Η Samsung υποδέχεται το Samsung Galaxy S21 FE 5G

Η Samsung υποδέχεται το νέο Samsung Galaxy S21 FE 5G, τη νέα προσθήκη στη σειρά Samsung Galaxy S21. Το Samsung Galaxy S21 FE 5G συγκεντρώνει επιλεγμένα premium χαρακτηριστικά που αγαπήθηκαν από τους fans του Samsung Galaxy S21, προσφέροντας στους καταναλωτές μια μοναδική εμπειρία τεχνολογίας. Μερικά από αυτά είναι ο εντυπωσιακός σχεδιασμός, η ισχυρή απόδοση, η κάμερα επαγγελματικών προδιαγραφών και η απρόσκοπτη συνδεσιμότητα στο οικοσύστημα Samsung Galaxy.

«Στη Samsung, επικεντρωνόμαστε στο να φέρουμε τις τελευταίες καινοτομίες smartphone σε ακόμα περισσότερους ανθρώπους», δήλωσε ο TM Roh, Πρόεδρος και Επικεφαλής του MX (Mobile eXperience) στη Samsung Electronics. «Βλέποντας την απίστευτη ανταπόκριση που είχε η σειρά Samsung Galaxy S20 FE και Samsung Galaxy S21, εφαρμόσαμε την ίδια προσέγγιση με το S21 FE 5G, εξοπλίζοντάς το με τα premium χαρακτηριστικά που έχουν μεγαλύτερη σημασία για τους fans του οικοσυστήματος Samsung Galaxy, με στόχο να προσφέρουμε ένα smartphone που ανταποκρίνεται στις σημαντικότερες ανάγκες τους».

Περισσότεροι τρόποι έκφρασης για τους χρήστες

Το S21 FE 5G συνεχίζει την κληρονομιά του Samsung Galaxy S21 με τον κορυφαίο και μοναδικό σχεδιασμό του. Το εμβληματικό πλαίσιο Contour-Cut ενσωματώνεται άψογα στο περίβλημα της κάμερας για μια κομψή, ενιαία εμφάνιση. Η Samsung δίνει στους καταναλωτές ακόμη περισσότερους τρόπους να εκφραστούν με τέσσερις νέες, μοντέρνες επιλογές χρωμάτων. Οι διαθέσιμες αποχρώσεις περιλαμβάνουν τα olive, Lavender, White ή Graphite σε ένα κομψό haze φινίρισμα. Ακόμη, το S21 FE 5G διαθέτει ένα λεπτό σώμα πάχους 7,9 χιλιοστών, ώστε να χωρά εύκολα στην τσέπη για να συμβαδίζει με οποιονδήποτε τρόπο ζωής εν κινήσει.

Απόλυτη ισχύς κάθε φορά που οι Fans τη χρειάζονται

Όπως ανέφεραν οι χρήστες της Samsung, η ισχύς και η οθόνη αποτελούν σημαντικά χαρακτηριστικά σε ένα smartphone για να ανταπεξέλθουν στις απαιτήσεις της καθημερινότητα όπως έχει διαμορφωθεί σήμερα. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο το Samsung Galaxy S21 FE 5G είναι εξοπλισμένο με τον πιο πρόσφατο, εξαιρετικά γρήγορο επεξεργαστή εφαρμογών του οικοσυστήματος Samsung Galaxy. Πρόκειται για τον ίδιο ισχυρό επεξεργαστή που χρησιμοποιείται στη σειρά S21. Οι αφοσιωμένοι gamers και οι streamers θα εντυπωσιαστούν από τα εξαιρετικής ευκρίνειας και υψηλής ποιότητας γραφικά του Samsung Galaxy S21 FE 5G. Παράλληλα, ο νέος ρυθμός απόκρισης αφής 240 Hz του S21 FΕ 5G απογειώνει όλα τα αγαπημένα τους παιχνίδια με δυνατότητες αστραπιαίας αντίδρασης[1] ενώ, η ομαλή ροή παιχνιδιού εξασφαλίζεται με τον ρυθμό ανανέωσης 120 Hz, που προσφέρει την υψηλότερη ανάλυση στην οθόνη Dynamic AMOLED 2X.

Η μπαταρία μεγάλης διάρκειας αποτελεί επίσης κορυφαία προτεραιότητα για τους πολυάσχολους χρήστες Samsung Galaxy που βρίσκονται συνεχώς εν κινήσει. Στο Samsung Galaxy  S21 FE 5G, η μπαταρία που ενσωματώνει κατασκευάστηκε για να διαρκεί όλη μέρα, από το πρωί στη δουλειά μέχρι το βράδυ στο σπίτι. Η ισχυρή μπαταρία ενισχύεται με δυνατότητες εξαιρετικά γρήγορης φόρτισης 25W και ξεπερνά το 50% πληρότητας σε μόλις 30 λεπτά[2],[3], για να απολαμβάνουν οι χρήστες  την απόδοση υψηλής ταχύτητας του Samsung Galaxy  S21 FE 5G.

Κορυφαία κάμερα για επαγγελματικές λήψεις

Λάτρεις της φωτογραφίας αλλά και επαγγελματίες μπορούν να επεξεργάζονται, να δημοσιεύουν και να μοιράζονται εύκολα εντυπωσιακές λήψεις, με την ίδια κορυφαία κάμερα που αγαπήθηκε στο Samsung Galaxy S21. Επιπλέον, το νέο smartphone περιλαμβάνει μια βελτιωμένη ρύθμιση Night Mode σε σύγκριση με το S20 FE. Τώρα, οι χρήστες μπορούν να απαθανατίσουν με ευκρίνεια τις βραδινές τους εξόδους με φίλους, ακόμη και στις πιο σκοτεινές συνθήκες. Επιπλέον, το Samsung Galaxy S21 FΕ 5G προσφέρει την καλύτερη εμπειρία selfie της Samsung μέχρι σήμερα, χάρη στην προηγμένη μπροστινή κάμερα 32MP για ατελείωτες selfie υψηλής ποιότητας ενώ, το βελτιωμένο AI Face Restoration απογειώνει το φωτογραφικό αποτέλεσμα. Επιπλέον, ενεργοποιώντας τη λειτουργία Dual Recording κατά την καταγραφή βίντεο, οι χρήστες μπορούν να αποτυπώνουν τη δράση τόσο από την μπροστινή όσο και από την πίσω κάμερα ταυτόχρονα.

Προσαρμοσμένη και ασφαλής εμπειρία smartphone

Με την ενημέρωση λογισμικού One UI 4 της Samsung, οι χρήστες μπορούν να σχεδιάσουν την δική τους ιδανική εμπειρία smartphone, που ταιριάζει μοναδικά στις ανάγκες τους και τους επιτρέπει να εκφραστούν, παραμένοντας πάντα ασφαλείς. Η αναβάθμιση One UI 4 της Samsung παρέχει στους χρήστες αυξημένες δυνατότητες εξατομίκευσης και ισχυρότερους ελέγχους απορρήτου ενώ, οι αρχικές οθόνες, τα εικονίδια, οι ειδοποιήσεις, οι ταπετσαρίες[4] και πολλά άλλα μπορούν πλέον εύκολα να αλλάξουν εμφάνιση. Για παράδειγμα τα widgets, έχουν επανασχεδιαστεί και αναβαθμιστεί για να προσφέρουν νέες επιλογές εξατομίκευσης.

Ωστόσο, η Samsung πιστεύει ότι μια πραγματικά προσαρμοσμένη εμπειρία χρήστη υπερβαίνει την εμφάνιση και την αίσθηση. Έτσι, το Samsung Galaxy S21 FE 5G ενσωματώνει έναν νέο πίνακα ελέγχου απορρήτου που συγκεντρώνει την ασφάλεια και τα στοιχεία ελέγχου απορρήτου σε ένα σημείο, κάνοντας την εμπειρία του One UI 4 στο Samsung Galaxy S21 FΕ 5G τόσο απρόσκοπτη όσο και ασφαλή.

Το Samsung Galaxy S21 FE 5G διατίθεται από το e-shop της Samsung καθώς και στο επίσημο δίκτυο συνεργατών της εταιρείας. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε: https://www.samsung.com/gr/smartphones/galaxy-s21-5g/galaxy-s21-fe-5g/


[1] Διατίθεται σε ρύθμιση οθόνης 120 Hz και στο Game Mode.

[2] Φόρτιση με 25W Super fast φορτιστή από 0 έως 50%. Ο φορτιστής πωλείται χωριστά.

[3] Τυπική τιμή ελεγμένη σε εργαστηριακές συνθήκες τρίτων. Η τυπική τιμή είναι η εκτιμώμενη μέση τιμή λαμβάνοντας υπόψη την απόκλιση στη χωρητικότητα της μπαταρίας μεταξύ των δειγμάτων μπαταρίας που δοκιμάστηκαν σύμφωνα με το πρότυπο IEC 61960. Η ονομαστική (ελάχιστη) χωρητικότητα είναι 4.370 mAh για το Galaxy S21 FE. Η πραγματική διάρκεια ζωής της μπαταρίας μπορεί να διαφέρει ανάλογα με το περιβάλλον δικτύου, τα μοτίβα χρήσης και άλλους παράγοντες.

[4] Κάποια μπορεί να έχουν επιπλέον κόστος.

Κωνσταντίνος Ράντελερ

Βρίσκομαι στον χώρο της τεχνολογίας - σε διάφορες θέσεις επαγγελματικά - από το 2009. Ειδικότητά μου, οι τηλεοράσεις. Μου αρέσει οποιαδήποτε συσκευή παράγει ήχο και εικόνα. Θέλω να πιάνω στα χέρια μου κάθε λογής gadget και να ανοίγω πρώτος την συσκευασία από κάθε νέο τεχνολογικό προϊόν και να το δοκιμάζω. Παίζω video games, βλέπω ταινίες και σειρές, και παρακολουθώ με τις ώρες ποδόσφαιρο. Ναι, όλα μου τα ενδιαφέροντα, έχουν να κάνουν με τηλεόραση! Έλα στην παρέα μας, γίνε και εσύ displayer!

Πρόσφατα Άρθρα

Logitech G FITS : Τα νέα True Wireless Gaming Earbuds από τη Logitech G

Η Logitech G, μια μάρκα της Logitech και κορυφαία καινοτόμος εταιρεία τεχνολογιών και εξοπλισμού gaming,…

10 μήνες Πριν

Η νέα σειρά Samsung Galaxy S23 είναι σχεδιασμένη για premium εμπειρία σήμερα και στο μέλλον

Η Samsung παρουσίασε τα Galaxy S23 Ultra, Galaxy S23+ και Galaxy S23, σηματοδοτώντας μια νέα…

10 μήνες Πριν

Είστε ερωτευμένοι; Μείνετε «συνδεδεμένοι…» με τα Huawei GT3 smartwatches, Elite και Gold edition!

Γιατί να μην γιορτάσετε την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, με ένα δώρο που διαρκεί; Η HUAWEI…

10 μήνες Πριν

HUAWEI WATCH D: Το πραγματικό smartwatch πιεσόμετρο διαθέσιμο από σήμερα 19 Δεκεμβρίου!

Το πραγματικό smartwatch πιεσόμετρο HUAWEI WATCH D, για παρακολούθηση αρτηριακής πίεσης, αλλά και ηλεκτροκαρδιογραφήματος (ECG),…

12 μήνες Πριν

BeReal: Το νέο Social Media που σε θέλει όπως είσαι.

Το BeReal θα μπορούσε να πει κανείς ότι είναι μία αντί Instagram πλατφόρμα, όπου πρακτικά…

1 έτος Πριν

Elon Musk Twitter: Επιστρέφει το μπλε σύμβολο επιβεβαίωσης

Ο δισεκατομμυριούχος Elon Musk δήλωσε την Τρίτη ότι η συνδρομητική υπηρεσία Twitter Blue θα επαναλειτουργήσει…

1 έτος Πριν