Σχεδιασμένες για να ανταποκρίνονται παγκοσμίως στις ανάγκες του επαγγελματία, οι νέες premium οθόνες της LG για το 2022 θα κάνουν το ντεμπούτο τους, στην virtual Συνέντευξη Τύπου της LG, στην CES 2022, στις 4 Ιανουαρίου. Τόσο η οθόνη LG UltraFine™ (μοντέλο  32UQ85R), όσο και το LG DualUp Monitor (μοντέλο 28MQ780) προσφέρουν κομψό και πρακτικό σχεδιασμό, βελτιωμένη συνδεσιμότητα και ανώτερη εμπειρία χρήστη τόσο για τους εργαζομένους που δουλεύουν από το σπίτι ή το γραφείο, συμπεριλαμβανομένων των δημιουργικών επαγγελματιών, όπως γραφίστες ή designers, και των προγραμματιστών. Με απίστευτη ποιότητα εικόνας, ισχυρή απόδοση, προσαρμοστικότητα και ευκολία, δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι και οι δύο αυτές λύσεις έλαβαν το CES 2022 Innovation Awards.

Ιδανικό για τους επαγγελματίες δημιουργικής απασχόλησης

Η νέα LG UltraFine είναι μια οθόνη για επαγγελματίες, σχεδιασμένη με γνώμονα τις ανάγκες του art director, του γραφίστα, του video και Photo editor και του live streamer. To 32 ιντσών, Nano IPS Black πάνελ, ανάλυσης 4K UHD (3.840 x 2.160) διαθέτει αναλογία αντίθεσης 2,000:1 και κάλυψη 98% της χρωματικής γκάμας DCI-P3, εξασφαλίζοντας έτσι βαθύ μαύρο και ζωντανά χρώματα που παραμένουν το ίδιο αυθεντικά από ευρεία γωνία θέασης και σε διάφορες συνθήκες περιβάλλοντος. Το πρώτο Nano IPS Black πάνελ της LG δίνει τη δυνατότητα στην οθόνη LG UltraFine να προσφέρει ρεαλιστικούς και λεπτούς μαύρους τόνους, προσθέτοντας περισσότερο βάθος στις εικόνες και επιτρέποντας στους δημιουργούς να πραγματοποιήσουν το όραμά τους με προηγμένη ακρίβεια.

Για να διατηρηθεί το επίπεδο ακρίβειας στα χρώματα, που απαιτείται από τους σημερινούς designers και creatives, η οθόνη LG UltraFine έρχεται με αποσπώμενο αισθητήρα αυτόματης βαθμονόμησης. Η βαθμονόμηση μπορεί εύκολα να προγραμματιστεί μέσω του διαισθητικού software της LG, εξοικονομώντας έτσι χρόνο στους χρήστες, με την αυτόματη αυτή εκτέλεση της κρίσιμης βαθμονόμησης.

Δύο είναι πάντα καλύτερα από ένα

Τo LG DualUp Monitor, ένα εντελώς νέο format στην αγορά των monitors, με το χαρακτηριστικό Nano IPS και τη μοναδική 16:18 αναλογία, πρόκειται για έναν πολυλειτουργικό σταθμό εργασίας που είναι ιδανικός για δημιουργία περιεχομένου ή ακόμα και coding. Η καινοτόμα Square Double QHD με αναλογίες  2,560 x 2,880 προσφέρει την ίδια αναλογία με δυο οθόνες 21.5 ιντσών και έχει τη δυνατότητα για κάθετη προβολή, για ακόμα μεγαλύτερη ευελιξία για τους χρήστες. Ενισχύοντας την παραγωγικότητα και προσφέροντας ευκολία, το monitor LG 28MQ780 παρέχει την απόλυτη άνεση με το ρυθμιζόμενο LG Ergo stand που εξοικονομεί χώρο αφού μπορεί να σταθεί στα περισσότερα γραφεία και τραπέζια. Χάρη στο διπλάσιο ύψος της οθόνης LG DualUp Monitor, ελαχιστοποιείται η ανάγκη για περιττές κινήσεις του κεφαλιού, που συχνά ευθύνονται για τους πόνους στον αυχένα.

«Τα premium monitors της LG για το 2022, προσφέρουν ποιότητα εικόνας, καινοτόμα χαρακτηριστικά και ευκολία στη χρήση, που ικανοποιεί τις ανάγκες των επαγγελματιών που δουλεύουν είτε στο σπίτι είτε στο γραφείο» είπε ο Seo Young-jae, Vice president & head του ΙΤ business unit της LG Electronics Business Solutions Company. «Αυτά τα προϊόντα που έχουν αναγνωριστεί με CES Innovation Award, επισφραγίζουν την αφοσίωση μας στην αναζήτηση λειτουργιών που επεκτείνουν και ενισχύουν τη σειρά-ναυαρχίδα για τα monitors της εταιρείας μας».

Για να μάθετε περισσότερα για τα νέα premium monitors, μπορείτε να παρακολουθήσετε την virtual συνέντευξη τύπου που θα πραγματοποιηθεί στις 4 Ιανουάριου, στις 08:00 PST.