Η LG διαθέτει μία ευρεία σειρά gaming monitors, όπως το UltraGear 32GP850, που χάρη στην τεχνολογία Nano IPS, παρέχει εξαιρετικά υψηλή ταχύτητα με εκπληκτική ποιότητα γραφικών. Σε μία εποχή, όπου η αγορά του gaming αυξάνεται ραγδαία και η ζήτηση για καλύτερο εξοπλισμό σημειώνει άνοδο, η LG επενδύει στην κατασκευή προηγμένων οθονών με αναβαθμισμένες λειτουργίες.  

To UltraGear 32GP850 monitor της LG με προηγμένες δυνατότητες, αυξάνει τις πιθανότητες για νίκη, αλλάζοντας τους κανόνες του παιχνιδιού. Με 1 ms (GTG) χρόνο απόκρισης και εξαιρετική ταχύτητα 165 Hz, οι παίκτες αντιδρούν γρηγορότερα και στοχεύουν ευκολότερα. Ακόμη, μέσα από τις λειτουργίες (Gamer, FPs ή RTS) προσαρμόζουν την εμπειρία gaming, ανάλογα με τον τύπο του παιχνιδιού, που επιθυμούν. Η συγκεκριμένη οθόνη της LG είναι επίσης συμβατή με την NVIDIA G-SYNC® ελαχιστοποιώντας τις αλλοιώσεις και το τρεμόπαιγμα, ενώ με την τεχνολογία AMD FreeSync™ Premium, επιτρέπει απρόσκοπτη, ομαλή κίνηση σε παιχνίδια δράσης με υψηλή ανάλυση.

Τέλος, υποστηρίζει το 98% της γκάμας χρωμάτων DCI-P3, αποδίδοντας χρώματα υψηλής πιστότητας για αναπαραγωγή σύμφωνα με το πρότυπο HDR10, παρέχοντας μια ρεαλιστική εμπειρία θέσης που καθηλώνει. Πέρα από το πεδίο της μάχης, ο παίκτης μπορεί να βλέπει τα χρώματα όπως ακριβώς τα είχαν φανταστεί οι προγραμματιστές του παιχνιδιού.