Η LG, με γνώμονα την καινοτομία και την εξέλιξη, διαθέτει μία πλήρη γκάμα από bluetooth speakers, ιδανικά για κάθε ώρα της ημέρας και κάθε ξεχωριστή περίσταση, σχεδιασμένα ώστε να ικανοποιήσουν ακόμα και τους πιο απαιτητικούς καταναλωτές.

Για όσους αναζητούν την εκλεπτυσμένη αισθητική, αλλά απαιτούν και υψηλή ποιότητα ήχου, το μοναδικό design του XBOOM360 RP4 σε σχήμα κώνου, επιτρέπει στον ήχο να κινείται στον χώρο προς κάθε κατεύθυνση, σε 360ᵒ, ανεξάρτητα από το σημείο της τοποθέτησής του. Επιπλέον, χάρη στις 3 διαθέσιμες λειτουργίες φωτισμού – λειτουργία περιβάλλοντος, φύσης, party – και με 9 προεπιλεγμένα settings,  εμπνευσμένα από την καθημερινή ζωή, που περιλαμβάνουν διαφορετικά στυλ φωτισμού, ο χώρος γίνεται αυτόματα πιο όμορφος και ζεστός.

Αντίστοιχα, τα φορητά ηχεία XBOOM Go PL2, XBOOM Go PL5 & XBOOM Go PL7 είναι ιδανικά για κάθε χρήστη που θέλει το αγαπημένο του ηχείο πάντα μαζί του, καθώς το μικρό τους μέγεθος εξυπηρετεί στην εύκολη μεταφορά τους καθ’ όλη την διάρκεια της μέρας. Η σειρά φορητών ηχείων ΧΒΟΟM Go διαθέτει τεχνολογία Meridian που παρέχει ήχο κορυφαίας ποιότητας, ώστε να μπορούν όλοι να απολαμβάνουν βαθιά μπάσα και πλούσια πρίμα κάθε φορά που ακούν την αγαπημένη τους μουσική, ενώ η αξιολόγηση ΙPX5, εξασφαλίζει ότι τα ηχεία μπορούν να συνεχίσουν τη λειτουργία τους ακόμη και αν βραχούν.

Το XBOOM GO PL2 με την κομψή, στρογγυλεμένη σχεδίαση, διευκολύνει το κράτημα και ταιριάζει άνετα σε κάθε χέρι, ενώ χάρη στη δυνατότητα παράλληλης  ασύρματης σύνδεσης δύο LG XBOOM Go PL2, η απόδοση του ήχου μπορεί να διπλασιαστεί, για ακόμα πιο έντονες μουσικές εμπειρίες στην παραλία, στο ταξίδι ή και στο σπίτι! Το XBOOM GO PL5 ξεχωρίζει όχι μόνο λόγω της ισχύος των 20watt και του μπάσου διπλή δράσης που διαθέτει, αλλά και των φωτιζόμενων woofer με έγχρωμα LED, που πάλλονται και αναβοσβήνουν με βάση το ρυθμό της μουσικής, ανεβάζοντας τη διάθεση στα ύψη, κάνοντας το ιδανική επιλογή για τους party lovers! Τέλος, το XBOOM GO PL7 είναι ειδικά σχεδιασμένο για σύγχρονους «νόμαδες», καθώς πέρα από την ισχύ ήχου 30watt που προσφέρει, διαθέτει διάρκεια μπαταρίας που φτάνει τις 24 ώρες, δίνοντας την απόλυτη ελευθερία στον καταναλωτή να απολαμβάνει την αγαπημένη του μουσική όπου κι αν βρίσκεται, χωρίς να χρειάζεται να ανησυχεί για τη φόρτιση του ηχείου.

Περισσότερες πληροφορίες για τα bluetooth ηχεία της LG μπορείτε να βρείτε εδώ.