSmartWithHuawei 

HUAWEI Watch 3 series: Όσα χρειάζεστε από ένα smartwatch και κάτι παραπάνω!